få længere øjenvipper

Guide: Få længere vipper

Artiklen er senest opdateret d. november 22, 2021 af Liva

De fleste jagter bambi øjnene og de smukke, feminine og lange vipper, men det er desværre ikke alle kvinder, som naturligt er udstyret med lange øjenvipper. Hertil kommer, at mange kvinder desværre udsætter øjenvipperne for en lang række faktorer hver dag, som faktisk modarbejder dét at få længere øjenvipper. 

Disse skadelige og negative faktorer inkluderer blandt andet den daglige makeup, som ofte består af mascara, at man glemmer at fjerne makeuppen om aftenen, så vipperne knækker eller at man fjerner ens makeup uden at tage hensyn til at vipperne kan knække. 

Netop af den årsag, så er det lige præcis dér vi vil starte vores guide. For med den rette vippepleje er det faktisk muligt for vipperne at vokse sig lange og stærke – og hvis det ikke er nok, så findes der også et lille vidunder middel på markedet, som kan hjælpe vipperne på vej. 

Så læs med, hvis du også er nysgerrig på hvad du kan gøre for at opnå de lange og voluminøse vipper, som de fleste går og drømmer om. 

Hvordan får man længere øjenvipper naturligt?

Der findes en række forskellige ting du kan gøre i din dagligdag for at få lange øjenvipper naturligt. Det er altid at foretrække at få længere vipper på den narturlige måde, hvis man er gravid. Læs mere om serum til vipper, hvis man er gravid her.

Det første du bør overveje, når du skal få dine øjenvipper til at vokse, er i virkeligheden ikke hvordan du rent faktisk får vipperne til at vokse hurtigere, men derimod hvordan du undgår, at de knækker. 

Øjenvipper og mascara

Første skridt på vejen er at se på hvordan du fjerner din mascara – hvis du da overhovedet fjerner din makeup inden du lægger dig på hovedpuden. Præcis som huden har vipperne nemlig godt af en omgang rens inden du går i seng for at undgå at knække.

Her er det altså vigtigt, at du går nænsomt til værks uden at gnide for meget på vipperne. Derfor er det også vigtigt at finde en makeupfjerner, som kan fjerne din mascara ved at lægge en vatrondel med produktet på øjet i 10-15 sekunder, så mascaraen opløses og nænsomt kan fjernes efterfølgende. 

For at beskytte dine vipper yderligere under søvn kan du desuden med fordel gøre brug af en sovebrille, da vipperne således ikke rører puden og får unødig slid under din skønhedssøvn. 

For at få længere øjenvipper kan du desuden overveje i en periode slet ikke at gøre brug af mascara, da dine vipper vil få en velfortjent pause fra kemi og slid. 

Slutteligt vil vi anbefale, at du husker at tilføre dine vipper lidt ekstra fugt. Det kan du heldigvis nemt gøre blot ved at fordele den overskydende ansigtscreme/dagcreme fra dine fingre på dine øjenvipper. 

Hvor lang tid tager det for en øjenvippe at vokse ud?

Øjenvipperne har ligesom håret på hovedet sin egen naturlige vækstcyklus. Netop af denne årsag er det også helt normalt faktisk at miste nogle vipper dagligt – faktisk er den naturlige vækstcyklus at de fleste vipper vil være udskiftet i løbet af nogle år. 

Vippernes vækstcyklus varierer fra person til person. Dog er det en meget god tommelfingerregel, at det vil tage et sted mellem 4 og 8 uger for en øjenvippe af vokse helt ud. 

Så konklusionen er jo nok desværre at få længere vipper desværre ikke bare sker over natten – omend det ville være helt fantastisk, hvis man kunne få lange vipper hurtigt. 

Hvad kan man gøre for at få længere øjenvipper?

Hvis du tænker, at du altså har prøvet alle de forskellige tips og tricks, som vi har nævnt ovenfor, så må du endelig ikke give op endnu. 

For som vi skrev i vores intro, så findes der altså et vidundermiddel på markedet, som hjælper med at få øjenvipper til at gro og dermed hjælper dig til at få lange vipper hurtigt; nemlig det helt fantastiske vippeserum

Ved brug af denne type produkt kan du opnå længere øjenvipper væsentligt hurtigere end ellers, da det indeholder en lang række forskellige vitaminer, mineraler og næringsstoffer, som dine vipper og hårsække vil elske. 

Desuden kan du faktisk også “snyde” dig til lidt længere øjenvipper ved at tilføre dine vipper et buk, så de syner længere. Ved at bukke dine vipper opad med en øjenvippebukker inden brug af din daglige makeup, vil vipperne pludselig syne meget længere. 

Dog er det vigtigt, at du aldrig bruger en vippebukker efter du har taget mascara på, da du ellers risikerer at knække dine vipper – og så er du desværre tilbage hvor du startede. Hvis du ikke orker at bukke vipperne selv, kan du desuden overveje et permanent buk hos en kosmetolog. 

Hvordan får man længere øjenvipper naturligt?

Der findes en række tiltag man kan gøre for at få naturligt længere øjenvipper. Læs mere i guiden, så du kan få dine ønskede vipper nu.

Malene

Malene er en af vores talentfulde tekstforfattere og produkttestere. Hun har været en del af hjemmesidens siden 2021 og har bidraget med en stor mængde beautyguides og testet produkter fra shampoo til hårserum og vippeserum.

Hun er vores go-to når vores artikler skal opdateres med vores nyeste test, som hun også selv foretager.