Nicehair Rabatkode

Nicehair rabatkode 2022 – Få 10% rabat på næste køb

Leder du efter en rabatkode til Nicehair? Du er kommet til rette sted. VI har samarbejdet med Nicehair længe og har samlet deres tilbud og rabatkoder ét samlet sted, så du ikke behøver lede flere steder.

👉 Få 10% rabat på første køb hos Nicehair.dk

Nicehair er en webshop der elsker sine kunder. Derfor tilbyder de med jævne mellemrum rabatkoder og specialtilbud – som de kalder “Nicehair tilbud”, “Nicedeals” og “Køb flere, spar mere”. For at holde dig opdateret på deres løbende rabatkoder, vil vi anbefale at følge deres profiler på sociale medier og skrive dig op til deres nyhedsbrev.

De kan findes ved forskellige kampagner, såsom periode-eller sæsonafhængige kampagner, samt når man skriver sig op til deres nyhedsbrev.

Hvilke typer af rabatkoder og tilbud har Nicehair?

  • Email signup – Hvis du skriver dig op til Nicehair’s nyhedsbrev kan du opnå en rabatkode Nicehair, som du kan bruge ved køb af dit næste køb. Den er typisk på 10% rabat.
  • Sæsonbetonede rabatter – Nicehair har løbende rabatter og tilbud i forbindelse med højtider, sæsoner eller lignende. Det kan f.eks. være julesalg, januar udsalg, eller sommertilbud.
  • Tilbuds dage – Black Friday er en af årets helt store udsalgsdage. Nicehair tilbyder ikke bare deres kunder en lang række fordelagtige tilbud, men ofte tilbydes der også en form for rabatkode i forbindelse med dagen.
  • Spontane tilbud – På Nicehair’s sociale medie profiler er der løbende konkurrencer og rabatkoder til kunder der følger dem. Derfor kan det anbefales at løbende holde sig opdateret
nicehair rabatkode

Anmeldelse af NiceHair.dk

Nicehair er Danmarks største online forhandler af beauty produkter, såsom hudpleje, elektronik, hårpleje, makeup og parfume. Webshoppen har eksisteret siden 2009 og bestræber sig på at have kvalitetsvarer til billige og fair priser.

I Webshoppen finder du på stående fod over 15.000 forskellige produkter i alle priser og størrelser. Produkterne kan fordeles over 200 forskellige brands, internationale kendte mærker såvel som Danske upcoming brands.

Deres online ry og tilstedeværelse på de sociale medier er meget positivt og Nicehair har en stor følgerskare på både Facebook, Instagram og andre medier. På Trustpilot har de en gennemsnitskarakter på “4,7 Fremragende”, baseret på over 47.000 anmeldelser i skrivende stund.

Virksomheden beskæftiger over 80 medarbejdere fordelt på både fuldtid og deltid. I øjeblikket opererer de i 5 lande, herunder Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og Holland.

Nicehair startede tilbage i 2009, med at iværksætteren Tonny Bruun opdagede et uberørt marked for online salg af professionelle produkter på internettet – til priser der var bedre og billigere end hos de fysiske frisører. Tonny Bruun er i dag stadig ejer og direktør for firmaet med store ambitioner om øget omsætning på lokale og internationale markeder.

Fun fact – Nicehair.dk’s oprindelige opstartsnavn var Girl-Shop.dk

Vi anbefaler Nicehair.dk som online forhandler af skønhedsprodukter. For at teste en stor del af vores produkter, har vi ad flere omgange bestilt varer direkte fra Nicehair og det kan siges at deres levering og kundeservice fungerer fejlfrit.

Hos Hair-beauty.dk har vi testet en del forskellige produkter indenfor hårpleje, hudpleje og elektronik. I kategorien elektronik kan vi nævne kategorier som skægtrimmere, hårtrimmere og barbermaskiner. De mange tests og anmeldelser er udført af skaberne bag Hair-beauty og vores omgangskreds.

Praktisk info om webshoppen

E-mail til kundeservice[email protected]
Telefon nr. til kundeservice(+45) 32 200 200
Hjemmesidehttps://nicehair.dk/
Trustpilot score4,7 (ud af 47.000+ anmeldelser)
BetalingsmetoderDankort, Visakort, MasterCard, MaestroCard, Mobilepay, ViaBill.
LeveringsmetoderPostNord, GLS, DAO, Hent Selv.
LeveringstidTypisk 1-2 hverdage
Fragt pris0-19,- kr (Fri fragt ved køb af over 399,00 kr.)

Alt du skal vide om rabatkoder hos Nicehair

Når du skal til opnå rabat hos webshoppen, er det vigtigt at bruge sin Nicehair rabatkode ordentligt. Hvordan skal den indtastes, hvornår udløber den, hvilke produkter kan den bruges på. Dette er nogle af de spørgsmål vi vil besvare for at du kan bruge din rabatkode til Nicehair bedst muligt.

Vi har lavet denne guide for at give dig den bedste mulighed for at få rabat hos din favorit forhandler af beautyprodukter.

Vores team har selv handlet meget hos Nicehair og er vilde med rabatter. Derfor tænkte vi at lave denne oversigt, så du også kan få de samme rabatter. Vi har blandt andet købt flere af de produkter, som vi har testet her på siden hos Nicehair.

De opdater løbende deres tilbud og har næsten altid gode rabatter på forskellige produkter. Derfor kan en rabatkode være overflødig i nogle tilfælde, men det kan aldrig skade at prøve en kode.

Herunder vil vi besvare de oftest stillede spørgsmål, som kan opstå i forbindelse med din rabatkode hos Nicehair.

Hvordan får man fat i en rabatkode?

Som beskrevet ovenover er der en række måder hvorpå man kan finde en rabatkode. Hos Hair-beauty.dk har vi samlet de mest almindelige metoder hvorpå du kan få en kode. Ofte kan man tilmelde sig deres nyhedsbrev og dermed få de 10% rabat i en tilmeldings tilbud, som Nicehair tilbyder.

Det er også muligt at opnå en god mængde rabat hos Nicehair uden at gøre brug af en rabatkode. Der er konstant tilbud på det ene eller andet mærke og der kan du finde en lang række produkter, som fås til bedre priser end normalt.

Har Nicehair rabatkoder oftere end andre online forretninger? Nej, det er ikke fordi Nicehairs rabatkoder popper op dagligt, hvor andre webshops holder igen. Men det er nu meget rart at vide der er flere muligheder for at få en Nicehair rabatkode i 2022, når man står ved kassen og opdager at man kan bruge en rabatkode.

Hvordan bruger man sin kode?

rabatkode Nicehair

Kan man bruge sin Nicehair rabatkode flere gange?

Som udgangspunkt kan de fleste rabatkoder kun anvendes én gang. Er du i tvivl, kan det være en gode ide at skrive eller ringe til kundeservice inden du anvender koden.

Har du f.eks. en rabatkode på 10%, som du godt vil bruge på et stort køb på over 1000,- kr, så er det ærgerligt at bruge det på et mindre køb på 250,- kr, hvor du “kun” vil spare 25,- kr i stedet for 100,-.

Kan din rabatkode til webshoppen udløbe?

Rabatkoder fra Nicehair har ofte en udløbsdato. Det kan være 1 år frem, det kan være 6 måneder eller noget helt tredje. Fælles for rabatkoderne er dog at de altid gives med en fair tidsperiode, så du ikke behøver at skynde dig at bruge den.

Flere rabatkoder

Artiklen blev publiceret d. august 9, 2022 af Liva og senest opdateret d. oktober 19, 2022 af Liva