Nicehair Rabatkode

Nicehair rabatkode (2024) – Få 10% rabat på næste køb

Artiklen er senest opdateret d. januar 14, 2024 af Liva

Er du på udkig efter en rabatkode til Nicehair? Så er du havnet det helt rette sted. Hos Hair-beauty har vi samarbejdet med Nicehair længe, og vi er vilde med alle deres hårprodukter, hudpleje, parfumer og meget mere fra de største brands. Vi har i denne artikel samlet alle rabatkoder og tilbud hos Nicehair, så du ikke behøver at lede flere steder.

Få 10% rabat på første køb hos Nicehair.dk

Nicehair er en webshop, der virkelig elsker sine kunder og tilbyder et vælg af lækre produkter, såsom parfume, hårpleje, hudpleje og meget mere. Nicehair tilbyder med jævne mellemrum rabatkoder og tilbud. De har blandt andet rabat, såsom:

  • Nicehair tilbud
  • Nicedeals
  • Køb flere, spar mere

Hvis du er på udkig efter løbende rabatkoder og tilbud, anbefaler vi, at du følger Nicehair på Instagram, Facebook og andre sociale medier samt skriver dig op til deres nyhedsbrev. Nicehair har løbende rabatkoder og tilbud samt forskellige kampagner, såsom periode- og sæsonafhængige kampagner. Det kunne eksempelvis være Black Friday. Ved at skrive dig op til Nicehairs nyhedsbrev er du sikker på, at du aldrig misser en rabatkode hos Nicehair.

Hos Hair-beauty har vi løbende beautyprodukter fra Nicehair med i vores mange anmeldelser og guides, og selvom alle produkter allerede er til gode priser, kan du jo lige så godt spare lidt ekstra med et godt tilbud.

Nicehair er som nævnt stedet at shoppe parfumer, hårprodukter, hudpleje og i det hele taget bare lækre skønhedsprodukter. Lige siden begyndelser har Nicehairs mission været at give deres kunder et stort udvalg af skønhedsprodukter i den bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Nicehair er i dag en af Danmarks største forhandlere af skønhedsprodukter, og virksomheden gør hver dag deres bedste for at give personlig vejledning og unikke skønhedsoplevelser.

Lige siden begyndelsen har Nicehair haft passionerede og engagerede medarbejdere, der har en stor interesse for skønhedsprodukter og e-handel. Medarbejderne er specialister indenfor forskellige områder af skønhedsbranchen, hvilket sikrer dig en kompetent vejledning med masser af inspiration.

Kunderne er naturligvis lige så passionerede som medarbejderne, når det kommer til skønhedsprodukter, og derfor har Nicehair dannet et fælleskab, der hedder Nicehair & Me, hvor alle har mulighed for at søge og give vejledning om alt inden for skønhed. Det betyder, at du både kan få råd og vejledning fra eksperter og dem, der bruge alle de lækre skønhedsprodukter.

Nicehair er også meget aktiv på Instagram og andre sociale medier. De var blandt andet en af de første danske virksomheder til at lave live-udsendelser og live-salg på kanaler, såsom Facebook. Brandet gør i det hele taget meget ud af at skabe sjovt og inspirerende indhold for både at skabe nærværende oplevelser for dig samt engagement. Nicehair ser lidt sig selv som din veninde, hvor du altid kan få råd om hudpleje, hårpleje og meget andet – også mere tabubelagte emner. Så ikke blot er det en god idé at følge Nicehair for at få en rabatkode, men også fordi du vil få masser af inspiration og gode råd.

Som nævnt er den bedste måde af få fat i en Nicehair kode at tilmelde dig deres nyhedsbrev. Udover at modtage de bedste deals og rabatkoder fra Nicehair, vil du også modtage masser af ny inspiration og et væld af nyheder. Derudover får du en rabatkode med 10 procent rabat, når du tilmelder dig nyhedsbrevet. Desuden får du en gratis velkomstgave, når du tilmelder dig nyhedsbrevet.

Derudover anbefaler vi som nævnt, at du følger virksomheden på de sociale medier, da brandet også af og til deler rabatkoder her. Så hvis du er heldig, venter der måske en Nicehair rabatkode, næste gang du logger på de sociale medier.

Hvilke typer af rabatkoder og tilbud har Nicehair?

Hos Nicehair finder du som nævnt et stort udvalg af lækre skønhedsprodukter til konkurrencedygtige priser. Uanset om du er på udkig efter hårpleje, hudpleje, parfumer, makeup, personlig pleje eller andre lækre produkter, kan du sikkert finde dem hos Nicehair.

Det er altid rart af få sine yndlingsprodukter til billige priser, men det er endnu bedre at få dem endnu billigere med en Nicehair rabatkode.

Hos Hair-beauty vil vi gerne hjælpe dig med at spare penge, da vi ikke synes, at der er nogen grund til, at du bruger flere penge end nødvendigt. Og med en rabatkode hos Nicehair har du måske råd til at forkæle dig selv lidt ekstra, hvilket jo ikke ville være så skidt endda.

Heldigvis har Nicehair flere forskellige typer rabatkoder, så du ofte kan få dine skønhedsprodukter med rabat hos Nicehair.

  • Email signup – Hvis du skriver dig op til Nicehair’s nyhedsbrev kan du opnå en rabatkode til Nicehair, som du kan bruge ved køb af dit næste køb. Den er typisk på 10% rabat. Husk også, at du får en gratis velkomstgave, når du tilmelder dig nyhedsbrevet.
  • Sæsonbetonede rabatter – Nicehair har løbende rabatter og tilbud i forbindelse med højtider, sæsoner eller lignende. Det kan f.eks. være julesalg, januar udsalg eller sommertilbud.
  • Tilbuds dage – Black Friday er en af årets helt store udsalgsdage. Nicehair tilbyder ikke bare deres kunder en lang række fordelagtige tilbud, men ofte tilbydes der også en form for rabatkode i forbindelse med Black Friday. Husk blot, at når det kommer til Black Friday, skal du som regel bruge din rabatkode ret hurtigt.
  • Spontane tilbud – På Nicehairs sociale medie profiler er der løbende konkurrencer og rabatkoder til kunder, der følger dem. Derfor kan det anbefales at løbende holde sig opdateret, da der af og til popper rabatkoder op, bare fordi de har lyst til at forkæle deres kunder med lidt rabat.
nicehair rabatkode

Anmeldelse af NiceHair.dk

Hos Hair-beauty elsker vi Nicehair. I mange tilfælde er der – selv uden rabatkoder – penge at spare på parfumer, hårpleje, hudpleje og andre lækre skønhedsprodukter, når du handler hos Nicehair.

Nicehair er Danmarks største online forhandler af beauty produkter, såsom hudpleje, elektronik, hårpleje, makeup og parfume. Webshoppen har eksisteret siden 2009 og bestræber sig på at have kvalitetsvarer til billige og fair priser.

I webshoppen finder du i skrivende stund over 15.000 forskellige produkter i alle priser og størrelser. Produkterne kan fordeles over 200 forskellige brands, der både inkluderer internationale kendte mærker såvel som danske, upcoming brands.

Deres online ry og tilstedeværelse på de sociale medier er meget positivt, og Nicehair har en stor følgerskare på både Facebook, Instagram og andre sociale medier. På Trustpilot har de i skrivende stund en gennemsnitskarakter på “4,7 Fremragende”, der er baseret på over 47.000 anmeldelser.

Virksomheden beskæftiger over 80 medarbejdere fordelt på både fuldtid og deltid. I øjeblikket opererer de i fem lande, herunder Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og Holland.

Nicehair startede tilbage i 2009, da iværksætteren Tonny Bruun opdagede et uberørt marked for online salg af professionelle produkter på internettet – vel at mærke til priser der var bedre og billigere end hos de fysiske frisører. Tonny Bruun er i dag stadig ejer og direktør for firmaet med store ambitioner om øget omsætning på lokale og internationale markeder

Fun fact – Nicehair.dk’s oprindelige opstartsnavn var Girl-Shop.dk

Vi anbefaler Nicehair.dk som online forhandler af skønhedsprodukter. For at teste en stor del af vores produkter har vi af flere omgange bestilt varer direkte fra Nicehair, og det kan siges, at deres levering og kundeservice fungerer fejlfrit. Dette er også, hvad deres mange kunder oplever.

Hos Hair-beauty.dk har vi testet en del forskellige produkter inden for hårpleje, hudpleje og elektronik. I kategorien elektronik kan vi nævne kategorier, såsom skægtrimmere, hårtrimmere og barbermaskiner. De mange tests og anmeldelser er udført af skaberne bag Hair-beauty og vores omgangskreds

Praktisk info om webshoppen

E-mail til kundeservice[email protected]
Telefon nr. til kundeservice(+45) 32 200 200
Hjemmesidehttps://nicehair.dk/
Trustpilot score4,7 (ud af 47.000+ anmeldelser)
BetalingsmetoderDankort, Visakort, MasterCard, MaestroCard, Mobilepay, ViaBill.
LeveringsmetoderPostNord, GLS, DAO, Hent Selv.
LeveringstidTypisk 1-2 hverdage
Fragt pris0-19,- kr (Fri fragt ved køb af over 399,00 kr.)

Alt du skal vide om rabatkoder hos Nicehair

Når du skal til opnå rabat hos webshoppen, er det naturligvis vigtigt, at du bruger din Nicehair rabatkode ordentligt. Hvordan skal den indtastes, hvornår udløber den, hvilke produkter kan den bruges på? Dette er nogle af de spørgsmål vi vil besvare, så du kan bruge din rabatkode til Nicehair bedst muligt.

Vi har lavet denne guide for at give dig den bedste mulighed for at få rabat hos din favorit forhandler af beautyprodukter.

Vores team har selv handlet meget hos Nicehair og er vilde med rabatter. Derfor tænkte vi, at vi ville lave denne oversigt, så du også kan få de samme rabatter. Vi har blandt andet købt flere af de produkter, som vi har testet her på siden hos Nicehair – og mange har vi endda været heldige at have rabatkoder til.

Nicehair opdater løbende deres tilbud og har næsten altid gode rabatter på forskellige produkter. Derfor kan en rabatkode være overflødig i nogle tilfælde, men det kan aldrig skade at prøve en kode. I mange tilfælde vil der faktisk være rabat på udvalgte varer, når du går ind på deres hjemmeside.

Herunder vil vi besvare de oftest stillede spørgsmål, som kan opstå i forbindelse med din rabatkode hos Nicehair.

Hvordan får man fat i en rabatkode?

Som beskrevet ovenover er der en række måder, hvorpå man kan finde en rabatkode. Hos Hair-beauty.dk har vi samlet de mest almindelige metoder, hvorpå du kan få en kode. Ofte kan man tilmelde sig deres nyhedsbrev og dermed få 10% rabat med det samme. Derudover får du en gratis velkomstgave, når du tilmelder dig nyhedsbrevet, så det kan bestemt godt betale sig at skrive sig op til nyhedsbrevet.

Det er også muligt at opnå en god mængde rabat hos Nicehair uden at gøre brug af en rabatkode. Der er konstant tilbud på det ene eller andet mærke, og du kan finde en lang række produkter, som fås til bedre priser end normalt.

Har Nicehair rabatkoder oftere end andre online forretninger? Nej, det er ikke, fordi Nicehairs rabatkoder popper op dagligt, hvor andre webshops holder igen. Men det er nu meget rart at vide, at der er flere muligheder for at få en Nicehair rabatkode i 2022, når man står ved kassen og opdager, at man kan bruge en rabatkode.

Nicehair tilbyder desuden gratis fragt ved køb over et bestemt beløb. Mens denne artikel skrives er dette beløb 399,00 kroner, og der er desuden en hurtig leveringstid på 1-4 dage.

Så for at opsummere er den bedste måde at få fat i en Nicehair rabatkode at tilmelde dig nyhedsbrevet, følge brandet på sociale medier og i det hele taget bare holde øje med deres hjemmeside. Nogle gange kan du endda være heldig, at du ender med flere Nicehair rabatkoder. Vær naturligvis ekstra opmærksom omkring Black Friday, jul, sommerudsalg og lignende, hvor der ofte vil være større sandsynlighed for at få fingrene i en Nicehair rabatkode.

Hvordan bruger man sin kode?

rabatkode Nicehair

Det er selvfølgelig vigtigt, at du bruger din Nicehair rabatkode rigtigt. Ellers får du jo ikke meget ud af din kode hos Nicehair. Vi har lavet denne lille guide (samt indsat et skærmbillede), så du forhåbentligt nemt og hurtigt kan bruge din Nicehair rabatkode.

Denne “fremgangsmåde” kan bruges, uanset hvad din Nicehair rabatkode giver rabat på, eller om det er til gratis fragt. Der kan dog være nogle gange, hvor Nicehair blot har en generelt rabat på udvalgte varer, hvor rabatkoder ikke er krævet – her er din rabat automatisk fratrukket. Dette kan også være tilfældet, hvis der eksempelvis er udsalg på hele webshoppen.

Når du har lagt dine varer i kurven, kan du skrive din Nicehair rabatkode i højre side i “Brug rabatkode” feltet (se skærmbillede). Herefter klikker du “Anvend”, og så er din Nicehair rabatkode i brug, og du får rabat. Lige ovenover feltet, hvor du indtaster din kode, kan du se det samlede beløb på din ordre. Dette beløb skulle gerne ændre sig, når du har indtastet din kode hos Nicehair. Hvis det er en form for mængderabat, eller det er produkter på udsalg, burde det automatisk fremgå af ordren.

Husk at holde øje med, hvor længe din Nicehair rabatkode er gyldig, da det selvfølgelig kun er aktive rabatkoder, der kan bruges. Nogle gange vil din Nicehair rabatkode kun være gyldig i kort tid, mens din Nicehair kode andre gange har en længere gyldighed. Dette vil fremgå af din unikke rabatkode til Nicehair.

Kan man bruge sin Nicehair rabatkode flere gange?

Som udgangspunkt kan de fleste rabatkoder kun anvendes én gang. Det er jo ikke noget særligt, hvis du bare kan anvende din rabatkode til Nicehair igen og igen, hver gang du handler hos Nicehair. Så du skal nok indstille dig på, at din rabatkode til Nicehair kun kan bruges én gang. Og så må du bare vente, til du igen støder på en rabatkode til Nicehair.

Husk også gerne at være lidt “smart”, når du bruger din rabatkode til Nicehair. Har du f.eks. en rabatkode på 10%, som du godt vil bruge på et stort køb på over 1.000 kroner, så er det ærgerligt at bruge det på et mindre køb på 250 kroner, hvor du “kun” vil spare 25 kroner i stedet for 100 kroner.

Som nævnt ovenfor skal du også tjekke, hvornår din rabatkode til Nicehair udløber, så du kan få den brugt, hvis den udløber snart. Er din rabatkode til Nicehair først udløbet, er det desværre bare ærgerligt. Husk desuden, at du kun kan bruge én rabatkode til Nicehair af gangen. Så hvis du eksempelvis sidder med to Nicehair rabatkoder, kan du altså kun bruge dem en ad gangen.

Er du i tvivl, kan det være en gode idé at skrive eller ringe til kundeservice, inden du anvender koden.

FAQ

Kan din rabatkode til webshoppen udløbe?

Rabatkoder fra Nicehair har ofte en udløbsdato. Det kan være ét år frem, det kan være seks måneder eller noget helt tredje. Fælles for rabatkoderne er dog, at de altid gives med en fair tidsperiode, så du ikke behøver at skynde dig at bruge den.

Hvad kan jeg bruge min rabatkode til Nicehair på?

Det vil altid fremgå af Nicehair rabatkoder, hvad de kan bruges til, og hvad de giver rabat på. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal bruge din Nicehair kode, kan du altid kontakte Nicehair, så du er sikker på, hvad koden giver rabat til.

Kan man bruge sin kode på nedsatte varer?

Ja, du kan sagtens bruge din rabatkode hos Nicehair på produkter, der i forvejen er nedsatte. Bemærk dog, at der dog kan være andre restriktioner i forbindelse med din rabatkode, men du kan som udgangspunkt godt bruge din rabatkode hos Nicehair på produkter, der allerede er nedsatte.

Kan man kombinere sin rabatkode med gavekort eller andre rabatkoder?

Som nævnt ovenfor er dette ikke muligt at kombinere flere rabatkoder på én gang. Dette gælder også gavekort. Det er altså ikke muligt både at bruge et gavekort og en rabatkode samtidig.

Vi håber, at denne guide hjælper dig på vej, når du skal bruge din rabatkode hos Nicehair, så du opnår rabat på dine ordrer, for selvom Nicehair i forvejen har billige priser, kan du jo lige så godt udnytte det, hvis du kan spare penge på dine skønhedsprodukter fra Nicehair. Vi ønsker dig god fornøjelse med din shopping hos Nicehair.

Flere rabatkoder

Martin er vores tester af skægtrimmere og andre produkter til mænd. Han var med til at starte hjemmesiden, hvor han har bidraget med talrige artikler og guides til hjemmesiden.