Bedste Curlersr

Bedste curlers test (2023) – Bedst i test varmecurlers til store og små krøller

De bedste curlers laver flotte krøller i håret. Det kan både være små og store krøller. Curlers er en meget skånsom måde at krølle hår sammenlignet med krøllejern eller permanente krøller.

Vi har i denne bedste curlers test guide taget et kig på syv forskellige curlers, så du kan få smukke krøller.

Hvilke produkter er med i bedste curlers bedst i test guiden:

 1. BABYLISS Bab3021e Hot Rollers
 2. Remington H5670 – Jumbo Rollers
 3. Remington – PROluxe Rollers H9100
 4. Magic Hair Curlers 6 x 6,2 cm 6-pak
 5. SILKE London Heatless Curler (Various Colours)
 6. Bamboo Heatless Curls Kit
 7. SIBEL Curler Ø40mm

#1 BABYLISS Bab3021e Hot Rollers

Babyliss Bab3021e Hot Rollers

Køb for 479,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Opvarmede curlers
 2. Flotte og holdbare krøller
 3. Indeholder 20 keramiske curlers

Egenskaber

Med disse skønne curlers fra Babyliss får du opvarmede curlers, der vil give dig flotte krøller, der kan holde hele aftenen. Dette sæt fra Babyliss indeholder 20 keramiske curlers med en fløjlsoverflade, der sikrer, at du skånsomt kan style dit hår.

Sættet indeholder otte store curlers, seks mellemstore og seks små curlers. Der er ultra hurtig opvarmning, så de er klar til brug på bare få minutter. Med følger også 20 butterfly clips og 20 metalclips.

Når du har tage dine curlers ud af dit hår, skal du lade håret køle ned. Herefter kan du køre dine fingre let igennem dine krøller, hvilket skaber ekstra fylde og en mere bouncy look.

Det anbefales, at du fordeler din favorit stylingprodukt i håret for at sikre, at dine smukke krøller holder i endnu længere tid.

Vores vurdering

Dette er nogle rigtig fine curlers, hvor du har mulighed for både at lave små krøller og store og bløde krøller takke være de tre forskellige størrelser. Alt i alt rigtig fine curlers fra Babyliss, der indeholder alt, du skal bruge, for at kunne lave flotte krøller til både hverdag og fest.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have opvarmede curlers i forskellige størrelse, så er dette sæt helt perfekt til dig. Så kan du selv skabe de perfekte krøller derhjemme.

#2 Remington H5670 – Jumbo Rollers

Remington H5670 - Jumbo Rollers

Køb for ,- kr. hos Gucca.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Giver voluminøse krøller
 2. Overtrukket med luksuriøst fløjls
 3. Cool Touch for mere behagelig styling

Egenskaber

Med disse Jumbo Roller kan du skabe smukke og voluminøse krøller, der ser flotte ud hele dagen. Disse hårruller hjælper med at bevare de krøller, du har lavet med dit krøllejern. Du skal blot dreje dem rundt om krøllerne fra spidsen til toppen af hårtotten, og så vil du opnå det fineste krøllede look på ingen tid.

Hårrullerne er overtrukket med luksuriøst fløjls, der giver et fremragende resultat. Derudover er der Cool Touch, der giver en mere behagelig styling. Du får 12 hjul i to jumbostørrelser: 4 stk. på 40 mm og 8 stk. på 35 mm.

Vores vurdering

Dette er et rigtig fint sæt, og det hjælper med at holde og bevare de krøller, der allerede er lavet i håret.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil bevare krøllerne, du har lavet med krøllejern, er disse curlers rigtig gode. Med krøllejern kan krøllerne nogle gange “falme” efter nogle timer, men med disse curlers kan de holde i meget længere tid.

#3 Remington – PROluxe Rollers H9100

Remington - PROluxe Rollers H9100

Køb for 329,- kr. hos Coolshop.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Få fantastiske krøller der holder
 2. Dual Heat Teknologi
 3. Curlers opvarmet på 5 minutter

Egenskaber

Med PROluxe curlers fra Remington kan du få dine fantastiske krøller til at holde i endnu længere tid. Du kan få bølget hår og smukke krøller, der holder hele dagen eller aftenen takke være Dual Heat Teknologi, der både varmer curlers og klips og hjælper med at skabe fantastiske krøller.

Du får curlers, der opvarmer på bare 90 sekunder, og krøller der sætter sig på 5 minutter. Du får to forskellige størrelser af curlers. Så alt i alt: du får alt, du skal bruge for at skabe et enestående look.

Designet er kompakt, hvilket sikrer nem opbevaring, og der er også et beskyttelseshylster og en ledning, der vikles om hylsteret for nem opbevaring.

Vores vurdering

Hvis du vil skabe super fine krøller forholdsvis hurtigt og nem, så er dette sæt med 20 curlers fra Remington et rigtig godt valg. Her får du vitterligt alt, du har behov for, til at kunne lave bølget hår og fine krøller.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette sæt, hvis du gerne vil have krøller på en nem og forholdsvis hurtig måde.

#4 Magic Hair Curlers 6 x 6,2 cm 6-pak

Magic Hair Curlers 6 x 6,2 cm 6-pak

Køb for 99,- kr. hos Elgiganten.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Skab fine og glamourøse krøller
 2. Nem at anvende
 3. 6-pak

Egenskaber

Med disse Magic Hair Curlers kan du skabe glamourøse og fine krøller. Hårspoler/curlers er længe blevet anvendt af frisører som et stylingværktøj til at lave krøller. Når du krøller håret med curlers giver det som regel mere holdbare krøller, end når du krøller håret med et krøllejern eller lignende.

Du skal bare sætte en hårlok fast på hårspolen og rulle den op. For den bedste effekt er det bedst at lade håret tørre helt, inden du bruger dine curlers.

Vores vurdering

Dette er nogle rigtig gode curlers, de skaber flotte resultater, hvor du ikke behøver at bruge varme for at skabe bølget hår.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have effektive curlers, men du ikke har lyst til at bruge varme, så er disse curlers et godt bud. Derudover er de meget budgetvenlige, så hvis du ikke har lyst til at bruge en mindre formue på curlers, så er disse curlers et godt valg.

#5 SILKE London Heatless Curler (Various Colours)

SILKE London Heatless Curler (Various Colours)

Køb for 292,- kr. hos Lookfantastic.dk

Fremhævede egenskaber

 1. 100% silke
 2. Skab bouncy krøller
 3. Undgå skadet hår fra varme

Egenskaber

Med disse curlers får du curlers fremstillet i 100% silkefibre fra SILKE London. De skaber nemt flotte bouncy krøller og bølget hår på blot nogle timer.

Disse curlers er helt perfekte, hvis du gerne vil undgå at få varmeskader på dit hår. Her bruger du nemlig slet ikke varme, så du skal ikke bekymre dig om hår, der knækker grundet slid fra brug af varme. Disse bløde silke curlers holder sikkert håret på plads i løbet af dagen eller natten, så du kan få fine krøller. Curlerne føles letvægtige og behagelige i håret.

Når du har sovet med curlerne (eller haft dem på i løbet af dagen), skal du blot tage dine curlers ud, og så har du bølger i håret, der er smukke. Der medfølger også en kosmetiktaske, 1 hårklips og 2 elastikker i silke.

Vores vurdering

Disse curlers i silke er virkelig lækre, og du vil helt sikkert elske at bruge dem. Vi er vilde med, at de er lavet af silke, da det er meget skånsomt for håret, og de skaber også virkelig fine krøller.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe disse curlers af silke, hvis du gerne vil skabe fine krøller i håret uden at slide på håret. Silke er et meget skånsomt materiale, der ikke skader håret overhovedet. Dette gør disse curlers perfekt, hvis du gerne vil passe godt på dit hår, men du samtidig gerne vil have krøller.

#6 Bamboo Heatless Curls Kit

Bamboo Heatless Curls Kit

Køb for 199,- kr. hos Hairlust.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Skab livlige og bløde krøller
 2. Fremstillet i bambus
 3. Meget skånsomt mod håret

Egenskaber

Med Bamboo Heatless Curls Kit kan du få livlige og bløde krøller natten over. Du skal blot sove med disse curlers, og så vågner du op med flotte og glansfulde krøller. Disse curlers er fremstillet i et bæredygtigt bambusmateriale, der er lige så blødt og glat som silke (men det er cruelty-free). Derfor er disse curlers også meget skånsomme for dit hår, og du kan få krøller helt uden brug af varme.

Krøllejernet fremtryller vidunderlige krøller, men det skader håret grundet varmen. Derfor er disse curlers virkelige gode – de skader nemlig ikke håret. Det kan nogle gange være bøvlet og tidskrævende at krølle dit hår uden varme, men det er det ikke med disse curlers af bambus.

Du skal bare let og hurtigt sno håret rundt om hårbøjlen for at få den smukke, livlige krøller. Hårbøjlen har et genialt design, der gør, at du kan bruge det i mange hårlængder, både mellemlangt hår, langt hår og kort hår (ikke helt kort hår). Derudover forebygger bambus kruset hår, så du i stedet bare får glansfulde krøller.

Vores vurdering

Dette er et virkelig godt sæt, som du helt sikkert vil elske. Vi kan godt lide, at der ikke bruges varme til at skabe krøllerne, og at disse curlers er fremstillet af bambus, der både er godt for håret, dyrene og miljøet.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe disse curlers, hvis du gerne vil have en varmefri måde at krølle dit hår, og du ikke vil bruge silke. Disse curlers af bambus er det helt perfekte valg, og de er også mere budgetvenlige end silke.

#7 SIBEL Curler Ø40mm

Sibel Curler Ø40mm

Køb for 39- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Ideelle til både professionel og privat brug
 2. Behagelige at arbejde med
 3. Kan bruges til alle hårtyper

Egenskaber

Hvad enten du har langt hår eller mellemlangt hår, kan du bruge disse plastisk curlers. De kan bruges til både privat og professionelt brug, og de er behagelige at arbejde. De er også behagelige at have i håret, da de har mikrotænder, som håret binder sig i, men dog ikke hænger fast i, og dermed slider de heller ikke på håret.

Disse curlers kan bruges til alle hårtyper, både langt og kort hår, men de er særlig velegnet til dig med fint hår og til dig med en følsom hovedbund.

De er gode at bruge i vådt hår.

Vores vurdering

Dette er nogle ganske fine curlers, der er meget budgetvenlige.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du er ude efter nogle meget budgetvenlige curlers, der samtidig ikke er for hårde mod håret, så er disse curlers fra Sibel et godt valg.

De bedste curlers til forskellige looks

Hvis du har langt og tykt hår, vil vi helt klart anbefale, at du går efter curlere fremstillet af bambus eller silke. Det giver de her store og bløde krøller, der bare ser noget så smukke ud. Her sover du med dine curlers – dog er dette ikke curlers, som du traditionelt set kender dem. De er behagelige og sove med og ikke til gene. Hvis du eksempelvis er vant til at sove med en fletning, så du vågner op med lidt bølger i håret om morgenen, så vil du elske curlere af silke eller bambus.

Hvis du har lidt kortere hår, og du gerne vil skabe voluminøse frisurer, så skal du nok vælge mere klassiske curlers. Curlere af bambus og silke kræver typisk lidt længere hår, da håret skal bliver snoet omkring “curleren”. Med de mere traditionelle curlere kan du få mindre størrelser, som passer bedre til det kortere hår, så du også kan opnå definerede krøller.

Fordele ved curlers

Der er flere fordele ved curlers. Lad os kigge på dem her:

 • Det er en skånsom måde at style håret på, særligt hvis du bruger curlers af bambus eller silke
 • De kan bruges af alle hårtyper
 • Du kan opnå forskellige krøller og bølger i håret, afhængig af hvilket look du er ude efter
 • Det er forholdsvis nemt at lave krøller med curlers
 • Det er en budgetvenlig måde at krølle håret på, og curlers holder i lang tid, så du skal ikke skifte dem ud særligt ofte

Den største fordel ved curlers er klart, at det er en mere skånsom måde at krølle håret på, der ikke slider ret meget på håret.

Style dit hår uden at skade det

Vi glatter håret, vi krøller håret, vi kommer utallige stylingprodukter i håret. Kort sagt: vi udsætter vores hår for rigtigt mange hårde ting, der kan ødelægge og skade håret på sigt. Derfor mener vi også, at det er vigtigt, at du forsøger at style dit hår så skånsomt som muligt, så du passer godt på det.

Med curlers har du mulighed for at krølle håret uden brug af varme, medmindre du bruger elektriske curlers. Men hvis du eksempelvis bruger curlers af silke eller bambus, skader du på ingen måde dit hår. Du får stadig de fantastiske krøller, du gerne vil have, men dit hår tager ikke skade undervejs, fordi der ikke bruges varme, og fordi materialerne er skånsomme ved håret.

Så hvis du virkelig gerne vil style håret uden at skade det og passe ekstra godt på det, så kan du med fordel vælge curlere, der er fremstillet af bambus eller silke. Vi anbefaler også, at du ikke bruger flere stylingprodukter end nødvendigt. Det er rigtig godt at pleje dit hår og bruge gode produkter, men husk ikke at bruge alt for meget lak og andre stylingprodukter, da det kan være lidt hårdt for håret.

Forskellige typer curlers på markedet

Der findes flere forskellige typer curlers på markedet, og de har fået lidt af et comeback i de senere år. Du tænker måske mest på din mormor eller en gammel film, når de hører ordet curlers, men det er faktisk en genial måde at krølle sit hår på. Lad os kigge lidt på de forskellige typer curlere, du kan få:

 • Curlere af silke
 • Curlere af bambus
 • Curlere af plastik
 • Opvarmede curlere

Hos Hair-beauty er vi personligt ret glade for curlere af silke og bambus, fordi du kan skabe bløde krøller helt uden brug af varme. Derudover er både bambus og silke meget skånsomt for håret, og det er simpelthen bare nogle lækre materialer, du med garanti vil elske. Silke er et utroligt lækkert produkt, men det er ikke vegansk, så hvis du gerne vil have, at det skal være 100% cruelty-free, skal du vælge bambus. Bambus har mange af de samme egenskaber som silke, og det er også skånsomt for håret. Bambus er også lidt billigere end silke.

Med både silke og bambus er det mening, at du sover med dine curlers i håret om natten, så du vågner op mod store, bløde krøller. Det giver lidt nogle bløde bølger og ikke de her proptrækskrøller, som curlere nogle gange kan give. Du får mere naturlige krøller med curlers af silke og bambus.

Opvarmede curlere kan give meget krøl, og de kan også give de her små, definerede krøller. Men de kan også give markante og store krøller. Det afhænger af, hvilken størrelse du vælger at bruge på dine curlere. Opvarmede curlere bruger i lighed med et klassisk krøllejern varme for at give krøller. Derfor er det også vigtigt, at du ikke bruger dem på daglig basis, da håret ikke har godt af varme.

Curlers af plastik er som regel budgetvenlige, og de kan være ganske effektive, men dog ikke samme lækre kvalitet som bambus og silke.

FAQ

Kan alle hårtyper bruge curlers?

Ja, det kan de sådan set godt. Hvis du har en meget kort frisure, vil du dog nok ikke få så meget ud af hår curlers, da der ikke er så meget hår at krølle. Men ellers kan både tykt hår, langt hår, kruset hår og andre hårtype bruge curlers. Hvis du har meget fint og tyndt hår, kan det være lidt sværere at få krøllet hår, men ikke umuligt.

Hvorfor fås curlers i forskellige størrelser?

Det gør de, så du kan lave krøller i forskellige størrelser, og så der også er curlers til både dig med tyndt hår og til dig med tykt hår.

Artiklen er opdateret d. september 4, 2023 af Liva

Jeg hedder Heidi og er uddannet journalist fra journalisthøjskolen i Aarhus og startede min egen virksomhed i 2021. Jeg har lidt af en forkærlighed for skønhed og er pjattet med makeup og hudpleje. Især har jeg en stor interesse for hudpleje.

Som så mange andre kæmpede jeg i mange år med akne og uren hud, og jeg har prøvet samtlige produkter på markedet, læst utallige blogindlæg, lyttet til podcasts og gransket internettet for information omkring akne. Det gav mig en naturlig interesse for hudpleje, makeup og andre skønhedsprodukter.