Bedste BB cream test (2024) – Guide til top 10 plejende BB cremer

Artiklen er senest opdateret d. januar 7, 2024 af Liva

Drømmer du om en mere ensartet hud? Eller vil du bare gerne opnå et naturligt look? Så er en BB cream lige, hvad du er på udkig efter. I denne BB creme test har vi samlet en række gode BB cremer, så du kan finde den bedste BB cream til lige præcis din hud.

Den perfekte BB cream skal nemlig passe til din hud og dine behov. Den bedste BB cream giver en mere ensartet hud og indeholder farveskiftende pigmenter, der blender ind i din hudtone. Den optimale BB cream er både fugtgivende og beskytter huden. En BB cream har generelt en lidt mindre dækkeevne end en foundation. Hvis du ønsker endnu mere dække, skal du overveje en CC cream.

Læs med her i denne BB cream guide, og find den bedste BB cream til lige præcis din hud.

Hvilke produkter er med i bedste BB bedst i test

 1. Vita Liberata Beauty Blur
 2. Karmameju SUN BB CREAM SPF 30
 3. Clinique Dramatically Different Moisturizing BB-Gel
 4. Maybelline – Dream Satin BB
 5. Embryolisse BB Cream SPF 20
 6. Biotherm Aquasource BB Cream
 7. Jane Iredale Glow Time
 8. L’ORÉAL PARIS C’est Magique Skin Perfector BB Cream Light
 9. Garnier Skinactive BB Cream Perfecting Care All-In-1 SPF 25
 10. La Roche-Posay Hydreane BB Cream Light BB Cream

#1 Vita Liberata Beauty Blur

Vita Liberata Beauty Blur

Køb for 224,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Dækker ujævnheder, pletter og rødme
 2. Giver en smuk og fejlfri finish og glød
 3. Økologisk BB creme

Egenskaber

Vita Libertata Beauty Blur er en 4-i-1 skin tone optimizer, der uden tvivl vil optimere din hudpleje. Med denne BB cream får du den samme velkendte og succesfulde teknologi, som Body Blur – blot til ansigtet i stedet for kroppen. Du kan sagtens bruge denne BB cream som primer under din make up, og du kan også bruge den som farvet dagcreme. BB cremen har en let dækkeevne på ujævnheder, pletter og rødme.

Denne BB cream indeholder lysreflekterende ingredienser, der giver en high definition finish, der får huden til at se strålende ud. Denne BB creme indeholder desuden aloe vera, der er rig på E vitamin og C vitamin, der har en fugtgivende og opstrammende effekt på din hud. Endvidere indeholder cremen sheasmør, der hjælper med at blødgøre huden samt holde på fugten.

Cremen er økologisk, duftfri, alkoholfri og parabenefri og kommer derudover i en miljøvenlig emballage.

Vores vurdering

Du får her en virkelig god BB cream, der giver huden en naturlig glød og en ensartet teint. Cremen ligger dog også i den dyere ende, men den er absolut alle pengene værd.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du har budgettet til at bruge lidt flere penge på din BB cream, kan vi på det varmeste anbefale dette produkt. Cremen plejer huden og giver en flot og naturlig dækning.

#2 Karmameju SUN BB CREAM SPF 30

Karmameju Sun BB Cream SPF 30

Køb for 224,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. SPF 30
 2. Vegansk
 3. Koralvenlig

Egenskaber

Hvis du er ude efter en virkelig god BB cream, er dette lige cremen for dig. Du får her en BB cream med SPF 30. Cremen er med et fysisk, mineralsk solfilter samt mineralske farvepigmenter, der sikrer solbeskyttelse uden at give tilstoppede porer. Cremen er en let farvet dagcreme, der giver en mere ensartet hudtone og giver huden en naturlig farve og en smuk glød. Cremen indeholder økologiske, bæredygtige og klinisk dokumenterede ingredienser, og cremen er god til hverdagsbrug.

Du kan bruge cremen både som en farvet dagcreme, en let dækkende foundation eller som solbeskyttelse ovenpå din almindelige dagcreme. Cremen efterlader ingen trælse makeupkanter og giver et flot, naturligt look.

Cremen er både koralvenlig, vegansk og økologisk.

Vores vurdering

Dette er et super produkt, der giver en let dækkeevne. Vi er virkelig pjattede med dette produkt fra Karmameju. Det er altså bare en god BB cream, der samtidig kan bruges som en farvet dagcreme.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du har budgettet til at bruge flere penge på din BB cream, vil du ikke fortryde at investere i denne BB cream. Du får her et super produkt, der giver et naturligt look.

#3 Clinique Dramatically Different Moisturizing BB-Gel

Clinique Dramatically Different Moisturizing BB-Gel

Køb for 159,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Olie- og parfumefri
 2. Kan bruges af alle hudtyper
 3. Fugter huden i op til 8 timer

Egenskaber

Denne BB cream giver huden et naturligt look og ensarter hudtonen. Cremen har en grålig nuance, når du påfører den, men den justerer sig hurtigt ind efter din hud. Farven i produktet er universal, hvilket gør, at cremen kan bruges af alle med en helt lys til en medium mørk hudtone.

Gelen påføres som en helt almindelig dagcreme og giver fugt til din hud. Derudover giver den huden en flot, fornyet glød. Denne BB cream er et sikkert hit til dig, der gerne vil have en mere smuk og ensartet hudtone uden at skulle bruge makeup.

Produktet kan bruges til alle hudtyper og er både olie- og parfumefri.

Vores vurdering

Dette er et super godt produkt, der plejer huden og giver en naturlig dækning. Et absolut must at have i makeuppungen.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have en god BB cream, der giver lidt glød til huden. Produktet er i den lidt halvdyre ende, men du får til gengæld en super BB creme.

#4 Maybelline – Dream Satin BB

Maybelline - Dream Satin BB

Køb for 85,- kr. hos Coolshop.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Giver en jævn hud
 2. Udglatter huden
 3. Tilfører fugt til huden

Egenskaber

Med denne BB cream fra Maybelline får du en budgetvenlig BB cream, der udvisker ujævnheder, giver huden en frisk glød og tilfører huden fugt. Produktet indeholder desuden SPF 30 og 0% olie, silica og talkum.

Vores vurdering

Du får her en ganske fin BB creme, der er i en prisklasse, hvor de fleste kan være med.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne BB creme, hvis du gerne vil have en allround god creme, der ikke sprænger budgettet.

#5 Embryolisse BB Cream SPF 20

Embryolisse BB Cream SPF 20

Køb for 170,- kr. hos Med24.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Tilpasser sig hudens naturlige farve
 2. Mindsker porer og fine linjer
 3. SPF 20

Egenskaber

Denne BB cream er ikke blot en BB cream: det er også en fugtighedscreme takket være indeholdet af hyuluronsyre, der plumper og udglatter din hud. Derudover er cremen med SPF 20, så din hud er beskyttet mod solens skadelige UV-stråler samt frie radikaler. Derudover udvisker cremen fine linjer og porer med sit matterende og lysreflekterende mineralpudder og farveskiftende pigmenter.

Cremen er velegnet til alle hudtyper.

Vores vurdering

Du får her en rigtig god creme, der ligger i mellem prisklassen. BB creamen giver en god dækkeevne og giver fugt til huden, hvilet gør cremen ideel til tør hud.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du har lidt tør hud, er dette lige cremen for dig. Du får en god BB cream, der gør det arbejde, som den skal.

#6 Biotherm Aquasource BB Cream

Biotherm Aquasource BB Cream

Køb for 157.50,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. SPF 15
 2. Kan bruges af alle hudtyper
 3. Giver en flot og jævn farve

Egenskaber

Denne BB cream fra Biotherm fungerer også som en lækker farvet dagcreme, der beriger huden med pleje, fugt og næring. Derudover efterlader den huden med en super flot og ensartet hudtone. Cremen indeholder farvepigmenter, der er særligt designet til en medium til mørk hudfarve. Denne BB cream indeholder SPF 15, og den beskytter huden mod solens skadelige stråler samt frie radikaler. Cremen indeholder Life Plankton™, der findes i de varme termiske kilder i Frankrig, der er rig på mineraler og vitaminer.

Vores vurdering

Du får her en lækker BB cream, der også kan bruges som en farvet dagcreme. Denne BB creme indeholder lækre ingredienser, der vil pleje huden i dybden. Vi er vilde med denne BB cream hos Hair-beauty.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil forkæle din hud lidt ekstra. BB cremen er super lækker og absolut pengene værd.

#7 Jane Iredale Glow Time

Jane Iredale Glow Time

Køb for 374,- kr. hos Med24.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Multifunktionelle egenskaber
 2. Kombinerer foundations, concealer, fugtpleje og solpleje i ét produkt
 3. God dækkeevne

Egenskaber

Med denne BB cream får du virkelig et exceptionelt produkt. BB cremen er baseret på 100% naturlige og rene mineraler, der tilfører gode egenskaber til cremen. BB cremen kombinerer foundation, concealer, fugtpleje og solpleje i ét produkt, hvilket betyder, at din hud er beskyttet, sund og fejlfri, når du bruger BB cremen. Cremen har en god dækkeevne, der sørger for at dække urenheder, pigmentpletter, fine linjer og mindsker synligheden af porer.

Denne BB cream indeholder ingen irritationsfremkaldende stoffer, produktet er bæredygtigt, og det er ikke testet på dyr.

Vores vurdering

Du får her et supergodt produkt, der dog også ligger i den helt dyre ende, når det kommer til BB creams. Det er til gengæld en af de bedste BB creams på markedet. Vi elsker dette produkt.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have den bedste BB cream. Hvis du er ude efter det naturlige look, optimal fugt og i det hele taget bare et fantastisk produkt, er dette lige BB creamen for dig.

#8 L’ORÉAL PARIS C’est Magique Skin Perfector BB Cream Light

L'ORÉAL Paris C’est Magique Skin Perfector BB Cream Light

Køb for 81,- kr. hos Cocopanda.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Giver op til 24 timers fugt til huden
 2. SPF 20
 3. Budgetvenlig

Egenskaber

Med denne BB cream får du en BB cream, der giver en let og naturlig dækning og en lækker glød til huden. Derudover indeholder cremen SPF 20, og den giver op til 24 timers fugt til huden.

Vores vurdering

Dette er en fin og budgetvenlig BB cream til dig, der gerne vil have det naturlige look.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have en budgetvenlig BB cream, der giver et flot resultat.

#9 Garnier Skinactive BB Cream Perfecting Care All-In-1 SPF 25

Garnier Skinactive BB Cream Perfecting Care All-In-1 SPF 25

Køb for 66.75,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Til kombineret og fedtet hud
 2. SPF 25
 3. Hjælper med at skjule uren hud

Egenskaber

Hvis du har uren hud, vil du sikkert gerne skjule det. Denne BB cream vil hjælpe dig med at skjule uren hud, udjævne en uens hudtone og takket være indholdet af SPF 25 får du også solbeskyttelse. Denne BB cream har en let konsistens, der har en foundations evne til at udjævne huden. Produktet føles behagelig på huden og lader din hud ånde.

Produktet er desuden beriget med hyaluronsyre, der sørger for at holde huden fugtmættet hele dagen. Derudover indeholder produktet ekstrakt fra aloe vera, der virker beroligende på huden. Cremen er desuden oliefri, hvilket gør produktet velegnet til en kombineret eller fedtet hud. Produktet mindsker synligheden af tilstoppede porer og giver et smukt og ensartet resultat.

Vores vurdering

Du får her et rigtig godt produkt for relativt få penge. Hvis du har uren hud, vil du elske denne BB cream. Derudover vil den beskytte huden mod solens stråler og frie radikaler takket være SPF 25. Alt i alt et godt produkt.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du har uren hud og/eller fedtet hud, og du gerne vil have en budgetvenlig BB cream.

#10 La Roche-Posay Hydreane BB Cream Light BB Cream

La Roche-Posay Hydreane BB Cream Light BB Cream

Køb for 134.95 kr. hos Luxplus.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Indeholder SPF
 2. Fri for parabener
 3. Dækker uren hud

Egenskaber

Med denne BB cream får du en BB cream, der nærmest smelter ind i din naturlige hudtone og dækker ujævnheder i huden samt urenheder. BB cremen indeholder SPF, og du får dermed beskyttelse af huden. Produktet giver en fejlfri finish, og din hud får samtidig god fugt. Derudover reducerer cremen fine linjer og er god til tør hud.

Vores vurdering

Du får her et rigtig fint produkt, der ligger i en mellemprisklasse.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have en god BB cream, der giver et smukt resultat.

Hvad skal man overveje, inden man vælger BB cream?

Du skal først og fremmet overveje, hvilke hudtype du har. Har du eksempelvis en følsom hud eller en sensitiv hud, du skal tage lidt ekstra hensyn til? Aloe vera er eksempelvis god, hvis du har en følsom hud, og der er mange populære BB creams, der netop indeholder aloe vera.

Du bør også overveje, hvilken hudtone du har. Har du for eksempel en lys hudtone, en medium hudtone eller en mørk hudtone? I så fald skal du vælge en BB cream, der passer til din hudtone. Lyse hudtoner skal have lyse cremer, mens mørke hudtoner omvendt skal have mørkere cremer.

Du kan også tænke over, hvor meget dækkeevne du gerne vil have. Hvis du ønsker meget dækkeevne, kan det være, at du skal overveje en CC cream i stedet for. En CC cream har nemlig en højere dækkeevne og giver mere fugt end en BB cream. Så gør op med dig selv, om du skal have en BB cream eller en CC cream. Både en CC cream og en BB cream vil give din hud en sund glød, men der er forskel på, hvor meget fugt og dækkeevne en BB cream og en CC cream giver.

Sidst, men ikke mindst, bør du også tage stilling til, hvad dit budget er. Du finder BB creams i alle prisklasser, så vælg en, der passer til dit budget.

Leder du efter en almindelig ansigtscreme, så har vi også lavet en guide til de bedste ansigtscremer her.

Hvad er forskellen på BB cream og CC cream

CC står for color corrector, mens BB står for blemish balm eller beauty balm. Forskellen på BB cream og CC cream er, at en CC cream giver endnu mere fugt og en endnu mere intens farve end en BB cream. Du får altså en lidt højere dækkeevne og fugt, men både CC creams og BB creams er universelle cremer. Blot giver CC cremen lidt mere dækkeevne og fugt. En CC creme kan altså være et godt valg til dig, der gerne vil opnå mere dækkeevne, men samtidig ikke vil bruge foundation. Den bedste CC cream kan i lighed med en BB cream bruges som en farvet dagcreme.

Hvad indeholder BB cream?

En BB cream kan indeholde mange forskellige ingredienser. Det kan eksempelvis være hyaluronsyre for at give fugt, aloe vera for at berolige huden eller andre lækre ingredienser, som din hud vil elske. Mange af cremerne indeholder desuden SPF, så din hud er beskyttet mod solens skadelige UV-stråler samt frie radikaler.

I sidste ende bør din BB cream indeholde det, som din hud har brug for. Det er ganske fint at kigge på bedst i test af BB cream, men du skal altid vælge en creme, der passer til lige præcis din hudtype og dine behov. Det giver det bedste resultat. Dette gælder også, hvis du i stedet vælger en CC cream.

Hvornår bør man bruge BB creme?

Du kan bruge en BB cream i stedet for din fugtighedscreme eller som en primer, inden du lægger makeup. Du har altså flere muligheder med din BB cream, så gør det, der fungerer bedst for dig.

Hvordan påfører man BB cream?

Du kan blot bruge dine fingre (husk at vaske dem først) og påføre produktet, nøjagtigt som du ville påføre en fugtighedscreme.

FAQ

Hvad står BB for i BB Cream?

BB står for blemish balm. I dag bliver det dog som regel omtalt som en beauty balm og fungerer egentlig mest som en farvet dagcreme eller fugtighedscreme. En BB cream har dog en let dækkende effekt, og mange BB creams har også solbeskyttelse.

Er BB Cream det samme som foundation?

Nej, det er det ikke. De fleste BB creams kan bruges som en fugtighedscreme. Det kan en foundation ikke. En BB cream kan dog have samme effekt som en let foundation, men en foundation kan ikke bruges som fugtighedscreme. En foundation vil typisk også have let mere dækkeevne end end BB cream.

Malene

Malene er en af vores talentfulde tekstforfattere og produkttestere. Hun har været en del af hjemmesidens siden 2021 og har bidraget med en stor mængde beautyguides og testet produkter fra shampoo til hårserum og vippeserum.

Hun er vores go-to når vores artikler skal opdateres med vores nyeste test, som hun også selv foretager.