Bedste Hårserum Hair-Beauty

Bedste Hårserum test 2023

Glansfuldt og smukt hår er noget, alle drømmer om uanset om man har krøllet hår eller glat hår. At få velplejet og sundt hår kræver dog, at man bruger de rigtige hårplejeprodukter – og her er en god hårserum fantastisk.

Vi har taget alle de bedste hårserum på markedet, og lavet en hårserum test. Resultaterne har vi samlet i denne hårserum bedst i test. Her kan du læse alt om de bedste hårserum, så du er sikker på, at finde en, der passer præcis til dit hår.

Så hvis du ønsker, at forkæle dit hår og få glansfulde lokker, så læs med her!

Hvilke hårserum er bedst i test

 1. Naturlig Olie Økologisk Hårserum Boost (Testvinder)
 2. Kerastase Resistance Serum Therapiste Hair Serum
 3. Yuaia Haircare – Repair and Shine Hårserum
 4. Goldwell Dualsenses Rich Repair 6 Effects Serum
 5. TIGI Bed Head Control Freak Serum
 6. Paul Mitchell Smoothing Super Skinny Serum
 7. M2 Beauté Hair Activating Serum
 8. Kerastase Nutritive 8h Magic Night Serum
 9. Moroccan Oil Mending Infusion
 10. Olaplex No.7 Bonding Oil

#1 Naturlig Olie Økologisk Hårserum Boost – Bedst i test negleolie

ØKOLOGISK HÅRSERUM BOOST naturligolie

👉 Køb for 375,- kr. hos Naturligolie.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Forebygger hårtab og mindsker skæl
 2. Stimulerer hårvækst og mindsker fedtet hår
 3. Øger hårets tæthed, styrke og volumen

Egenskaber

Naturlig Olie’s Økologisk Hårserum Boost er den bedste hårserum, vi har prøvet! Derfor fortjener den også en plads som den bedste hårserum i vores hårserum test.

Noget af det, der gør, at dette er den bedste hårserum i vores hårserum test, er, at det er en 4-i-1 hårserum. Derudover, så er den bygget på en formel, der består af naturlige ingredienser med klinisk dokumenteret effekt, der er med til at balancerer dit hårs vækstcyklus.

Denne hårserum giver dig sundere hår, og får fedtet hår til at være fortid med dens Defenscalp™. Dette er en naturlig og patenteret ingrediens, der balancerer din hovedbund, mindsker skæl og afhjælper fedtet hår.

Naturlig Olie’s Økologisk Hårserum Boost indeholder også algeekstrakt SymHair® Force 1631. Dette booster hårcellerness naturlige processer, forlænger hårets aktive vækstfase og øger mængden af aktive hårceller og hårvæksten.

Disse ingredienser gør også dit hår elastisk og modstandsdygtigt, og mindsker sandsynligheden for, at dit hår knækker. På den måde vil denne hårserum både beskytte dit hår og få det til at føles sundere, og have et sundt look.

Vores vurdering

Denne hårserum er uden tvivl den bedste hårserum, vi har testet af serummer til håret. Den har evnen til at redde selv ødelagt hår og tørre spidser. Den tilfører fugt og plejer dit hår, uden at tynge håret. Denne hårserum virker ved alle hårtyper og er komplet uundværlig.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du vil have den bedste hårserum, der giver glansfuldt hår og bevarer fugt? Så må du ikke snyde dig selv for denne hårserum.

#2 Kerastase Resistance Serum Therapiste Hair Serum

Kérastase Resistance Sérum Thérapiste Hair Serum

👉 Køb for 229,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Giver fugt
 2. Virker varmebeskyttende
 3. Plejer og beskytter håret

Egenskaber

Kérastase Resistance Serum er hårserum, hvis formel indeholder den ideelle kombination af naturlige olier og plejende ingredienser. Hvilket betyder, at denne hårserum er designet til at tilfører hver enkelte hårstrå fugt.

Noget af det, der gør, at denne fantastiske hår serum fortjener en plads som én af de bedste hårserum, er dens creme top-coat, der forsegler og plejer dit hår. Dette gør denne hår serum egnet som varmebeskyttelse, hvis du vil glatte dit hår.

Kérastase Resistance er bygget på en formel, der består af et miks af ingredienser, der sikrer dig flot hår når du bruger hårserum. Denne hår serum giver håret fugt og pleje til alle hårtyper. Alt du skal gøre er, at fordele denne hår serum i spidserne og i længderne i et fugtigt hår/håndklædetørt hår.

Vores vurdering

Denne hår serum er en af de allerbedste hårserum i vores test. Du kan også ubekymret glatte håret, da den modvirker ødelagte spidser og udtørring med sin beskyttende hinde.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du ønsker en hår serum, der tilføre glans og får håret til at fremstå smukt og velplejet? Så er denne måske for dig.

#3 Yuaia Haircare – Repair and Shine Hårserum

yuaia haircare grow and glow haarserum

👉 Køb for 169,- kr. hos Yuaiahaircare.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Virker reparerende
 2. Styrker og plejer håret
 3. Sulfatfri og vegansk

Egenskaber

Yuaia Hair Care Repair and Shine Serum er en serum, der er lavet til at styrke og pleje dit hår. Den bliver ofte beskrevet som en multifunktionel hår serum, da den udover at styrke og pleje dit hår, også kan give fugt til håret, mindske hårtab, genopbygger håret og meget mere.

Den kan blandt andet benyttes som et leave-in produkt. Den absorberes hurtigt af håret på grund af dens indhold af Inca Inci oile, uden at efterlade rester af produkt i håret. På den måde kan du altid modvirke filtret hår, og gør håret lettere at rede uden at rive i det og det knækker.

Yuaia Hair Repair and Shine Serum er bygget på en formel, der foruden at reparerer håret og afhjælpe ødelagte spidser, også er varmebeskyttende og UV-beskyttende. Derudover, så er dens formel også sulfatfri og vegansk.

Dens formel er ogsårig på Omega-3, Omega-6-fedtsyre, protein, hvedeprotein og vitamin E. Disse bidrager til dit hårs naturlige produktion af olie og hjælper med at binde fugten til håret, der gør dit hår blødt og let at rede håret.

Vores vurdering

Denne hår serum er genial til at tæmme kruset hår og hjælpe med at styre krøllet hår. Den giver nyt liv til kemisk behandlet hår igennem intens fugt og pleje. Den egner sig til alle hårtyper, men er nok mest velgenet tørt hår og dig, der gerne vil have anti frizz effekt.

Derfor skal du købe produktet

Ønsker du en hår serum, der bekæmper krus og som giver dit hår intens pleje, så er denne måske noget for dig.

#4 Goldwell Dualsenses Rich Repair 6 Effects Serum

Goldwell Dualsenses Rich Repair 6 Effects Serum

👉 Køb for 89,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Virker genopbyggende
 2. Modvirker håret knækker
 3. Giver en stærkere hårstruktur

Egenskaber

Goldwell Dualsenses Rich Repair 6 Effects Serum er en fantastisk serum, der er særligt velegnet til dig, der har tørt og skadet hår. Denne hår serum trænger dybt ind i dit hårs kerne og genopbygger der indefra.

Har du meget beskadiget hår, så vil du opleve, at denne hår serum vil give håret styrke og gøre det skinnende.

Denne hår serum er bygget på en formel, der har seks grundlæggende genopbyggende fordele. Den ene er, at den kan modvirke at håret knækker, og gøre det markant mere smidigt og øget elasticitet. Det betyder, at denne hår serum giver styrke til skadet hår ved styling.

Goldwell Dualsenses Rich Repair 6 Effects giver dig også sunde spidser samt intens glans. Du vil også opleve en markant forbedret og stærkere hårstruktur, grundet indholdet af microPROtec complex og IntraLipid, der reparerer håret indefra og erstatter manglende lipider

Vores vurdering
Hvis du har skadet hår, der trænger til lidt førstehjælp, så er det en god idé at bruge serum som denne. Dette produkt modvirker frizz og giver dit hår nyt liv, med dens formel der indeholder styrkende ingredienser, der giver pleje og fugt.

Derfor skal du købe produktet

Trænger dit hår til førstehjælp og fornyet styrke? Så er denne serum måske for dig.

#5 TIGI Bed Head Control Freak Serum

Bed Head Control Freak Serum

👉 Køb for 109,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Eliminerer krus
 2. Gør håret blødt
 3. Modvirker udtørring fra solen

Egenskaber

TIGI Bed Head Control Freak Serum er en serum, der giver dig fuld kontrol over dit hår, og eliminerer krus. Dens formel er skabt til at gøre dit hår blankt og blødt med et velplejet finish, uden at tynge det ned.

Denne hår serum er bygget på en formel, der indeholder kiwi-ekstrakt, der gør den særligt velduftende. Derudover, indeholder den antioxidanter, som styrker håret og beskytter det imod forurening. Den har også aktive UV- filtre, der beskytter mod solen, samt varmebeskyttende egenskaber, der gør den egnet som en fast del af din styling.

Vores vurdering

Denne serum giver dit hår et beskyttende lag, der modvirker miljømæssige skader og sol – og det kan mærkes. Vores hår føles både bløder og sundere, og mere fugtet og skinnende.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du vil give dit hår ekstra pleje og få styr på krus, så er denne serum måske for dig.

#6 Paul Mitchell Smoothing Super Skinny Serum

Paul Mitchell Smoothing Super Skinny Serum

👉 Køb for 209,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Mere glansfuldt hår
 2. Tørre hår
 3. Giver mere glat hår

Egenskaber

Paul Mitchell Smoothing Super Skinny Serum er en serum, der giver håret mere glans, øget beskyttelse mod forurening, samet reduceret dit hårs tørretid efter bad. Noget af det, der gør denne serum særlig, er dens evne til at udglatte håret og gør det market mere blødt.

Denne serum er bygget på en formel, der indeholder ’Smoothing Complex’ som effektivt går ind og erstatter udtørret vand med genopbyggende, nærende og plejende ingredienser.

Vores vurdering

Denne serum er særligt egnet til dig, der har fint hår. Dens udglattende og plejende effekt virker ikke tyngende på håret, men sikre at du undgår statisk hår og filtre.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du leder efter ekstra pleje til fint hår, der får det til at stråle, så er denne måske noget for dig.

#7 M2 Beauté Hair Activating Serum

M2 Beauté - Hair Activating Serum

👉 Køb for 579,- kr. hos Coolshop.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Giver længere hår
 2. Mindsker hårtab
 3. Indholder follicusan og sandeltræ

Egenskaber

M2 Beauté Hair Activating Serum er en serum, der er skabt til at give dig tykkere og længere hår, samt mindsker hårtab på kun 6-8 uger. Denne serum er lavet på den formel, der indeholder ingredienser som follicusan og sandeltræ, der stimulerer hårsækkene og aktiverer hårvækst.

Disse ingredienser forlænger derved også vækstfasen, samt nedsætter degenerationen af keratinocytceller i hårsækken og stimulerer væksten. Denne pleje giver dig også skinnende hår og gør det mere modstandsdygtigt mod forurening og miljø.

Vores vurdering

Vi kan tydligt mærke, hvordan denne har sikret os smukkere og mere fyldigt hår. De små fimrehår ved tindingerne er nu blevet til lange smukke lokker, og vi er vilde med det! Denne serum har samme effekt på dit hår, som M2 Beaute’s vippeserum har på dine vipper.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du vil reducerer hårtab, så denne måske lige noget for dig.

#8 Kérastase Nutritive 8H Magic Night Serum

Kérastase Nutritive 8H Magic Night Serum

👉 Køb for 249,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

Egenskaber

Kérastase Nutritive 8H Magic Night Serum er en unik natserum, der giver intens pleje til tørt hår. Denne serum kan du bruge efter du vasker dit hår eller i tørt hår. Dens formel indeholder ingredienser, der beriger dit hår med intens fugt og pleje i op til otte timer.

Fordel serummen om aften og lad den virke natten over. Den skal ikke skylles ud og den fedter ikke, så du er garanteret at vågne op med sundt og lækkert hår.

Vores vurdering

Denne serum er genial, hvis du har beskadiget hår fra hårfarvning eller kemiske behandlinger. Det er et fremragende leave in produkt også, da det hverken fedter eller tynger i håret. Dette gør den også egnet til alle hårtyper.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du vil have smukt hår henover natten, så er denne måske for dig.

#9 Moroccan Oil Mending Infusion

Moroccanoil Mending Infusion

👉 Køb for 259,- kr. hos Billigvoks.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Genopbyggende serum
 2. Tilfører intens næring
 3. Forsegler spaltede spidser

Egenskaber

Moroccanoil Mending Infusion er en serum, der er lavet til at hjælpe dig med at genopbygge og beskytte dine spaltede spidser. Denne serum har en udglattende effekt på hårstråene, hvilket gør, at den tæmmer kruset hår samtidig med, at det tilfører masser af fugt og næring.

Mending Infusion indeholder den ekstremt nærende ingrediens, arganolie, der plejer og nærer lokkerne. Derudover indeholder den også baobab-ekstrakt, der øger hårets elasticitet og styrke samt reparerer dine spidser.

Vores vurdering
Vi har efterhåndet prøvet meget hårserum, og denne er én af dem, der har været virkelig gode ved vores spidser. Den har en udglattende effekt, hvilket gør, at den ikke er super egnet til dig, der har krøller. Hvis du derimod har glat eller fald i håret, så kan denne tæmme evt. krus.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du har glat hår med skadet spidser, så er denne måske lige noget for dig.

#10 Olaplex No.7 Bonding Oil

OLAPLEX bonding oil

👉 Køb for 169,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Eliminere kruset hår
 2. God til farvet hår
 3. Virker varmebeskyttende

Egenskaber

Olaplex No.7 Bonding Oil er en anden form for serum. Denne serum er lavet til at hjælpe dig med at reducerer frizz og flyvsk små hår. Denne Olaplex hjælper også med at forlænge din hårfarves holdbarhed, og virke varmebeskyttende under styling.

Derudover, så forkorter den dit hårs tørretid og indeholder UV-beskyttelse, som beskytter dit hår mod skadelige solstråler.

Vores vurdering

Denne serum hjælper os med at bevare et sundt og velplejet hår. Den modvirker miljømæssige skader og forureninger, og sikre os, at pengene vi har brugt på hårfarvning ikke har været spildt.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du leder efter en serum, der kan hjælpe dig med alt, så er denne måske for dig.

Hvad skal man overveje inden må køber serum til håret?

Noget af det, du bør overveje inden du køber en hårserum er, hvilken type hår du har. Det er vigtigt, at hvis du skal få det optimale ud af dit produkt, at du overvejer hvad dit hår har brug for.

Har du f.eks tyndt hår eller glat hår, så er det vigtigt at din serum ikke er for tung, da det kan gør dit hår fedtet og slasket. Samtidig har krøllet hår brug for mere intens pleje og kan hold til lidt tungere produkter.

Derudover, så skal du overveje ingredienserne. Både ift. hvad du kan tåle og om produktet giver den rette næring.

Hvad indeholder hårserum?

En hårserum kan indeholde forskellige ingredienser. Alt lige fra essentielle olier til e vitamin, aloe vera og argan olie. Det hele afhænger af om den serum skal være fugtgivende, styrkende eller kunne beskytte håret mod sol og varme.

Oftest, så vil størstedelen af alle serum være fugtgivende samt beskyttende, så dit hår kan holde sig sundt og du undgår, at det knækker. Nogen serum kann også indholde nogen af de byggeklodser, som håret selv har i forevejen, såsom liptider m.m.

Hvad er hårserum?

Hårserum er et produkt, der hjælper dig med at få sundere og smukkere hår. Det bidrager til, at genoprette skader, beskytter mod forurening, sol og varme, så du trykt kan style dit hår som du ønsker.

En hårserum er et essentielt produkt for dig, som gerne vil have velplejet og/eller længere hår, der ikke knækker eller bliver spaltet.

Hvem bør bruge hårserum?

Vi anbefaler klar, at alle bruger hårserum. Det er et vigtigt trin i ens hårpleje rutine, hvis man ønsker at have velplejet og smut hår. Der findes forskellige hårserum afhængigt af hårtype og behov.

Hvad gør serum for håret?

Det er forskellig fra serum til serum, hvad de gør for dit hår. Men brug hårserum hvis du, du ønsker hår, der ser sundere ud, hvis du vil have det skal vokse sig langt eller genoprette nogen af de skader, det har fået.

Hvad er forskellen på hårserum og hårolie?

Hårserum er et produkt, der indeholder mange forskellige typer ingredienser. Nogle af dem kan fungere som nogen af de byggeklodser, håret selv har i sig f.eks. liptider m.m. Hårserum kan tjene forskellige formål og hjælpe dit hår på mange måder.

Hårolie er bygget på olie og har oftest til formål at give dit hår fugt og pleje, men ikke at styrke det som en serum kan.

Artiklen er opdateret d. januar 10, 2023 af Willow

Malene

Malene er en af vores talentfulde tekstforfattere og produkttestere. Hun har været en del af hjemmesidens siden 2021 og har bidraget med en stor mængde beautyguides og testet produkter fra shampoo til hårserum og vippeserum.

Hun er vores go-to når vores artikler skal opdateres med vores nyeste test, som hun også selv foretager.