Bedste Collagen Piller

Bedste collagen piller (2023) – Kollagen kapsler bedst i test

Hvis du drømmer om sundere hud og hår, så er kollagen kosttilskud lige noget for dig. Med et kollagen kosttilskud kan du opnå spændstig hud og sundere hår. Men hvilke collagen piller skal du vælge?

Vi har i denne kollagen guide taget et kig på de bedste kollagen kosttilskud på markedet, så du kan finde de bedste kollagen piller til dig.

Hvilke produkter er med i bedste collagen piller bedst i test:

 1. Maxmedix Marine Collagen + Hyaluronsyre
 2. Skin Care Collagen Filler tabletter – 60 stk
 3. LIVOL Collagen Pure Skin Papaya Gummies
 4. Nutrinic Kollagen Essentials
 5. VitaYummy Collagen 60 Pieces
 6. Pureviva Marine Collagen (270 kap)
 7. Fitness Pharma Collagen M. Vitaminer & Zink (180 stk)
 8. Puori CP1 Pure Collagen Peptides (300 g)
 9. Must Essentials Anti-Wrinkle Collagen Gummies Raspberry (60 gummies)
 10. VILD NORD Collagen C+ (120 kaps)

#1 Maxmedix Marine Collagen + Hyaluronsyre

Maxmedix Marine Collagen + Hyaluronsyre

Køb for 291,- kr. hos Shytobuy.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Forbedring af hudens naturlige glød
 2. Forbedring af hudens elasticitet og sundhed
 3. Vedligeholder normale led, knogler og muskler

Egenskaber

Med disse kollagen kapsler fra MexMedix får du et kosttilskud af høj kvalitet. Kosttilskuddet er lavet med en patenteret formel, og collagen pillerne indeholder en unik kombination ad 1200 mg NatiCol® marine-collagen, hyaluronsyre, C-vitamin, coenzyme Q10, zink samt andre essentielle vitaminer og mineraler. Disse ingredienser bidrager til at give en elastisk hud, der er både strammere og mere ungdommelig.

Tilskuddet giver også dine led og knogler den nødvendige støtte til at opretholde en aktiv livsstil. Dette tilskud indeholder kollagen af type 1, der er godt for huden, knoglerne, led, sener, brusk, bindevæv og tænder. Derudover er kosttilskuddets andre aktive ingredienser med til at give dine led, hår, knogler og muskler den støtte, de har behov for.

Kroppen producerer selv kollagen, og det er et vigtigt protein i forhold til hud, led og væv. Men kroppens naturlige produktion af kollagen falder med alderen, hvilket kan give rynker og fine linjer, skrøbelige knogler, svage led og andre aldersrelaterede symptomer. Derfor kan det være en god idé at tage kollagen kapsler.

Vores vurdering

Med dette kollagen tilskud får du nogle gode piller, du sikkert vil se gode resultater med. Vi kan desuden godt lide, at tilskuddet er tilsat C-vitmamin, hyaluronsyre og mange andre gode ting.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe disse collagen kapsler, hvis du gerne vil have et tilskud, der indeholder en masse gode ting og et tilskud, hvor der er tilsat C-vitamin.

#2 Skin Care Collagen Filler tabletter – 60 stk

Skin Care Collagen Filler tabletter

Køb for 194,- kr. hos Med24.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Baseret på marine kollagen
 2. Indeholder vitamin C
 3. Bidrager til hudens normale funktion

Egenskaber

Denne Skin Care tablet er baseret på marine collagen, der næsten er magen til det kollagen, der naturligt findes i kroppen. Tilskuddet indeholder også vitamin C, der bidrager til en normal kollagendannelse, der er vigtig for en spændstig hud og modvirkning af rynker. Vitamin C hjælper og med at bibeholde hudens normale funktion, såsom opretholdelse af fugtighed og beskyttelse af cellerne mod oxidativ stress.

Vores vurdering

Her får du et godt tilskud af collagen af høj kvalitet. Vi er begejstrede for, at disse collagen kapsler også indeholder vitamin C, da det er et enormt vigtigt vitamin for kroppen og huden.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have et godt tilskud af collagen, der også indeholder C-vitamin.

#3 LIVOL Collagen Pure Skin Papaya Gummies

LIVOL Collagen Pure Skin Papaya Gummies

Køb for 119,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Velsmagende gummies
 2. Indeholder biotin og collagen
 3. Til voksne over 18 år

Egenskaber

Hvis du er på udkig efter et kollagen tilskud, der er velsmagende, behøver du ikke at lede længere. De er nemlig lige her. Disse gummies fra Livol indeholder både collagen og biotin og er således gode for både hud, hår og negle.

Vores vurdering

Vi kan godt lide, at dette tilskud er velsmagende gummies, og at tilskuddet indeholder både biotin og collagen.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have et tilskud, der er lavet som vingummier, og det både indeholder kollagen og biotin, så er dette kollagen tilskud lige noget for dig.

#4 Nutrinic Kollagen Essentials

Nutrinic Kollagen Essentials

Køb for ,- kr. hos Nutrinic.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Vegansk
 2. Smukkere hud, mere glansfuldt hår og flotte negle
 3. Øger din huds elasticitet

Egenskaber

Her får du et vegansk kollagen tilskud. Hovedingrediensen i er det unikke Centevita®-planteekstrakt (centella asiatica), der stimulerer udviklingen af fibroblasterne, der er de celler i huden, der danner kollagen. Hvis du gerne vil forbedre elasticiteten i din hud, er dette til tilskuddet for dig. Derudover indeholder dette kollagen tilskud flere vitaminer og mineraler, såsom C-vitamin, D-vitamin, biotin og selen.

Vores vurdering

Dette er et virkelig godt tilskud af kollagen til veganere. Disse kollagen peptider er nemme at tage og indeholder masser af gode vitaminer og mineraler.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du er på udkig efter et kosttilskud med collagen, der er vegansk, så er disse collagen kapsler lige noget for dig.

#5 VitaYummy Collagen 60 Pieces

VitaYummy Collagen 60 Pieces

Køb for 169,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Smag af tropiske frugter
 2. Indeholder C-vitamin, biotin og zink
 3. Fri for kunstige farve-, smags- og sødestoffer

Egenskaber

Med dette tilskud af collagen får du et velsmagende tilskud i vingummiform. Perfekt til dig der ikke har lyst til collagen piller eller collagen kapsler. Vingummibamserne har en lækker smag af tropiske frugter og er nemme at gøre til en del af din daglige rutine.

Tilskuddet indeholder 1500 mg hydrolyseret collagen fra Verisol®. Derudover indeholder tilskuddet C-vitamin, der bidrager til en normal dannelse af kollagen. Bamserne indeholder også biotin, der bidrager til at holde huden normal. De indeholder også zink, der ligeledes hjælper med at holde huden normal.

Bamserne har en naturlig farve, der kommer fra gulerødder og græskar. De er fri for kunstige farve-, smags- og sødestoffer, og så smager de fantastisk.

Vores vurdering

Her får du et andet godt tilskud af collagen, der er velsmagende og meget nemme at gøre til en del af din daglige rutine.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe disse kollagen bamser, hvis du gerne vil have et kosttilskud, der er vingummier fremfor collagen kapsler eller piller. Her får du nogle lækre og velsmagende vingummier.

#6 Pureviva Marine Collagen (270 kap)

Pureviva Marine Collagen (270 kap)

Køb for 157.44,- kr. hos Well.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Indeholder mange mineraler og vitaminer
 2. Godt for hår, hud og negle
 3. Hjælper med at holde huden elastisk

Egenskaber

Her får du kollagen peptider af høj kvalitet, der er nemme at indtage. Kosttilskuddet er formuleret med kollagen, der forekommer naturligt i hudens celler og hjælper med at holde huden elastisk og leddene smidige.

Kroppens produktion af kollagen falder med alderen, hvorefter der lige så stille begynder at blive dannet fine linjer og rynker. Dette hjælper dette kosttilskud med at forebygge. Kosttilskuddet indeholder er baseret på marine collagen fra fisk, samt C-vitamin, E-vitamin, zink og selen, der bidrager til normalt hår, hud og negle.

Vores vurdering

Dette er gode marine collagen piller, der indeholder en masse vigtige mineraler og vitaminer, der alle bidrager til sund hud, hår og negle.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe disse collagen kapsler, hvis du gerne vil have et kosttilskud, der indeholder en masse gode ting, så du kan holde huden sund og ungdommelig.

#7 Fitness Pharma Collagen M. Vitaminer & Zink (180 stk)

Fitness Pharma Collagen M. Vitaminer & Zink (180 stk)

Køb for 97.45,- kr. hos Well.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Indeholder A-vitamin og andre gode vitaminer
 2. Multivitamin
 3. Holder både huden og kroppen generelt sund

Egenskaber

Her får du et godt multivitamin, der blandt andet indeholder kollagen. Men tilskuddet indeholder også vitamin A, C samt riboflavin, niacin, biotin, zink og ekstrakt fra agerpadderok. Det gør, at du her får et multivitamin, der faktisk er godt for en lang række ting, såsom håret, huden, neglene, synet, immunforsvaret og meget mere.

Vores vurdering

Dette er bare et super godt multivitamin, hvor du får alt godt fra havet.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du er træt af at skulle spise 10 forskellige kosttilskud, og du egentlig bare helst gerne ville kunne tage ét enkelt kosttilskud, så er dette tilskuddet for dig. Her får du mere eller mindre samlet det hele i ét tilskud, hvilket gør din hverdag nemmere, og når du er ude at rejse, skal du ikke slæbe rundt på en hel masse forskellige kosttilskud.

#8 Puori CP1 Pure Collagen Peptides (300 g)

Puori CP1 Pure Collagen Peptides (300 g)

Køb for 216.72,- kr. hos Well.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Kollagen tilskud i pulverform
 2. Bidrager til sunde tænder, knogler og muskler
 3. Smagsneutralt collagen pulver

Egenskaber

Hvis du drømmer om en strammere hud, og du gerne vil have de mange positive effekter fra kollagen, så er dette collagen tilskud måske lige noget for dig. Med dette kollagen pulver får du collagen 1- og 3 peptider. Dette kollagen tilskud har en neutral smag, som du nemt kan blande i for eksempel juice og smoothies.

Vores vurdering

Dette er et rigtigt fint kollagen tilskud, der kan være med til at give en glattere hud og bare generelt holde kroppen sund og rask.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette tilskud, hvis du gerne vil have kollagen kosttilskud i form af pulver frem for piller.

#9 Must Essentials Anti-Wrinkle Collagen Gummies Raspberry (60 gummies)

Must Essentials Anti-Wrinkle Collagen Gummies Raspberry (60 gummies)

Køb for 96.74,- kr. hos Well.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Opretholder en sund og stærk hud
 2. Gør huden modstandsdygtig overfor rynker og appelsinhud
 3. Opstrammer huden

Egenskaber

Hvis du gerne vil forkæle din hud lidt, så er det godt med lidt ekstra kollagen. Det kan eksempelvis være i form af disse collagen piller, der er gode mod appelsinhud og rynker. Med disse collagen piller kan du opretholde en sund og stærk hud, der er mere modstandsdygtig overfor rynker, fine linjer og appelsinhud.

Vores vurdering

Nogle virkelig gode collagen piller til dig, der gerne vil have en strammere hud.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du drømmer om en stram hud, der er modstandsdygtig overfor rynker og appelsinhud, så er dette lige nogle collagen piller for dig.

#10 VILD NORD Collagen C+ (120 kaps)

VILD NORD Collagen C+ (120 kaps)

Køb for 209.96,- kr. hos Well.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Bidrager til sunde knogler og muskler
 2. Indeholder også C-vitamin
 3. Indeholder marint kollagen

Egenskaber

Dette collagen kosttilskud indeholder både marint kollagen og C-vitamin, der begge er gode for kroppen. C-vitamin hjælper også til kropppens produktion af kollagen og beskytter cellerne mod oxidativt stress.

Vores vurdering

Du får her et rigtig godt kosttilskud med et godt indhold af kollagen, der kan hjælpe med at bekæmpe de tidlige aldringstegn og generelt holde kroppen sund og rask.

Derfor skal du købe produktet

Dette er et rigtig godt collagen kosttilskud, der er perfekt, hvis du gerne vil have et af de bedste kollagen tilskud med marine collagen og C-vitamin.

Så effektive er collagen piller faktisk

Der findes naturligt kollagen i kroppen. Det er nemlig et protein, som kroppen selv producerer. Dog falder vores produktion af kollagen, desto ældre vi bliver. Faktisk begynder produktionen af kollagen allerede at falde fra midten af 20’erne. Det giver en slappere hud, flere rynker, flere fine linker, tyndere hår og negle, mere sårbare tænder og stivhed i muskler og led.

Kollagen piller kan være en god løsning på dette problem, og det er en god idé at begynde at tage kollagen, når kropppens naturlige produktion af kollagen begynder at falde. Når du tager kollagen tilskud, er det kollagen fra dyr, eller produkter der stimulerer kroppens egen produktion af collagen. Du kan også få collagen kosttilskud, der kan gøre begge dele.

Collagen kosttilskud i form af piller kan hjælpe med rynker og fine linjer, styrke knogler, led og brusk, give en mere elastisk hud, der synes yngre og glattere. Derfor er det altså en god idé at tage ekstra kollagen, hvis du gerne vil hjælpe med at holde hud, negle og hår sundt og stærkt.

Hvilke typer collagen piller er mest effektive?

Det er der mange forskellige collagen kosttilskud, men alle de ti kosttilskud, vi har i vores test, er rigtig gode, og vi kan på det varmeste anbefale dem. Du kan vælge mellem flere forskellige kosttilskud, der har kollagen i sig.

Der er nogle, der mener at marine kollagen minder mest om vores egen kollagen i kroppen. Derfor kan du overveje at vælge marine kollagen piller, hvis du er mest til fisk. Marine kollagen piller kommer også med C-vitamin og andre gode mineraler og vitaminer, der er gode for kroppen.

Du kan også godt finde veganske udgaver af kollagen. Hvis du er ude efter et vegansk kosttilskud, kan vi anbefale Nutrinic Kollagen Essentials. Kollagen er ikke i sig selv vegansk, så det er egentlig ikke kollagen, du får, men i stedet for typisk ingredienser, der vil stimulere kroppens egen produktion af collagen.

Du kan også vælge bovine kollagen, der kommer fra okse. Hydrolyseret kollagen er generelt klart at foretrække, da det betyder, at der er tale om et rent produkt, og du kan se, hvor meget den daglige dosis indeholder.

Collagen kosttilskud – både i form at collagen pulver og piller – kan hjælpe med at holde kroppen sund og rask og reducere og forebygge aldringstegn. Vi anbefales desuden, at du vælger collagen tilskud, der også indeholder C-vitamin og hyaluronsyre (eller blot den ene), da disse ingredienser hjælper med at stimulere produktionen af kollagen i kroppen.

Sådan kan collagen piller forbedre dit helbred

Kollagen spiller en vigtig rolle for vores generelle sundhed og helbred. De fleste spiser kollagen tilskud grundet huden, men kollagen er også utroligt vigtigt for knogler, led, brusk og tænder. Derfor kan et tilskud af kollagen hjælpe med helt generelt at holde dig sund og rask.

Collagen piller hjælper din knoglesundhed

Hvad enten du vælger marine collagen piller eller hydrolyseret kollagen pulver, kan kollagen hjælpe med at holde dine knogler sunde og raske. I takt med at produktionen af kollagen falder, bliver vores knogler også svagere. Det er blandt også derfor, at ældre mennesker har nemmere ved at brække deres knogler end yngre mennesker.

Med en tilskud af marine kollagen eller bovine kollagen kan du styrke din knogler, så de er sundere og kan holde til mere. Det er naturligvis også en rigtig god idé at styrketræne og generelt holde kroppen i gang og spise sundt for din knoglesundhed, men marine collagen piller eller bovine kollagen kan bestemt være en godt supplement.

Collagen pillers effekt på hår, hud og negle

Kollagen er et elastisk protein, og det er godt for både din hud, dit hår og dine negle. Det er blandt andet den faldende produktion af collagen, der gør, at vi med alderen får en slappere hud samt svagere hår og negle, der nemmere knækker.

Det er netop det, et kosttilskud med kollagen kan hjælpe med. Du kan selvfølgelig ikke holde for alder, og du kan ikke stoppe aldringsprocessen, men du kan sikre, at den ikke går så hurtigt, og at du ældes mere med ynde ved at passe godt på dig selv – blandt andet ved at tage et kosttilskud med kollagen.

FAQ

Er det sikkert at tage collagen piller?

Ja, det er sikkert, og der er mange populære kollagen tilskud. Husk blot at følge vejledningen for, hvor meget du skal tage, så du ikke kommer til at tage for meget.

Er collagen hemmeligheden til yngre hud?

De bedste kollagen piller kan helt bestemt hjælpe med at give en glat hud og en mere elastisk hud. Men husk at god hudpleje, sund kost, masser af vand, nok søvn og motion også er vigtig, men et tilskud med et indhold af kollagen er bestemt en god idé. Du kan også bruge en kollagen creme for hjælp udefra.

Artiklen er opdateret d. september 4, 2023 af Liva

Jeg hedder Heidi og er uddannet journalist fra journalisthøjskolen i Aarhus og startede min egen virksomhed i 2021. Jeg har lidt af en forkærlighed for skønhed og er pjattet med makeup og hudpleje. Især har jeg en stor interesse for hudpleje.

Som så mange andre kæmpede jeg i mange år med akne og uren hud, og jeg har prøvet samtlige produkter på markedet, læst utallige blogindlæg, lyttet til podcasts og gransket internettet for information omkring akne. Det gav mig en naturlig interesse for hudpleje, makeup og andre skønhedsprodukter.