yuaia haircare rabatkode

Yuaia Haircare Rabatkode (2023) – Få 10% Brug koden HB10

Artiklen er senest opdateret d. januar 13, 2023 af Liva

Er du på udkig efter en Yuaia Haircare rabatkode? Så er du heldigvis havnet det helt rigtige sted. Hos Hair-beauty elsker vi Yuaia Haircare. Vi er både vilde med deres hårvitaminer, der hedder Yuaia Gummi samt deres hårbørster og deres mange andre hårprodukter. Hos Yuaiahaircare finder du både de skønne Yuaia Gummi hårvitaminer, en deep scalp brush og et væld af andre skønne produkter.

👉 Brug din rabat på 10% hos Yuaiahaicare.dk

I mange af vores test guides vedrørende hår finder du næsten altid Yuaia Haircare. Vi er nemlig helt pjattede med alle produkterne, og her er noget for både veganere og alle andre. Både hair vitamins og mange af de andre produkter hos Yuaiahaircare er næsten altid i top i vores tests. Vi har i denne artikel forsøgt at samle alle Yuaia Haircare rabatkoder ét sted, så du ikke behøver at lede flere steder.

Yuaia Haircare er en familieejet webshop, der er stiftet af mor, søn og svigerdatter fra den lille havneby Glyngøre. Familien har snart igennem tre år arbejdet inden for skønhedsbranchen, og de har faktisk tidligere drevet webshoppen Skiin.dk. Nu har de dog i stedet for valgt at udvikle deres egne produkter, som de kan stå 100 procent inden for, og de kalder sig selv passionerede nørder inden for deres skønne produkter.

Yuaia Haircare er en 100 procent dansk virksomhed, hvor personerne bag virksomheden har en brændende passion for alt det, de laver. Her kan du godt regne med, at der bliver lavet en lille glad dans, hver eneste gang der tikker en ordre ind. Her kan du desuden godt regne med, at du får en god og nærværende support, hvor du altid får den bedst mulige service.

Hos Yuaiahaircare er de ganske interesseret i at have tilfredse kunder, men det er ikke hver eneste dag, du finder eksklusive tilbud hos Yuaiahaircare. Derfor skal du også være lidt heldig for at finde Yuaia Haircare rabatkoder, så du kan spare penge på alle varer. Det kan både være en Yuaia Haircare rabatkode til bestemte produkter, såsom Grow and Glow eller Yuaia Gummi hårvitaminer eller mange af deres andre produkter. Dette vil fremgå af den specifikke Yuaia Haircare rabatkode.

Men som sagt er udsalg og koder ikke hverdag hos Yuaiahaircare. Du skal nemlig ikke forvente, at en kampagnekode vil hænge på træerne her. Det gør det dog blot desto mere særligt, når du rent faktisk finder en Yuaia Haircare rabatkode. Og det sker skam en gang i mellem, at Yuaia Haicare laver en god kampagnekode, så du kan få din hårpleje med den største rabat.

Nu sidder du sikkert og tænker, om der er et sted, hvor du kan finde en Yuaia Haircare rabatkode. Der er nemlig næsten intet bedre end at finde sine yndlingsprodukter på tilbud, eller du finder en rabatkode, så du kan spare penge på din ordre.

Den allerbedste måde at være sikker på at få fat i en Yuaia Haircare rabatkode er ved at tilmelde dig deres nyhedsbrev. Ved at tilmelde dig brandets nyhedsbrev får du 10 procent på dit næste køb hos Yuaiahaircare.

Derudover får du masser af inspiration og skønne nyheder fra det danske brand. Det er nemlig de dejlige og trofaste følgere, der får først besked, når der er Yuaia Haircare rabatkoder, eller Yuaia Haircare lancerer nyheder. Så tilmeld dig blot nyhedsbrevet, så du kan få rabatkoden på 10 procent – og så får samtidig ny inspiration og gode tips og tricks til hårpleje.

Derudover anbefaler vi, at du følger Yuaia Haircare på Facebook og Instagram. Her kan du nemlig sagtens være heldig, at du finder en skøn rabatkode, så du kan få dine produkter til lavere pris og med en besparelse.

Hvilke typer af rabatkoder og tilbud har Yuaia Haircare?

  • Email signup – Som allerede nævnt vil vi først og fremmest anbefale, at du skriver dig op til brandets nyhedsbrev. Det kan du gøre via deres hjemmeside. Du får som nævnt en rabat på 10 procent, når du tilmelder dig nyhedsbrevet. Endvidere kan du godt gøre dig klar til at modtage god inspiration, og du kan være heldig at modtage en Yuaia Gummi rabatkode eller rabat til Grow and Glow, eller måske er du heldig at få en rabat til en deep scalp brush. Hvem ved? Uanset hvad vil du sikkert elske at modtage nyhedsbrevet fra Yuaia Haircare.
  • Sæsonbetonede rabatter – Du kan også være heldig at finde en Yuaia Haircare rabatkode omkring højtider, såsom jul eller lignende. Yuaia Haircare kan nemlig godt lide, hvis der er en særlig anledning til deres rabatkoder, så det er absolut værd at holde øje med, hvad Yuaia Haircare kunne se som en særlig begivenhed.
  • Tilbudsdage – Du kan altid være heldig, at der er gode tilbudsdage hos Yuaiahaircare. Eksempelvis er Black Friday en af årets helt store udsalgsdage, og det kan være, at du her er heldig at finde en Yuaia Haircare rabatkode eller produkter på rabat. Det kan også være, at du en gang i mellem er heldig at finde Yuaia Haircare produkter på rabat i din favorit butikker eller lignende onlinebutikker, hvor du finder det danske brands produkter.
  • Spontane tilbud – Det sker ikke alt for ofte, at brandet laver en spontan rabat, men når det sker, er det selvfølgelig et kæmpe hit. Det kan være, at du er så heldig at støde på en et spontant tilbud i deres nyhedsbrev eller på brandets sociale medier. Hvem ved, måske er du heldig at finde en kupon, næsten gang du åbner Instagram eller Facebook.
Yuaia Haircare rabatkode

Anmeldelse af Yuaia Haircare

Vi har allerede talt en del om Yuaia Haircare og været inde på, hvad det er for et brand, vi har med at gøre. Det danske brand har et væld af skønne produkter, der giver styrke til dit hår indefra. Alle produkter er af høj kvalitet, og du kan roligt stole på, at du med alle produkter får gode produkter, du vil blive glade for. Og hvem vil ikke gerne spare penge hos Yuaia?

Yuaia Haircare er som nævnt et dansk brand, der er familieejet. Yuaia Haircare bestræber sig altid på at levere den bedste oplevelse til dig som kunde. Brandet har masser af fem-stjernede anmeldelser på Trustpilot. Derudover er brandet E-mærket, og de har tusindvis af trofaste følgere på de sociale medier. Du kender garanteret allerede deres produkter. Særligt er deres Yuaia Gummi hårvitaminer et stort hit blandt mange. Med Yuaia Gummi hårvitaminer får du vitaminer, der virkelig er gode for dit hår. Derudover finder du børster og mange andre skønne produkter, du kan gøre til en del af den haircare rutine.

Yuaia Haircare er som sagt en familieejet virksomhed. Yuaia Haircare består af Lotte og Kasper samt Kaspers kæreste Nanna. De tre knokler hver eneste dag hårdt for, at du får den bedst mulige oplevelse, når du handler hos Yuaiahaircare.

Det kommer nok ikke som en overraskelse, men hos Yuaia Haircare elsker de hår. De har gennem deres egne erfaringer udviklet nogle fantastiske produkter, som vil hjælpe dig med at tage din hårpleje til helt nye højder. Produkterne har været igennem en række omfattende test hos Yuaia Haircare, og derfor kan brandet stå 100 procent inde for alle produkter. Deres sortiment udvikler sig løbende, og der bliver helt tiden tilføjet nye produkter, så du kan få den bedste hårpleje både indefra og udefra.

De tre personer bag Yuaia Haircare har som nævnt mange års erfaring, og de har gennem årene set mange både gode og dårlige hårpleje produkter, men de syntes aldrig, at der var den helt rigtige hårpleje, og således blev Yuaia Haircare født. Her har familien selv fuldstændig kontrol over deres produkter. Dette sikrer, at de kan tilbyde hårpleje produkter af den aboslut bedste og højeste kvalitet. Derudover kommer alle deres produkter – lige fra deres Yuaia Gummi til deres hårbørster – i et flot design, så du ikke behøver at gemme dine produkter væk.

Hos Yuaia Haircare mener de, at når det kommer til hårpleje, så skal både den indre og ydre pleje være i orden, før håret virkelig kan være sundt og stærkt. Derfor vil du også ofte finde opdaterede nyheder, så du hele tiden kan forbedre din hårpleje.

Yuaia Haircare startede i 2020. Det hele startede med de populære Yuaia Gummi hårvitaminer, som Kasper og Lotte begyndte at sælge. Sidenhen blev Kaspers kæreste, Nanna, også en del af Yuaia Haircare. Derudover er der sidenhen kommet mange flere produkter til, og der kommer hele tiden nye produkter i sortimentet hos Yuaia Haircare. I dag finder du eksempelvis også håndklæder til håret og brushes til håret. I 2022 begyndte Yuaia Haircare også at sælge deres produkter i Sverige, så det nu ikke længere kun er i Danmark, vi kan nyde deres produkter. Indtil videre er det kun Danmark og Sverige, du kan få Yuaia Haircare i.

Det er som nævnt ikke så ofte, at du finder en Yuaia Haircare rabatkode – hverken online eller i butikken. Så hvis du finder en Yuaia Haircare rabatkode, du kan bruge online eller i butikken, er det bare om at slå til, så du kan få rabat på dine produkter. Fordi du ikke finder en Yuaia Haircare rabatkode så tit, føles det også ekstra særligt, når du finder en. Følg Yuaia Haircare på de sociale medier, og tilmeld deres nyhedsbrev for at holde dig opdateret, så du aldrig misser en rabat til Yuaia Haircare.

Praktisk info om webshoppen

E-mail til kundeservice[email protected]
Telefon nr. til kundeservice(+45) 27 22 90 06
Hjemmesidehttps://yuaiahaircare.dk/
Trustpilot score4,7 (ud af 290 anmeldelser)
BetalingsmetoderDankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB.
LeveringsmetoderGLS, Bring og DAO.
LeveringstidTypisk 1-2 hverdage
Fragt prisFra 29,00 kroner (gratis forsendelse med DAO til pakkeshop ved køb over 399,00 kroner)

Alt du skal vide om rabatkoder hos Yuaia Haircare

Når du skal opnå rabat hos Yuaia Haircare, er det naturligvis vigtigt, at du bruger din Yuaia Haircare rabatkode rigtigt. Hvordan skal den indtastet, hvornår udløber den, hvilke produkter kan din kode bruges på, hvor længe er koden gældende, gælder koden kun i webshoppen eller også i en butik, kan rabatkoder bruges for evigt både online og i en butik, er der en krævede minimumspris for at få rabat og så videre.

Dette kan være nogle af de spørgsmål, du sidder på. Vi vil i artiklen forsøge at besvare disse spørgsmål efter bedste evne, så du kan bruge din Yuaia Haircare rabatkode nemmest og hurtigst.

Vi har skrevet denne guide for at give dig den bedste mulighed for at få rabat hos Yuaia Haircare.

Vores team hos Hair-beauty er selv pjattede med produkterne fra Yuaia Haircare, og vi elsker, når vi er så heldig at finde rabat på Yuaia Haircare produkter.

Yuaia Haircare opdaterer løbende deres webshop, men det er ikke hver dag, du finder en rabatkode, så hvis du finder en rabat, er det bare om at slå til.

Herunder vil vi besvare de oftest stillede spørgsmål, som kan opstå i forbindelse med din Yuaia Haircare rabatkode.

Hvordan får man fat i en Yuaia Haircare rabatkode?

Som beskrevet ovenfor er det ikke så ofte, at du finder en rabat, når du skal handle hos Yuaia Haircare. For at give dig de bedste betingelser anbefaler vi, at du tilmelder dig nyhedsbrevet hos Yuaia Haircare, og at du følger brandet på sociale medier. Dette giver dig de bedste betingelser for at være en af de første til at få at vide, hvis Yuaia Haircare har kampagner eller lignende, og du dermed kan opnå rabat på nogle af dine produkter. Det kan eksempelvis være rabat på dine Yuaia Gummi. Yuaia Gummi giver næring til håret, og vi er pjattede med dem, så hvis du kan bruge Yuaia Haircare rabatkode på dem, er det bare om at gøre det.

Du kan også af og til være heldig, at nogle bloggere eller lignende har et samarbejde med Yuaia Haircare, hvorigennem du kan opnå lidt rabat, så du kan spare lidt penge på dine Yuaia Haircare produkter.

Hvordan skal man bruge Yuaia Haircare rabatkode?

Det er selvfølgelig vigtigt, at du bruger din rabatkode til Yuaia Haircare korrekt. Vi har både lavet en lille guide til, hvordan du bruger dine rabatkoder hos Yuaia Haircare samt lavet et skærmbillede, så du også har et visuelt billede af, hvordan du bruger rabatkoder hos Yuaia Haircare.

  1. Besøg Yuaia Haircare, og vælg vælg de Yuaia Haircare produker, du ønsker at købe, og tilføj dem i indkøbskurven på webshoppen.
  2. Når du er færdig med at shoppe hos Yuaia Haircare, skal du fortsætte til kassen. Bekræft din ordre.
  3. Du skal nu se efter feltet “Indtast promokode / gavekort” eller “Indtast rabatkode / gavekort” og skrive din rabatkode i feltet. Klik nu på anvend.
  4. Voilá, din kode er tilføjet, så du får rabat på dit køb.

Dette gælder uanset, om det er en særlig rabat på din første ordre, eller det er kampagner, der gælder for alle. Hvis der generelt er udsalg på siden, eller der er Yuaia Haircare produkter på tilbud, er det ikke sikkert, at du skal bruge en kode.

Kan man bruge sin rabatkode til Yuaia Haircare flere gange?

Som udgangspunkt kan en kampagnekode kun bruges én gang. Der kan måske være ganske få undtagelser, hvor kuponer gælder i længere perioder, men som udgangspunkt kan du godt regne med, at kuponer ikke gælder i særligt langt tid, så brug koden, mens den gælder.

Desuden kan du som regel ikke kombinere flere rabatter. Få flere oplysninger om dette, anbefaler vi, at du kontakter brandet direkte og spørger, hvordan du bruger dine kampagner og kuponer.

Kan Yuaia Haircare rabatkoder udløbe?

Ja, din rabat til Yuaia Haircare kan sagtens udløbe. Du skal huske at bruge rabatkoden, mens den stadig er gældende. Det er ofte sådan, at rabatkoder har en udløbsdato. Som regel vil det fremgå af din rabatkode, hvornår den udløber, så sørg for at holde øje med, hvad der står på dine rabatkoder, når du skal bruge dem på din ordre eller i butikker. Ellers risikerer du at misse din rabat, og det ville da være ærgerligt ikke at få en rabat med på vejen.

Flere rabatkoder

Liva Olsen er en passioneret skønhedsekspert og uddannet kosmetolog fra Kosmetologskolen, hvor hun dimitterede i 2019. Med en alder på 25 år har hun allerede dedikeret mange år til at udforske og forstå skønhedsverdenen.