Bedste Volume Spray Hair-Beauty

Bedste volume spray test 2022 – Top 10 spray til volumen i fladt hår

Vi har lavet en bedste volume spray test. Der findes mange forskellige typer volume sprays på markedet, og der findes en spray til alle hårtyper. Den bedste volume spray afhænger af lige præcis dit hår, og om du eksempelvis foretrækker at bruge dine volumengivende spray i tørt hår eller vådt hår.

Læs med her, og bliv klogere på de forskellige sprays, så du finder den bedste volume spray til dit hår. Så er du sikker på at få voluminøst hår, så frisuren bare sidder lige i skabet.

Hvilke produkter er med i bedste volume spray bedst i test

 1. ghd Pick Me Up Root Lift Spray (Testvinder)
 2. MARIA NILA Volume Spray
 3. Goldwell Ultra Volume Double Boost
 4. MOROCCANOIL Root Boost
 5. GOLD Volume Spray
 6. Color Wow Raise The Roots Spray
 7. Redken Styling Volume Touch Control 05
 8. L’Oréal Pro Tecni. Art Full Volume Extra
 9. Living Proof Full Dry Volume Blast
 10. Dennis Knudsen PRIVATE – Spectacular Caviar Volume Spray

#1 ghd Pick Me Up Root Lift Spray – Bedst i test

ghd Pick Me Up Root Lift Spray

👉 Køb for 149,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Effektivt løft ved hårrødderne
 2. Maksimal volumen
 3. Berigets med ghd’s unikke varmebeskyttelsessystem

Egenskaber

Denne spray fra ghd er til dig, der gerne vil have mere volumen i håret. Sprayen er både let og usynlig, men den giver håret et godt løft ved hårrødderne og skaber samtidig maksimal volumen fra rod til spids.

Denne spray er beriget med ghd’s unikke varmebeskyttelsessystem, hvilket gør den særlig egnet at bruge i forbindelse med varmestyling, såsom glattejern, krøllejern eller føntørring. Håret vil efter styling se både fyldigere og sundere ud, og samtidig vil det føles dejlig blødt. Denne spray kan bruges i alle hårtyper.

Vores vurdering

Vi var meget tilfredse med denne spray fra ghd. Vi fik god volumen, og vi fandt den især god, når man hårtørrer.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis håret udsættes meget for varme, da denne spray fra ghd beskytter håret mod varmestyling. Derudover giver denne spray naturligvis masser af god fylde.

#2 MARIA NILA Volume Spray

MARIA NILA Volume Spray

👉 Køb for 179,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Mild spray
 2. Giver håret et eksklusivt look
 3. Beskytter din hårfarve og reducerer farvetab

Egenskaber

Denne spray er mild, men den har stadig en volumengivende effekt på håret. Sprayen beskytter desuden din hårfarve og reducerer farvetabet så meget som muligt. Dette gør især dette produkt ideelt til dig, der har hårfarve i. Desuden indeholder dette produkt beskyttelse mod UV-stråling fra solen og andre frie radikaler.

Produktet er 100 procent vegansk, og emballagen er 100 procent CO2-kompenseret. Indeholder desuden ingen sulfater eller parabener. Produktet bør bruges i fugtigt hår. For mest volumen føntør efterfølgende håret.

Vores vurdering

 Vi er især begejstret over, at denne spray er vegansk, emballagen er CO2-kompenseret, og den ikke indeholder parabener og sulfater. Vi havde god erfaring med at bruge produktet i farvet hår.

Derfor skal du købe produktet

Dette er især et godt produkt til dig, der har hårfarve i og til dig, der ikke ønsker unødvendige kemikalier i dit stylingprodukt.

#3 Goldwell Ultra Volume Double Boost

Goldwell Ultra Volume

👉 Køb for 89,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Gør håret tykkere og giver mere volumen
 2. Indeholder UV-filtre
 3. Holder hele dagen

Egenskaber

Denne spray fra Goldwell er altså bare god. Med dette produkt får du et voluminøst look, og håret vil føles tykkere. Produktet kan bruges i både kort og langt hår for at skabe ekstra fylde. Denne spray er et must til alle, der drømmer om exceptionel volumen.

Denne spray indeholder endvidere UV-filtre, der beskytter mod solens stråler, forhindrer hårfarven i at falme og virker varmebeskyttende.

Produktet indeholder desuden UV-filter, der forhindrer hårfarven i at falme og som samtidig virker varmebeskyttende. For at få mest muligt ud af dette produkt anbefales det, at du bruger produktet i håndklædetørt hår, hvorefter du føntørrer håret med hovedet nedad. Når du bruger produktet, så fordel det med cirkelbevægelser ved hovedbunden.

Vores vurdering

Vi var ganske tilfredse med denne spray. Den er nem at fordele ved hovedbunden, og den giver en god volumen.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne spray, hvis du ønsker et fyldigt look med masser af volumen.

#4 MOROCCANOIL Root Boost

MOROCCANOIL Root Boost

👉 Køb for 189,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Indeholder marokkansk araganolie, E-vitamin og Omega 3
 2. Anti-statisk effekt så du undgår elektrisk hår
 3. Giver et fyldigere hår

Egenskaber

Denne volume spray er egentlig en hårskum og ikke en spray som sådan. Skummen giver masser af fylde til dit hår, og produktet løfter håret helt nede ved hårrødderne. Dette produkt indeholder marokkansk arganolie, E-vitamin og omega 3. Disse ingredienser giver styrke til håret og virker blødgørende og plejende.

Hvad der også er værd at nævne er, at dette produkt har en anti-statisk effekt, hvilket betyder, at du undgår elektrisk hår. Produktet er især velegnet til fint-normalt hår, som har brug for volumen. Produktet indeholder ingen parabener.

Vores vurdering

Dette produkt giver et godt løft til hele håret, og den er rigtig god til at give volume til normalt-fint hår. Vi var også helt vilde med, hvor mange gode ingredienser dette produkt indeholder, såsom arganolie, E-vitamin og omega 3.

Derfor skal du købe produktet

Hvis håret er fint eller normalt, er denne spray lige noget for dig. Den kan give håret et godt løft.

#5 GOLD Volume Spray

GOLD Volume Spray

👉 Køb for 129,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Virker varmebeskyttende
 2. Efterlader håret velplejet
 3. Særlig godt til fint hår

Egenskaber

Med denne spray kan du roligt vinke farvel til livløst hår og fladt hår. Den beskytter desuden håret mod varme op til 180 grader. Mens sprayen egentlig passer til alle hårtyper, er den især velegnet til håret, der er fint. Sprayen giver håret ekstra meget volumen, styrke og tekstur. Samtidig efterladen denne spray håret velplejet og fleksibelt med masser af fylde.

Vores vurdering

Dette er en af de gode sprays til volumen i håret. Den er især god at bruge lige inden føntørring for at få masser af god fylde og volumen. Desuden er den god at bruge, når du styler håret.

Derfor skal du købe produktet

Denne volume spray er til dig, der gerne vil have en volume spray, der kan give volumen udover det sædvanlige.

#6 Color Wow Raise The Roots Spray

COLOR WOW Raise The Root Spray

👉 Køb for 189,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Volume spray der holder hele dagen
 2. Indeholder UV-filtre
 3. Fleksibelt hold der er let at styre

Egenskaber

Denne volume spray fra Color Wow giver et ekstra løft til håret, der holder dagen lang. Her får du et kraftigt hold, der samtidig er fleksibelt og nemt at styre. Denne volume spray indeholder ingredienser, der er med til at holde håret smidigt og blødt, og samtidig sikrer at det ikke bliver hverken klæbrigt eller stift. Derudover indeholder denne volume spray UV-filtre, som er med til at sikre, at håret ikke gulner eller bliver mørkere.

Vores vurdering

Denne spray er god at bruge i hovedbunden for at skabe volume. Det kan skabe både en let volumen og en kraftigere volume, alt afhængigt af hvor meget produkt du bruger. Vi havde god erfaring med at bruge denne volume spray i hovedbunden i det våde hår efter at have vasket det med shampoo.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du elsker hårprodukter, der giver god volume, er dette et godt valg. Brug den når du har vasket håret med shampoo og brug gerne styling med varme efterfølgende. Sørg for, at du fordeler produktet godt i din hovedbund.

#7 Redken Styling Volume Touch Control

Redken Styling Volume Touch Control

👉 Køb for 129,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Giver masser af fylde
 2. Nem at arbejde med
 3. Godt til fint eller normalt hår

Egenskaber

Med denne mousse får du masser af god fylde, og så er den enorm nem at arbejde med. Den giver et look, der holder hele dagen.

Vores vurdering

Denne mousse er dejlig at arbejde med, og den giver et godt resultat.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du hellere vil have en mousse, der giver fylde fremfor en spray, er dette produkt et godt valg.

#8 L’Oréal Pro Tecni. Art Full Volume Extra

L'Oréal Pro Tecni

👉 Køb for 89,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Naturligt look
 2. Beskytter mod udtørring
 3. Kan også bruges til krøller

Egenskaber

Dette volumegivende produkt er virkelig god til at skabe fylde. Fordi det er en mousse, er produktet faktisk også velegnet til dig med krøller, idet det hjælper med både at skabe lette krøller og holde på dem. Produktet indeholder UV-filtre, der beskytter mod solens skadelige UV-stråler, og samtidig beskytter det også mod udtørring. Her har du mulighed for at skabe en holdbar frisure, der får både et fyldigt og glansfuldt look.

Vores vurdering

Dette er så absolut et af de gode stylingprodukter. Vi brugte produktet efter at have vasket håret med shampoo, og inden vi føntørrede det. Vi brugte en hårbørste, inden vi brugte produktet i hovedbunden, hvilket gav et godt resultat. Et par spray (eller rettere pump) er nok til at skabe masser af fylde. Moussen er også godt til at leave in, og det udtørrer ikke.

Derfor skal du købe produktet

Dette er et godt produkt til dig, der foretrækker at arbejde med mousse fremfor sprays. Her får du et rigtig godt produkt, der er lækkert at arbejde med. Husk dog, at mousse godt kan give en anelse mere fedtet hår end en spray.

#9 Living Proof Full Dry Volume Blast

Living Proof Full Dry Volume Blast

👉 Køb for 216,- kr. hos Billigvoks.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Fri for parabener
 2. Øjeblikkeligt løft
 3. Ultra-let formel

Egenskaber

Denne volumegivende spray tilfører øjeblikkeligt fylde og tekstur. Det er en ultra-let formel, hvilket vil sige, at den hverken tynger eller afstiver, hvilket giver et flot og fyldigt resultat hele dagen. Sprayen virker øjeblikkeligt, og den er fri for parabener.

Vores vurdering

Denne volume spray giver god tekstur og fylde, der holder hele dagen.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du ønsker et godt produkt, der sådan set bare gør sit arbejde, skal du vælge denne volume spray.

#10 Dennis Knudsen PRIVATE – Spectacular Caviar Volume Spray

Dennis Knudsen PRIVATE - Spectacular Caviar Volume Spray

👉 Køb for 132,- kr. hos Proshop.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Økologisk plantesammensætning
 2. Tilført kaviar og østers der giver intens fugt og glans
 3. Giver rigtig god fylde

Egenskaber

Denne spray fra Dennis Knudsen har en helt unik sammensætning af ingredienser, såsom kaviar og østers og en række økologiske planter. Denne unikke sammensætning af ingredienser giver et godt løft og et langvarigt hold. Samtidig giver kaviar og østers intens fugt og glans.

Det er bedst at bruge produktet i vådt hår efter at have vasket det med shampoo. Spray fra rod til spids, og føntør efterfølgende.

Vores vurdering

Vi er helt vilde med, hvor mange lækre ingredienser denne volume spray indeholder. Den kan altså bare noget helt særligt.

Derfor skal du købe produktet

Dette er produktet til dig, der gerne vil have lidt ekstra luksus i hverdagen.

Hvad skal man overveje, inden man køber volumen spray?

Inden du køber en volumengivende spray til håret, er der et par ting, du med med fordel kan overveje. Først og fremmest skal du tage stilling til, hvilken hårtype du har. Har du eksempelvis kraftigt, langt eller fint hår? Du bør også tage stilling til, om dit hår er ødelagt, og du derfor muligvis skal vælge en volume spray, der passer ekstra godt på dit hår. Hvis du har en sensitiv hovedbund, skal du sørge for at vælge en mild volume spray.

Du skal også overveje, om det er vigtigt for dig, at sprayen for eksempel er mere miljøvenlig og mild ved håret, eller om det er mindre vigtigt for dig.

Hvad indeholder spray til volumen i håret?

Det er lidt forskelligt, hvad en volumengivende spray indeholder alt efter, hvilken spray du vælger. Du kan eksempelvis sagtens få sprays uden parabener og andre skadelige stoffer. Nogle sprays har desuden ingredienser, der beskytter håret om UV-stråling. Du finder også volume sprays, der er god til farvet hår. Nogle volumengivende sprays indeholder ingredienser, der beskytter dit hår mod varme fra eksempelvis glattejern eller bølgejern.

Hvad er volume spray?

En volume spray er, som navnet antyder, en spray, der giver volumen til håret. Det kan være godt til dig, der eksempelvis har et fladt hår eller tyndt hår og gerne vil have lidt mere fylde i håret. Det er også en god spray at bruge, hvis du eksempelvis skal lave en stor knold, da en knold altså bare er noget flottere, hvis der er god fylde i håret.

FAQ

Hvordan får jeg fylde i tyndt hår?

Det kan godt være en udfordring at få fylde i tyndt hår. En volumengivende spray kan her være guld værd. Den giver nemlig fylde og volumen til håret. Derudover skal du være lidt påpasselig med at bruge alt for meget conditioner og lignende, da det gør det sværere at skabe volumen i håret.
Derudover kan du med fordel bruge en shampoo, der giver volumen. Hvis du både bruger en shampoo og en volume spray, er du godt hjulpet på vej. I det hele taget kan du generelt gå efter stylingprodukter med fokus på volumen. Du kan også tage kosttilskud til at styrke håret.

Er der forskel på våd volume spray og tør volume spray?

Ja, det er der. En våd volume spray bruges i vådt hår, mens en tør volume spray bruges i tørt hår.

Artiklen blev publiceret d. marts 31, 2022 af Liva og senest opdateret d. august 10, 2022 af Liva