Bedste Vippebukker

Bedste vippebukker test guide (2023)

I denne bedste vippebukker test guide har vi fundet 10 vippebukkere fra forskellige brands i forskellige prisklasser. Med en øjenvippebukker kan du forlænge og fortykke dine øjenvipper, og du kan optisk forstørre dine øjne. Det er dog vigtigt, at du vælger den bedste vippebukker, idet du ellers kan risikere at ødelægge vipperne. Hos Hair-beauty mener vi, at den bedste vippebukker er fremstillet i metal og udstyret med udskiftelige puder i silikone eller gummi.

Vi anbefaler, at du altid vælger en vippebukker med beskyttende puder, da det er mere sikkert for dine vipper og øjne, og produktet holder også i længere tid. Vi anbefaler, at du undgår at vælge en vippebukker i plastik. Så læs blot med i artiklen her, og find en god vippebukker, der gøre dine vipper smukke.

Hvilke produkter er med i bedste vippebukker bedst i test

 1. MAC Full Lash Curler
 2. Irina The Diva – Diva Lash Curler
 3. MAC Half Lash Curler
 4. Tweezerman Classic Lash Curler
 5. DUFFBeauty Eyelash Curler
 6. NYX PROFESSIONAL MAKEUP Professional Makeup Eyelash Curler
 7. REVITALASH Signature Eyelash Curler
 8. Xlash Eyelash Curler
 9. ELEGANZA Øjenvippebukker Sort
 10. SIBEL Lash Curler

#1 MAC Full Lash Curler – Vinder og bedst i test i denne guide

MAC Full Lash Curler

👉 Køb for 195,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Tryk og slip funktion der gør vippebukningen nemmere
 2. Giver et naturligt og smukt resultat
 3. Lækker, sort farve

Egenskaber

MAC Full Lash Curler er en eksklusiv vippebukker, der er designet i en smuk, sort farve. Dette produkt er et absolut must-have i din makeuprutine, hvis du drømmer om flotte vipper. Denne vippebukker har en tryk og slip funktion, der gør det endnu nemmere at bruge vippebukkeren. Resultatet er smukke og naturlige vipper, der er opadgående.

Vores vurdering

MAC Cosmetics er kendte for deres makeup af høj kvalitet, og denne vippebukker er ingen undtagelse. Du får her en god vippebukker, der er perfekt at bruge, inden du lægger mascara. Vippebukkeren er nem at bruge, og den bukker dine vipper på flotteste vis. Produktet ligger i den lidt dyrere ende, men det er absolut pengene værd.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have en eksklusiv vippebukker. Brug vippebukkeren, inden du påfører mascara for den bedste resultat.

#2 Irina The Diva – Diva Lash Curler

Irina The Diva - Diva Lash Curler

👉 Køb for 79,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Designet i kobber
 2. Flot “diva” design
 3. Bukker vipperne til perfektion

Egenskaber

Her får du ligeledes et eksklusivt produkt, der er perfekt til dig, der ikke blot vil have en virkeligt god vippebukker, men også en vippebukker, der har ekstra effekt i form af et smukt design. Denne Diva Lash Curler fra Irina The Diva bukker dine vipper til perfektion, hvilket gør det nemmere for dig at påføre mascara efterfølgende.

Denne vippebukker er designet i kobber, og de to håndtag er pyntet med funklende, sorte sten, der giver et eksklusivt diva look. Vippebukkeren har puder i silikone på den nederste del, der beskytter vipperne. Giv blot dine vipper et let klem med vippebukkeren, inden du bruger mascara, og se, hvordan dine øjenvipper bliver smukke.

Vores vurdering

Dette produkt bukker vipperne på smukkeste vis. Du får her buede vipper, der gør det nemt at bruge mascara efterfølgende. Grundet det smarte design er det nemt at bruge vippebukkeren, og den skaber smukke resultater.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have en vippebukker udover det sædvanlige. Her får du et fantastisk produkt, der gør dine øjenvipper smukke.

#3 MAC Half Lash Curler

MAC Half Lash Curler

👉 Køb for 119.95,- kr. hos Luxplus..dk

Fremhævede egenskaber

 1. Miniudgave
 2. Tryk og slip funktion
 3. Ideel til korte vipper

Egenskaber

Her får du igen en vippebukker fra MAC. Denne vippebukker er særligt udviklet og designet til dig, der har med lige og korte øjenvipper. Denne model er mindre end den originale model, som vi nævnte tidligere i artiklen.

Denne vippebukker har dog samme tryk og slip funktion, der omhyggeligt former dine vipper og give dem et flot buk, der holder længe.

Vores vurdering

Her får du atter et godt produkt fra MAC. Denne øjenvippebukker er genial til dig med korte vipper, idet produktet kommer i en miniatureudgave.

Derfor skal du købe produktet

Hvis dine vipper er korte, er dette vippebukkeren til dig. Dine vipper vil fremstå smukke efterfølgende, og det er nemt at bruge vippebukkeren.

#4 Tweezerman Classic Lash Curler

Tweezerman Classic Lash Curler

👉 Køb for 169,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Giver flotte buede vipper
 2. Nem at arbejde med
 3. Udskiftelige puder i silikone

Egenskaber

Denne Classic Lash Curler fra Tweezerman giver buede vipper på smukkeste vis. Produktet er nemt at bruge, uanset om du er gammel i gårde eller helt ny til at bruge en vippebukker. Du får her smukke vipper på rekordtid. Formen på denne øjenvippebukker gør, at alle vipperne kommer med, hvilket gør, at du nemt får et smukt buk på dine vipper, der åbner øjnene.

Denne øjenvippebukker kommer med en tyk silikonepude, der er hypoallergen, og som ikke klistrer til dine vipper. Produktet kommer med tre udskiftelige puder i silikone. Brug vippebukkeren langs den øvre vippekant, når du skal bukke vipperne.

Vores vurdering

Med denne vippebukker får du et holdbart buk, og alle vipperne vil få et smukt buk, når du bruger produktet på den øvre vippekant. Vi er ganske begejstret for denne øjenvippebukker og kan varmt anbefale den.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne øjenvippebukker, hvis du gerne vil have lange vipper, der ser smukke ud. Dette produkt krøller vipperne på flotteste vis, så vipperne fremstår lange og flotte.

#5 DUFFBeauty Eyelash Curler

DUFFBeauty Eyelash Curler

👉 Køb for 145,- kr. hos Med24.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Hverken trækker eller klemmer vipperne
 2. Løfter og bøjer vipperne fra det indre til det ydre hjørne
 3. Budgetvenlig

Egenskaber

Her får du en vippebukker, der er ikke vil sprænge dit budget. Dine øjenvipper vil fremstå flotte og buede. Denne øjenvippebukker fra NYX griber alle vipper uden hverken at trække eller klemme. I stedet løfter og bøjer denne øjenvippebukke dine vipper fra det indre til det ydre hjørne.

Vores vurdering

Du får her en budgetvenlig vippebukker, der gør øjenvipperne flotte og buede. Øjenvipperne fremstår flottere efter brug, og det er nemt at placere vippebukkeren korrekt, så du får det bedste resultat.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have en vippebukker, der er mere budgetvenlig, men som stadig er god, og gør øjenvipperne buede efter brug.

#6 NYX PROFESSIONAL MAKEUP Professional Makeup Eyelash Curler

NYX Porfessional Makeup Professional Makeup Eyelash Curler

👉 Køb for 63,- kr. hos Cocopanda.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Løfter og bøjer forsigtigt øjenvipperne
 2. Budgetvenlig
 3. Krøller vipperne flot

Egenskaber

Her får du endnu en øjenvippebukker, der ikke vil sprænge budgettet. Den krøller vipperne på fineste vis. Vippebukkeren løfter og bøjer forsigtigt øjenvipperne. Klem de øverste vipper med vippetangen, og klem sammen et par gange for at bøje vipperne. Gentag, indtil vipperne er, som du ønsker.

Vores vurdering

Her får du en god øjenvippebukker, der også er forholdsvis budgetvenlig. Den giver et flot resultat, så du får flotte vipper.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have et øjenvippebukker, der ikke er alt for dyr, men samtidig giver et flot resultat.

#7 REVITALASH Signature Eyelash Curler

Revitalash Signature Eyelash Curler

👉 Køb for 111,- kr. hos Cocopanda.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Giver buede, flotte vipper
 2. Silikonepude der giver det rigtige tryk
 3. Undgår at skade vipperne.

Egenskaber

Denne Eyelast Curler fra Xlash gør øjenvipperne flotte og buede. Øjenvippebukkeren har en lille silikonepude, der giver det helt rigtige tryk, så vipperne bukkes, uden at det skader vipperne. Placér vippebukkeren ved roden af den øverste vippekant, tryk bukkeren sammen, og hold den i cirka 20 sekunder. Lad gerne vipperne “sætte sig”, inden du påfører mascara.

Vores vurdering

Her får du en ganske fin vippebukker, der ikke vil skade vipperne eller knække vipperne.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have en god vippebukker, der vil bukke vipperne blidt, men effektivt.

#8 Xlash Eyelash Curler

Xlash Eyelash Curler

👉 Køb for 119,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Udskiftelige puder
 2. Gør dine vipper flotte
 3. Nem at bruge inden brug af mascara

Egenskaber

Her får du en rigtig billig vippebukker, der er perfekt til dig, der ikke har budgettet til at bruge ret mange penge på din vippebukker, men du dog gerne vil prøve kræfter med en vippebukker. Denne vippebukker giver en ganske fint resultat, prisen taget i betragtning.

Vores vurdering

Dette er en okay vippebukker. Den er meget billig, og derfor må du heller ikke forvente, at dine øjenvipper får samme look, som de får med de dyrere modeller. Men hvis du blot gerne vil prøve en vippebukker, er dette produkt et godt sted at starte. Denne vippebukker er ganske fin, men hvis du virkelig er ude efter at gøre øjenvipperne buede, skal du nok gå efter en model, der koster en anelse mere.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne vippebukker, hvis du gerne vil bruge en vippebukker til dine øjenvipper, men dit budget på ingen måde er til at bruge penge på en vippebukker. Klassiske vippebukkere er ofte lidt dyrere, mens du med denne vippebukker får et meget budgetvenligt produkt, du kan bruge inden du påfører mascara. Du får her en af de basale typer, når det kommer til vippebukkere.

#9 ELEGANZA Øjenvippebukker Sort

Eleganza Øjenvippebukker Sort

👉 Køb for 19,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Vippebukker med silikone
 2. Gør dine vipper buede og flotte
 3. Budgetvenlig

Egenskaber

Her får du endnu et meget budgetvenligt produkt. Denne vippebukker er perfekt til dig, der gerne vil have buede øjenvipper, der er smukke. Her får du øjenvipper, der bliver flotte efter kort tids brug af vippebukkeren. Denne vippebukker er særligt udviklet til dig, der netop gerne vil have øjenvipper, der er smukke og buede.

Produktet er specielt behandlet med silikonegummi, der giver et flot buk uden at skade vipperne.

Vores vurdering

Du får her et ganske fint produkt, prisen taget i betragtning. Dine øjenvipper vil blive smukke og buede. Du må dog ikke forvente samme resultat, som du kan forvente med de dyre modeller, men du får en ganske fin vippebukker i metal, der vil gøre dine øjenvipper mere buede.

Derfor skal du købe produktet

du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have en budgetvenlig vippebukker i metal, der gør dine øjenvipper buede og flotte, uden at det sprænger dit budget.

#10 SIBEL Lash Curler

Sibel Lash Curler

👉 Køb for 29,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Gør dine øjenvipper buede
 2. Budgetvenlig
 3. Specielt behandlet med silikonegummi

Egenskaber

Denne vippebukker er det perfekte redskab, hvis du gerne vil have vipper, der er flotte og buede, men du ikke vil bruge en mindre på dine nye vippebukker. Denne vippebukker er specielt behandlet med silikonegummi, der gør, at du får et flot buk, men du samtidig ikke skader dine vipper.

For det bedste resultat anbefales det, at du bruger denne vippebukker på dine vipper, inden du bruger mascara.

Vores vurdering

Du får her et produkt, der både gør dine vipper flotte, men samtidig heller ikke sprænger budgettet. Dine vipper vil få et flot buet resultat.

Derfor skal du købe produktet

Dette er et godt produkt til dig, der gerne vil have, at dine vipper er flotte og buede, men du dog ikke vil bruge en formue på din vippebukker.

Hvilken vippebukker er bedst?

Dette spørgsmål afhænger helt af, hvad du er på udkig efter. Vi er personligt ret begejstret for disse to: MAC Full Lash Curler og Irina The Diva – Diva Lash Curler. Begge to ligger dog i den dyrere ende, men du får til gengæld to virkelige gode produkter, der bukker dine vipper på flotteste vis.

Men den bedste vippebukker er den, der passer til dig. Vi anbefaler, at du undgår at vælge en vippebukker i plastik. Plastik er altså bare ikke særlig godt. I stedet for plastik anbefaler vi hos Hair-beauty, at du vælger en vippebukker i metal. Metal er langt bedre for dine vipper end plastik.

Plastik vil dog ofte være billigere, men vi vil altid anbefale metal fremfor plastik. Derudover skal den rette vippebukker naturligvis passe til dit budget. Den rette vippebukker skal desuden passer til dine vipper, så du får et flot resultat. Med den bedste øjenvippebukker får du smukke vipper.

Hvad er permanent vippebuk?

Med permanent vippebuk behøver du ikke at bruge en vippebukker dagligt. Her får du en professionel person til at bukke vipperne. Når han/hun bukker vipperne vil det holde i længere tid. Som regel holder det i cirka tre uger, når du bukker permanent. Når du bukker med en vippebukker holder det kun én dag.

Når du bukker permanent får du et flot resultat, der giver dig øjenvipper, der altid er smukke og buede.

I øvrigt vil vi også anbefale, at du bruger en god øjenvippeserum. En øjenvippeserum vil nemlig hjælpe med at holde dine vipper tykke og flotte.

Hvor lang tid skal man bruge en øjenvippebukker?

Dette afhænger lidt af vippebukkeren. Forkert brug kan føre til ret så dårlige resultater, så sørg for at bruge dine vippebukker korrekt. Med forkert brug kan du faktisk skade dine vipper. Læs derfor altid på produktet. Men som regel skal du holde vippebukkeren på den øvre vippekant, så du får bukket vipperne.

De nederste vipper skal du ikke bukke. Individuelle modeller adskiller sig naturligvis fra hinanden, og derfor skal du altid kigge på lige præcis dit produkt. Der findes både klassiske vippebukkere, mekaniske vippebukkere, opvarmede vippebukkere og mekaniske og opvarmede vippebukkere. Med mekaniske og opvarmede vippebukkere får du som regel fine vipper.

En opvarmet vippebukker giver altså bare en godt resultat. Med en opvarmet vippebukker får du endnu mere buede vipper. For en opvarmet vippebukker kan du blot føntørre din vippebukker en smule før brug. Mekaniske vippebukkere er også helt fine. Det betyder bare, at du selv “styrer” den. Mekaniske vippebukkere er de mest populære, og de giver fine resultater.

En mekanisk vippebukker er som oftest ikke særlig dyr, så hvis du gerne vil passe på dine penge, er en mekanisk vippebukker et godt bud. Med en mekanisk vippebukker får du både et godt resultat, og du sprænger ikke dit budget.

Hvad skal man overveje, når man vælger vippebukker?

Du skal først og fremmest overveje, hvad dit budget er. Derudover skal du overveje, om du vil have en mekanisk vippebukker. Du kan også med fordel overveje, om du skal tage ekstra hensyn til den sarte hud omkring øjnene. Individuelle modeller adskiller sig fra hinanden, så det er vigtigt, at du vælger den model, der passer bedst til dig.

Hvad er en vippebukker?

En vippebukker bruges inden mascara for at gøre dine øjenvipper buet. Det gør det også nemmere at lægge mascara efterfølgende. For et ekstra godt resultat, varm vippebukkeren med en føntørrer inden brug.

Hvilken øjenvippebukker skal man vælge?

Du skal vælge din øjenvippebukker, der passer bedst til lige præcis dine øjenvipper, dine behov og dit budget. Der fås rigtig mange øjenvippebukkere på markedet i dag, så det er bare med at vælge den rigtige til dig. Du kan finde bukkere helt ned til under 20 kroner, men du kan også finde nogle, der koster på den anden side af 200 kroner.

Det er klart, at du får, hvad du betaler for, og de dyrere modeller er altså bare bedre end de helt billige. Sørg desuden for at vælge en i metal fremfor plastik.

Hvad er vigtige egenskaber på en god vippebukker?

Den skal kunne give vipper, der er flotte og buede, og så skal den være fremstillet i metal og ikke i plastik. Derudover er det godt, hvis puderne er af silikone, da dette er bedre for dine øjne og vipperne.

FAQ

Er det farligt at bruge en øjenvippebukker?

Nej, det er ikke farligt. Undgå dog at bruge produktet, hvis du har øjenbetændelse, da dette kan forværre tilstanden.

Hvor ofte må man bruge en vippebukker?

Du må gerne bruge en vippebukker dagligt.

Artiklen er opdateret d. januar 10, 2023 af Willow

Liva Olsen er en passioneret skønhedsekspert og uddannet kosmetolog fra Kosmetologskolen, hvor hun dimitterede i 2019. Med en alder på 25 år har hun allerede dedikeret mange år til at udforske og forstå skønhedsverdenen.