bedste shampoo mod hårtab test

Bedste Shampoo mod hårtab 2022

Der kan være mange grunde til at håret falder af. Alt fra en for stram hestehale til hovedbunden eller genetisk hårtab. Heldigvis, så findes der ting, du kan gøre for enten helt eller delvist modvirke, at du taber håret. Leder du efter i stedet efter shampoo til normalt hår? Se vores bud på bedste shampoo til normalt hår her.

Derfor har vi testet de bedste shampoo mod hårtab og samlet alle resultaterne i denne shampoo mod hårtab hårtab bedst i test. Så hvis du oplever hårtab eller gerne vil vide mere om hvornår eller hvorfor, at håret falder af, så læs med i vores bedst i test af shampoo mod hårtab.

Hvilke shampoo mod hårtab er bedst i test

 1. HairLust Hair Growth & Repair Shampoo (Testvinder)
 2. Australian Bodycare Hair Loss Wash
 3. Yummi Haircare Grow and Glow Shampoo
 4. Goldwell Kerasilk Revitalize Redensifying Shampoo
 5. Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo
 6. Cutrin BIO+ Strengthening Shampoo For Women
 7. KEVIN MURPHY Plumping Wash
 8. Watermans Grow Me Shampoo
 9. KERASTASE Specifique Bain Prévention Shampoo
 10. System 4 Bio Botanical Shampoo

#1 HairLust Hair Growth & Repair Shampoo – Bedst i test af shampoo mod hårtab

Hair Growth & Repair Shampoo

👉 Køb for 179,- kr. hos TheHairLust.com

Fremhævede egenskaber

 1. Fri for sulfater, parabener og alkohol
 2. Genopbygger de enkelte hårstrå
 3. Velegnet til følsom og tør hovedbund

Egenskaber

HairLust Hair Growth & Repair shampoo er den bedste shampoo mod hårtab, som vi har prøvet! Denne shampoo mod hårtab er sulfatfri, og udviklet til at kunne pleje både fint hår, tyndt hår eller beskadiget hår. Derudover, så er dette også en genopbyggende shampoo, der hjælper dig med at få sundere hår igen.

Denne shampoo mod hårtab giver dit hår en skånsom vask, hvor den mildt og effektivt renser din hovedbund og hårstrå, hvilket øger dit hårs sundhed. Dens genopbyggende egenskaber genopbygger de enkelte hårstrå og modvider, at håret knækker. På den måde får du fyldigt og velplejet hår ved hver vask.

HairLust Hair Growth & Repair shampoo er lavet på en sulfatfri formel, der gør, at den er mere mild mod din hovedbund. Derudover, så er den også fri for parabener, udtørrende alkohold, silikone eller mineralske olier, så du altid er sikret en sund hovedbund.

HairLust’s shampoo mod hårtab indeholder koffein, der hjælper dig med at styrke blodcirkulationen i hovedbunden og sørge for, at dine hårfolliklerne alle de næringsstoffer, de skal have. Dette vil reducere hårtab og sikre dig en sund hovedbund.

Noget af det, der gør, at den er den bedste shampoo mod hårtab, er, at den bringer dit hårs fugtniveau i balance og modvirker spaltede spidser grundet dens indhold af mikroproteiner fra Protectagen™ og Aquaxyl™. Den er beroligende og fugtgivende ved hovedbunden, hvilket gør den velegnet til tørt hår og tør hovedbund.

Vores vurdering

HairLust Hair Growth & Repair shampoo fortjener en klar 1. plads i vores shampoo mod hårtab bedst i test. Det er selvsagt en effektiv shampoo mod hårtab, der giver os en sundere hovedbund, men også en fornemmelse af, at have mere hår.

Den øger effektivt blodcirkulationen i hovedbunden, som sikre, at de bare pletter hår fornyet energi og nærring ved hver vask. Det gør den ideel til at modvirke hårtab hos kvinder og mænd.

Derfor skal du købe produktet

Ønsker du at styrke hårvæksten, slippe af med bare pletter og samtidig give dit hår en masse vitaminer og mineraler, så er dette den bedste shampoo mod hårtab!

#2 Australian Bodycare Hair Loss Wash

Australian Bodycare Hair Loss Wash

👉 Køb for 129,95,- kr. hos Australian-bodycare.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Udviklet mod hårtab eller beskadiget hår
 2. Styrker tyndt hår
 3. Styrker hårvæksten

Egenskaber

Australian Bodycare Hair Loss Wash er en del af en 4-trins serie, der er designet til at modvirke hårtab. Det betyder, at denne shampoo er særligt udviklet til at hjælpe dig, der oplever hårtab eller har tyndt hår og tørt hår, så du kan undgå at miste håret.

Noget af det, der gør, dette er en af de bedste shampooer mod hårtab, er dens formel der er fyldt med naturlige aktiver, der styrker håret. Dette gør den ideel til at modvirke udtynding af håret hos både mænd og kvinder.

Som en del af deres Hair Loss serie finder du også serum, balsam og kosttilskud. En kombination af disse med en effektiv shampoo mod hårtab som denne kan give dig mere synlig resultater, hurtigere. Du kan bruge alle deres produkter dagligt, til pleje at pleje håret og sikre sund hårvækst.

Hair Loss Wash giver dit hår og hovedbund de bedste betingelser for at du gro et flot, langt, fyldigt og sundt hår. Alt du skal gøre er, at skumme den godt op i vådt hår og massere den ind i både der våde hår og hovedbund. Lad shampooen sidde i 2-3 min. og virke, inden du skyller produktet ud. 

Vores vurdering

Dette er klart en af de bedste shampooer mod hårtab, som vi har prøvet. Noget af det, der gør, at dette er en god shampoo er, at den giver synlige og gavnlige effekter hurtigt. Det kan dog være nødvendigt at vaske håret to gange, hvi sdu bruger mange styling produkter.

Hårtab skyldes mange årsager, men uanset hvad, så kan denne komme til undsætning hos både mænd og kvinder modvirke, at du får tyndere hår.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du går og er ked af at have tyndt hår og savner at have meget hår, så er denne hårshampoo mod hårtab måske noget for dig.

#3 Yummi Haircare Grow and Glow Shampoo

Grow and Glow Shampoo

👉 Køb for 179,- kr. hos Yummihaircare.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Stimulerer hårvæksten
 2. Indeholder Capilia Longa
 3. Har påvist op til 89% reduktion af hårtab

Egenskaber

Yummi Haircare Grow and Glow Shampoo er en special shampoo, der mindsker hårtab ved at stimulerer hårvæksten og øger tykkelsen af hårstråene. Yummi Haircare Grow and Glow trænger ned i hårrødderne og derfra styrker håretstrået og giver håret glans. Dette gør, at du får synligt smukkere og fyldigere hår.

Denne shampoo er bygget på en formel, der er designet til at gøre dit håret medgøreligt og blankt med et sundere udseende. Den indeholder bl.a frugtsyrer, der giver en mild exfoliering af hovedbunden og aktiverer hårsækkenes regenerering – hvilket er effektivt til at modarbejde dit hårtab.

Derudover, har den et rigt indhold af aktive ingredienser såsom Capilia Longa, der har påvist op til 89% reduktion af hårtab og op til 52% stigning i hårtæthed. Derudover indeholder den også Amaranthus Caudatus Seed Extract, som har påvist at øge diameteren på hårstrå med 11,3%.

Vores vurdering

Denne shampoo mod hårtab fra yummi Haircare fortjener i den grad en 3. plads i vores shampoo mod hårtab test. Dette er en effektiv shampoo, der i den grad iver vores hår ekstrem fylde og puster nyt liv til vores hårrødder.

Vi oplever helt klart en mærkbar forskel og ser synlige resultater grundet dens effektive ingredienser. Shampooen er unisex og kan derfor bruges af alle. Vi anbefaler dog ikke at bruge den til skadet hår. 

Derfor skal du købe produktet

Leder du efter en shampoo, der kan modvirke dit hårtab og samtidig puste nytliv i det hår, du har? Så er denne måske noget for dig.

#4 Goldwell Kerasilk Revitalize Redensifying Shampoo

Goldwell Kerasilk Revitalize Redensifying Shampoo

👉 Køb for 198,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Egnet til tyndt og ødelagt hår
 2. Foryngende effekt på hovedbunden
 3. styrker rødderne

Egenskaber

Goldwell Kerasilk Revitalize Redensifying Shampoo er udviklet specielt til dig med et ødelagt og tyndt hår. Denne shampoo er bygget på en formel, der indeholder Ectoin og Ginseng, som er særligt kendt for at have en foryngende effekt på hovedbunden.

Derudover, så er denne shampoo designet til, samtidig at få dit hår til at se tykkere og fyldigere ud. Dette øger markant både selvtillid og selvfølelsen, og giver dig en fornemmelse af, at have flere hår på hovedet.

Denne shampoo mod hårtab forebygger også effektivt arveligt hårtab og styrker dine rødder, så du er sikret et langvarige resultater med smukkere og fyldigere hår. Goldwell Kerasilk Revitalize Redensifying Shampoo modvirker også aldring af hovedbunden, hvilket har en positiv effekt på både hår og hovedbund. 

Du kan bruge Goldwell Kerasilk Revitalize Redensifying Shampoo dagligt, og

Vores vurdering

Denne shampoo er et effektivt middel mod hårtab og arveligt hårtab. Den modvirker tyndt hår, og bidrager til at dit hår vil vokse hurtigere og sundere ud. Den giver din hovedbund de rigtige midler og forhold til at holde sig ernæret og sund.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du vil undgå at opleve hårtab eller gerne vil mod arbejde arveligt hårtab, så er denne måske for dig.

#5 Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo

Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo

👉 Køb for 109,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Anti-inflammatorisk
 2. Vegansk og uden parabener og sulfater
 3. Øget hårvækst

Egenskaber

Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo er en anti-inflammatorisk shampoo, der modvirker hårtab. Den er designet til at behandle forhindrer hovedbundsproblemer og skæl, så du er sikret en sund og frisk hovedbund.

Denne shampooe er bygget på en fromel, der blandt andet indheolder e vitamin, Apigenin og peptider, som virker stimulerende på hårsækkene. Dette betyder, at du ved brug af denne sæbe kan opnå resultater som øget hårvækst, samtidig med markant minimering af hårtab.

Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo er egent til alle hårtyper og grundet dens milde formel, så kan den også anvendes til dagligt brug.

Vores vurdering

Denne lækre sæbe er en yderst effektiv en af slagsen, hvis du er en af dem, der mister håret. Denne er propfyldt med gode og effektive ingredienser, som giver resultater, der er til at føle på! Vi er i hvert fald imponeret.

Dog skal man væbne sig med tålmodighed for at se resultaterne. Men der er ingen tvivl om, at du med denne vil give tyndt hår kamp til stregen.

Derfor skal du købe produktet

Ønsker du at sige farvel til tyndt hår og hej til normalt hår, med en blid sæbe? Så er denne måske noget for dig.

#6 Cutrin BIO+ Strengthening Shampoo For Women

Cutrin BIO+ Strengthening Shampoo

👉 Køb for 105,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Egnet til tyndt og langsomtvoksende hår
 2. Skånsom mod hår og hovedbund
 3. Plejende, vegansk og styrkende

Egenskaber

Cutrin BIO+ Strengthening Shampoo er udviklet til dig, der døjer med tyndt eller langsomtvoksende hår. Den har en mild formular, der er beriget med antioxidanter, F vitamin, Anagain®, og nordiske havreolier, som virker plejende og giver ekstra sundt, fyldigt og stærkt hår.

Shampooen tilfører håret og hårbunden masser af fugt og næring, hvilket sikre, at dit hår altid er i balance og giver de bedste forudsætninger for hårvækst. Derudover renser den skånsomt både hår og hovedbund.

Vores vurdering

Dette er en god sæbe til håret, som lader tyndt hår være fortid. Cutrin BIO+ Strengthening Shampoo er velegnet til alle hårtyper, herunder også farvebehandlet hår, hvilket gør den til en yderst alsidig shampoo.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du leder efter en shampoo, der minimere hårtab og er egnet til farvet hår, så er denne mpske noget for dig.

#7 KEVIN MURPHY Plumping Wash

KEVIN MURPHY Plumping Wash

👉 Køb for 238,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Giver volume
 2. Indeholder ingefær og nælde ekstrakt
 3. Indeholder oleanolsyre

Egenskaber

Kevin Murphy’s Plumping Wash giver dig øget volume og en følelse af tæthed i håret. Dette lader dit hår se ud som om at dit hår er ekstra tykt og fyldigt efter hvert brug af denne shampoo.

Denne shampoo indholder ingefærrod og nælde ekstrakter, som er kraftfulde og effektive kilder til aminosyrer. Disse aminosyre er kendte for at styrke hårsækkene og øge hårvæksten i hovedbunden.

Kevin Murphy’s Plumping Wash er også designet til at mindske risikoen for yderligere hårtab, hvorfor den også indholder oleanolsyre fra Hemsleya roden. Ud over at øge hårvækst og mindske hårtab, så forhindre oleanolsyre også for tidlig ældning af håret.

Vores vurdering

Denne shampoo giver os en frisk følelse efter brug. Der er mange årsager til hårtab, men denne modvirker effektivt følelsen og synet af tyndt hår og kan give et godt boost til din styling.

Derfor skal du købe produktet

Ønsker, du at puste lidt liv i de tynde lokker, så er denne måske noget for dig.

#8 Watermans Grow Me Shampoo

Watermans Grow Me Shampoo

👉 Køb for 129,95,- kr. hos Made4men.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Udviklet til et tyndt hår
 2. Vegansk
 3. Indeholder Biotin og arganolie

Egenskaber

Watermans Grow Me Shampoo, er en shampoo, der er særligt udviklet til at modkæmpe hårtab ved tyndt hår. Denne shampoo mod hårtab er bygget på en formel, der er designet til, at genoplive mat, tørt og livløst hår og sikre vækst ved hårrødderne.

Den indeholder bl.a. et mix af Biotin, koffein, arganolie, allantoin, ekstrakt fra rosemarin og hydrolyseret lupin protein. Disse ingredienser giver intens fugt, øger hårvækst og beskytter både din hovedbund og styrker dit hår. 

Vores vurdering

Denne shampoo er nem at arbejde med i vådt hår. Den dufter rart, men neutralt, hvilket betyder, at den er egnet til begge køn. Vi er vilde med, at dens formel er vegansk og fugtgivende.

Derfor skal du købe produktet

Har du tyndt og tørt hår? Så er denne måske for dig.

#9 KERASTASE Specifique Bain Prévention Shampoo

KERASTASE Specifique Bain Prévention Shampoo

👉 Køb for 185,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Giver volume til tyndt hår
 2. Forbedre mikro-cirkulationen i hovedbunden
 3. Øger produktionen af hårfibre

Egenskaber

KERASTASE Specifique Bain Prévention shampoo er en velduftende shampoo, der modvirker hårtab. Den er særligt egnet til dig, der har tendens til at tabe håret, eller som har tyndt hår og ønsker mere volumen.

Den er lavet på en formel, der indeholder ingredienser, der hjælper dig med at optimere mikro-cirkulationen i hovedbunden, som øger produktionen af hår. Derudover forstærker den dine hårfibre fra rod til spids, hvilket giver en følelse af et mere fyldigt hår.

Vores vurdering

Denne lukseriøse shampoo kan hjælpe dig på rette vej uanset årsager til hårtab. Vask dit hår mellem 2-3 gange om ugen med denne, og du vil opleve hvad denne shampoo kan udrette af mirakler for håret og hårtab.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du ønsker en lukseriøs shampoo, så er denne måske for dig.

#10 System 4 Bio Botanical Shampoo

System 4 Bio Botanical Shampoo

👉 Køb for 99,- kr. hos Billigvoks.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Mod for tidligt hårtab
 2. Fremmer hårvæksten
 3. Parabene- og parfumefri

Egenskaber

Bio Botanical Shampoo fra System 4 Therapeutic Hair Spa er en skånsom specialshampoo, der er lavet til dig der taber håret. Du kan få denne shampoo i økonomi størrelse, der er ekstra stor.

Denne shampoo modvirker alt for tidligt hårtab og minimal hårvækst hos både mænd og kvinder. Dens formel er designet til at fremme en sund hårvækst i hovedbunden hos alle hårtyper, der døjer med hårtab og udtyndende hår.

Vores vurdering

Denne shampoo kommer i en økonomi størrelse, så du ikke skal bekymre dig om hårtab nogensinde. Den dufter neutralt og mildt, og virker nem at arbejde med.

Derfor skal du købe produktet

Leder du efter en løsning, der passer både dig og din partner? Så er denne måske for dig!

Shampoo mod hårtab til kvinder

Der kan være mange årsager til, at du som kvinde oplever hårtab. Måske sætter du dit hår for stramt, måske bruger du den forkerte børste eller piller for meget i det? Det kan også skyldes helt andre ting, som din hovedbund, de produkter, du bruger eller hormoner.

Uanset hvad, så er der hjælp at hente. Du bør finde en shampoo og balsam, der passer til dit hår. Disse skal rumme aktive ingredienser, der giver din hovedbund og håret den næring, det har brug for. Det kan bl.a. være c vitamin, aloe vera, b vitamin m.m. Indgredienser man ofte også finder i shampoo uden sulfat, som kan være sund at bruge hvis man har følsomt hår.

Shampoo mod hårtab mænd

Det er meget naturligt for mænd at opleve, at de med alderen taber håret. Dette betyder dog ikke, at det er nogen særlig fornøjelse eller er ubetydeligt.

Hvis du gerne vil modarbejde dit hårtab, så kan vi anbefale, at du ikke vasker dit hår hver dag. Derudover, så skal du tænke over hvilke produkter du bruger – særligt hvis du bruger voks!

Det er heldigvis nemt at finde produkter mod hårtab mænd kan bruge. Det vigtigste er, at fokusere på, at din hovedbund og hår får den rette nærring, der styrker håret og øger hårvæksten.

Shampoo og balsam mod hårtab

Det er en god tommelfingerregel, altid at benytte balsam når du går i bad. Dette giver både pleje og beskyttelse til håret, samtidig med at det gør det nemmere at rede ud.

Når håret er nemmere at redde ud, så skal du ikke, trække og hive for meget i det og undgår på den måde, at rive håret af. Derudover, så lukker en god balsam porerne i håret, som bliver åbnet under vask grundet det varme vand. Det giver ekstra pleje og beskyttelse.

Hvorfor er noget shampoo godt mod hårtab?

Noget shampoo er bedre en andet når det kommer til hårtab, og i realiteten så er det forskelligt hvad der ligger til grund for vores hårtab. Det du skal fokusere på, når du skal købe en shampoo er, at den indeholder aktive ingredienser, der giver en stor mængde pleje og nærring.

Her kan elementer som biotin, aloe vera/økologisk aloe vera, e vitamin, b vitamin, c vitamin m.m. være blandt de ting, du skal kigge efter. God og effektiv hårvækst starter ved hovedbunden – undgå skrappe kemikalier, og sørg for god blodcirkualtion og nærring.

Hvilke ingredienser i hårshampoo afhjælper hårtab

De ingredienser, der er mest effektive mod hårtab er naturlige ingredienser, der aktivt plejere og styrker både håret og hovedbunden. Skrappe kemikalier kan gøre mere skade en gavn, så find et produkt, der er lavet på så naturlig og indholdsrig en formel som muligt.

Oftest stillede spørgsmål om shampoo mod hårtab

Hvilken shampoo er bedst mod hårtab?

Der er ingen tvivl, hvis du spørger os HairLust Hair Growth & Repair Shampoo! Vi elsker den, og vi er sikre på at du vil gøre det samme!

Skal man bruge både shampoo og balsam mod hårtab?

Vi anbefaler klart, du bruger både shampoo og balsam til at modvirke hårtab. På den måde bliver dit hår ikke bare rent og plejet med den rette shampoo, det får også pleje og beskyttelse med den

Artiklen blev publiceret d. marts 3, 2022 af Liva og senest opdateret d. juni 22, 2022 af Liva