Bedste Selvbruner Kosttilskud

Bedste selvbruner kosttilskud guide (2024) – Få en glød uden at given huden for meget sol

Artiklen er senest opdateret d. januar 13, 2024 af Liva

Det bedste selvbruner kosttilskud kan give dig en lækker solbrun glød – helt uden at du behøver at opholde dig i solens stråler. Dette er perfekt, hvis du drømmer om en solkysset hud i vinteren, eller du forsøger at undgå solens skadelige stråler.

Læs med i denne artikel, hvor vi har kigget på selvbruner piller, dråber, mousse og mere.

Hvilke produkter er med i bedste selvbruner kosttilskud bedst i test

 1. Sunglow Solbrun
 2. Beauty Bear Tan Vitamins
 3. MARC INBANE Perle De Soleil Tanning Drops
 4. B.tan I Want The Darkest Tan Possible 1 Hour Self Tan Mousse
 5. Derma Selvbruner Mousse
 6. EasySun Self Tanning Towelette
 7. Ecooking Selvbruner Dråber
 8. Urtegaarden Selvbrunerpulver
 9. Bondi Sands Pure Concentrated Self Tan Drops Dark
 10. Green People Age Defy+ Liquid Gold Tanning Drops

#1 Sunglow Solbrun

Sunglow Solbrun

Køb for 205,- kr. hos Shytobuy.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Bidrager til en ungdommelig og sund glød
 2. Indeholder betakaroten, der booster kroppens produktion af melanin
 3. Beriget med B-vitaminer

Egenskaber

Hvis du er træt af selvbruner, eller du ikke har lyst til at solbade, så er Sunglow Solbrun et fint alternativ. Sunglow Solbrun er et naturligt kosttilskud, der er specielt formuleret til at give dig en smuk glød og en naturlig solbrun hud.

Takket være indholdet af betakaroten booster dette kosttilskud kroppens produktion af melanin. Dette booster kroppens naturlige evne til at blive brun, så du kan få en naturlig glød.

Kosttilskuddet indeholder også andre naturlige ingredienser, såsom B-vitaminer og zink, der er aktive ingredienser, der bidrager til en ungdommelig og smuk hud.

Vores vurdering

Dette kosttilskud er perfekt for dem, der foretrækker piller fremfor solens stråler eller en selvbruner, hvor resultatet aldrig helt bliver så godt som på billedet. Vi kan godt lide, at kosttilskuddet også indeholder B-vitaminer og zink, der er godt for huden. Desuden er vi begejstret for, at der er nok til to måneders forbrug.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have selvbruner piller, der også indeholder B-vitaminer og zink.

#2 Beauty Bear Tan Vitamins

Beauty Bear Tan Vitamins

Køb for 249.95,- kr. hos Luxplus.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Fyldt med vitamin C
 2. Vegansk og cruelty free
 3. Indeholder ingen kunstig farve, smag, sukker eller sødestof

Egenskaber

Disse tan tabletter er fyldt med vitamin C og naturlig vegansk betakaroten. Vitamin C hjælper huden med at danne ny kollagen, og dette vigtige vitamin beskytter også huden mod oxidativt stress fra forskellige udefra kommende faktorer.

Betakaroten er et naturligt farvestof, der blandt andet findes i gulerødder. Hvis du indtager betakaroten dagligt over en længere periode, så bliver man nemmere brun af solens stråler. Dette er, fordi underhuden farves let gylden af betakaroten. Derudover reducerer det risikoen for at blive solskoldet. For den bedste effekt anbefales det at starte cirka fire uger, inden du ønsker effekten.

Husk desuden, at du stadig skal bruge solbeskyttelse, selvom du tager selvbruner piller. Kosttilskuddet er både cruelty free og vegansk.

Vores vurdering

Beauty Bear laver generelt gode kosttilskud, og disse tan vitaminer er ingen undtagelse. Vi kan desuden godt lide, at pillerne også indeholder C-vitamin, og at de er veganske.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette kosttilskud, hvis du gerne vil have selvbruner piller, der er både cruelty free og veganske. Derudover er pillerne gode til dig, der ønsker selvbruner piller, der indeholder C-vitamin.

#3 MARC INBANE Perle De Soleil Tanning Drops

Marc Inbane Perle De Soleil Tanning Drops

Køb for 379,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Tanning dråber
 2. Til både ansigtet og kroppen
 3. Giver en mere ensartet hudtone og en lækker sommerglød

Egenskaber

Tanning drops eller selvbruner dråber er perfekt til dig, der ikke har lyst til at tage et kosttilskud, men som måske ikke har helt styr på en selvbruner lotion. Tanning drops giver en mere ensartet hudtone og en lækker sommerglød, og så er de nemme at bruge.

Du skal blot blande dråberne i din dagcreme (eller din bodylotion). Massér derefter cremen godt ind i huden. Så nemt er det! Den første dag kan du bruge 3-4 dråber. Herefter kan du nøjes med 1-2 dråber for at holde din glød ved lige.

Vores vurdering

Meget nemmere end selvbruner dråber bliver det vist ikke. Det er utroligt nemt blot at blande et par dråber i cremen og smøre den på huden.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du hverken er til selvbruner cremer eller piller, så er selvbruner dråber måske lige noget for dig. De er supernemme at blande i din dagcreme eller bodylotion.

#4 B.tan I Want The Darkest Tan Possible 1 Hour Self Tan Mousse

B.tan I Want The Darkest Tan Possible 1 Hour Self Tan Mousse

Køb for 120,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Resultater efter blot én time
 2. Vegansk, cruelty free og fri for parabener
 3. Ingen falsk selvbruner lugt

Egenskaber

Hvis du har brug for et hurtigt resultat, og du ikke har tid til at vente på, at selvbruner piller virker, så er denne mousse måske lige noget for dig. Den giver en mørkere tone, der er perfekt til dig, der gerne vil have en dyb tan.

Selvbruner moussen virker på blot én time, men du kan lade den sidde på i længere tid for en endnu mørkere tone. Hvis du har brug for en instant tan til en fest, en photoshoot eller lignende, så er denne mousse din ven!

Produktet er 100% vegansk, cruelty free og indeholder ingen parabener eller palmeolie. Den er også fremstillet af genbrugte materialer. Når ja, og så er den forholdsvis budgetvenlig.

Vores vurdering

Vi er vilde med, at produktet ikke indeholder nogle trælse stoffer, og at det er vegansk og bæredygtigt. Derudover kan vi godt lide, at produktet giver en hurtig tan – vi kender nemlig alle til at gerne vil pifte en kedelig vinterhud op lige inden en fest.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du har behov for en hurtig solbrun kulør, og du samtidig gerne vil have en selvbruner mousse, der er vegansk og uden trælse stoffer.

#5 Derma Selvbruner Mousse

Derma Selvbruner Mousse

Køb for 99.95,- kr. hos Goodskin.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Til krop og ansigt
 2. Uden parfume og farvestoffer
 3. Vegansk og Svanemærket

Egenskaber

Med Derma Selvbruner Mousse får du en blød og luftig mousse, der giver dig en naturlig glød, som hvis du lige kom hjem fra en tur på stranden en varm sommerdag.

Moussen er nem at fordele og påføre, så du får en ensartet, flot kulør. Produktet virker i løbet af 2-6 timer, og moussen kan bruges til både kroppen og ansigtet.

Moussen indeholder fugtgivende aloe vera og glycerin, hvilket sikrer, at din hud efterlades blød, smidig og velplejet.

Produktet er selvfølgelig vegansk og uden unødig kemi. Derma Selvbruner Mousse indeholder ingen parfume, hvilket reducerer risikoen for allergiske reaktioner og hudirritationer. Emballagen er desuden fremstillet af genbrugsmateriale.

Vores vurdering

Vi er vilde med, at moussen ikke indeholder parfume eller farvestoffer. Derudover kan vi godt lide, at moussen er nem at anvende og virker forholdsvis hurtigt.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have en mild selvbruner mousse uden parfume, så er denne fra Derma et godt bud.

#6 EasySun Self Tanning Towelette

EasySun Self Tanning Towelette

Køb for 15,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Nænsom og skånsom
 2. Virker i løbet af 3 timer
 3. Holder i 3-4 dage

Egenskaber

Med EasySun® self tanning towelette får du en nænsom og skånsom selvbruner serviet, der giver dig en flot kulør i løbet af blot tre timer. EasySun® er et dansk mærke, der produceres i Danmark under meget strenge mikrobiologiske forhold.

EasySun® er et hudvenligt brand, og denne selvbruner serviet kan bruges på både kroppen og i ansigtet. Servietten har et dejligt blødt materiale, der er behageligt at anvende på huden. Derudover har produktet en dejlig dugt og giver en opfriskende fornemmelse.

Den solbrune farve varer i 3-4 dage, og du kan nemt have servietten med dig overalt.

Vores vurdering

Dette er en rigtig fin serviet, hvis du har brug for et selvbruner produkt, du kan have med på farten. Derudover kan vi godt lide, at servietten er hudvenlig.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne selvbruner serviet, hvis du gerne vil have et selvbruner produkt, du nemt kan have med på farten.

#7 Ecooking Selvbruner Dråber

Ecooking Selvbruner Dråber

Køb for 180,- kr. hos Med24.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Kan bruges af alle hudtyper
 2. Fri for parfume, vegansk og dermatologisk testet
 3. Nem at blande i din creme

Egenskaber

Ecooking Selvbruner Drops er perfekte til dig, der ønsker et produkt, der er fri for parfume, vegansk og dermatologisk testet. Disse dråber er nemme at blande med dine cremer, og du kan selv styre, hvor meget kulør du får, alt afhængigt af hvor mange dråber du kommer i din creme.

Disse dråber er tilsat hyaluronsyre, der naturligt findes i huden, og som er kendt for at give huden masser af fugt og virke beroligende – helt uden at fedte. Du kan bruge dråberne både på krop og i ansigtet.

Vores vurdering

Vi elsker, at disse dråber er uden parfume, så allergiske reaktioner og hudirritationer reduceres. Dråberne er nemme at anvende, og du kan selv styre, hvor meget farve du vil have.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have effektive selvbruner dråber uden parfume.

#8 Urtegaarden Selvbrunerpulver

Urtegaarden Selvbrunerpulver

Køb for 85,- kr. hos Med24.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Blandes i din creme
 2. Indeholder DHA
 3. Velegnet til alle hudtyper

Egenskaber

Med dette produkt fra Urtegaarden får du en pulver, du skal blande i din creme. Du skal bruge 3-4 g pulver til 50 g creme. Det er vigtigt, at røre pulveret og cremen godt sammen og sørge for at bruge det på en fugtet hud.

Pulveret indeholder DHA, der er et naturligt forekommende sukkerstof. DHA reagerer med aminosyrerne i hudens øverste lag, hvilket giver huden kulør.

Vores vurdering

Pulveret er smart, idet det bare skal blandes sammen med en creme. Dog er det ikke helt så nemt som med dråber, da pulveret er lidt sværere at få rørt helt ud.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have en pulver, som du kan blande med din creme for at opnå en solbrun kulør.

#9 Bondi Sands Pure Concentrated Self Tan Drops Dark

Bondi Sands Pure Concentrated Self Tan Drops Dark

Køb for 175,- kr. hos Med24.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Uden tilsat farvestof, duft og sulfat
 2. Kna nemt tilføjes til din ansigtscreme
 3. Vegansk

Egenskaber

Hvis du gerne vil have en solbrun kulør uden at skulle opholde dig i solens stråler, så er Bondi Sands Pure Concentrated Self Tan Drops Dark måske lige noget for dig. Du skal blot blande dråberne i din creme, som du normalt bruger.

Dråberne indeholder fugtgivende hyaluronsyre, C-vitamin, der giver udstråling og E-vitamin, der er fantastisk til at reparere. Brandet vil gerne sikre gennemsigtighed, og derfor er alle ingrediensernes formål beskrevet på produktet.

Bondi Sands er kendte for deres selvbrunere, og deres produkter er utroligt populære i Australien, New Zealand og Storbritannien.

Dette produkt er vegansk og kommer i en 100% genanvendelig emballage. Derudover indeholder produktet ingen duft, farvestof eller sulfat.

Vores vurdering

Dette er et rigtig lækkert produkt, der er nemt at anvende og giver gode resultater. Vi elsker, at dråberne ikke indeholder duft, farvestof eller sulfat.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe disse dråber, hvis du gerne vil have selvbruner dråber af høj kvalitet.

#10 Green People Age Defy+ Liquid Gold Tanning Drops

Green People Age Defy+ Liquid Gold Tanning Drops

Køb for 425,- kr. hos Helsebixen.dk

Fremhævede egenskabe

 1. Justerbar farve
 2. Med DHA
 3. Indeholder plejende ingredienser

Egenskaber

Med disse selvbrunerdråber kan du opnå en gylden farve og glød. Du kan selv justere, hvor intens farven skal være, alt afhængigt af hvor mange dråber du bruger.

Du skal blot blande dråberne i din creme og smøre den på huden. Dette sikrer en ensartet hudtone uden streger og pletter.

Vores vurdering

Disse dråber er nemme at bruge og kommer i en fin flaske med et flot design (perfekt til at have stående fremme på badeværelset).

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have selvbruner dråber, der både er effektive og kommer i et flot design, så er disse dråber lige noget for dig.

Det har vi lagt vægt på i denne guide

Vi har i denne artikel forsøgt at udvælge 10 forskellige selvbruner produkter, så der er noget for enhver smag. Vi har blandt andet lagt vægt på følgende:

 • Jævnt resultat: Vi kender alle til at have brugt en fake tan og ende med grimme streger. Det er vigtigt for os, at du kan få en flot kulør uden streger og pletter. Det kan selvfølgelig kræve lidt øvelse, men med produkterne i denne test kan du få en sund kulør og en ensartet hudtone.
 • Mulighed for at opbygge farven: Med mange af produkterne i denne guide kan du selv opbygge farven, så du kan få en flot sommerglød eller en dyb tan, afhængigt af hvad du lyst til. Dette gælder især for selvbruner dråberne, hvor du har mulighed for at opbygge en smuk kulør i flere toner.
 • Hudtyper: Det er vigtigt for os, at alle hudtyper kan få en gylden farve. Mange af produkterne i denne guide kan bruges af alle, uanset om du har normal hud, tør hud eller sensitiv hud. Derudover er der flere af produkterne, der ikke indeholder parfume, hvilket er perfekt til en sensitiv hud. Du finder desuden selvbruner kosttilskud med vitaminer, såsom A-vitamin, C-vitamin og så videre.
 • Flere varianter: Det er forskelligt, hvilken type selvbruner vi hver især foretrækker. Nogle foretrækker et selvbruner kosttilskud, andre dråber, andre en mousse. Mulighederne er mange. I denne guide har vi udvalgt forskellige selvbruner kosttilskud og andre selvbruner produkter, så der er noget for enhver smag.

Hvad er et selvbruner kosttilskud?

Navnet har allerede lidt afsløret, hvad et selvbruner kosttilskud er. Det er egentlig bare selvbruner piller (eller gummies), du tager. Lidt ligesom du ville tage en vitaminpille. Selvbruner piller indeholder typisk betakaroten, der er et farvestof. Når vi indtager nok mængder af betakaroten, vil huden begynde at få en farve.

Selvbruner piller har altså ikke en permanent effekt. Hvis du stopper med at tage dit selvbruner kosttilskud, vil din kulør også lige så stille forsvinde.

Selvbruner piller er et godt alternativ til andre selvbruner produkter såsom selvbruner spray eller solens stråler, som vi alle ved er skadelige og giver rynker. Men det betyder jo ikke, at du ikke gerne vil opnå den flotte kulør, som man får ved solbadning. Her kan selvbruner piller eller andre selvbruner produkter være et godt valg.

Sådan får du en flot sommerkulør med det bedste selvbruner kosttilskud

Selvbruner kosttilskud kan hjælpe dig med at få en lækker sommerkulør. Med de fleste selvbruner kosttilskud anbefales det, at du begynder at tage kosttilskuddet cirka fire uger i forvejen. De skal nemlig have tid til at virke. Mange selvbruner kosttilskud gør det desuden nemmere at blive brun, når du opholder dig i solen.

Husk som altid, at du stadig skal bruge solcreme. Selvbruner kosttilskud er ikke nogen erstatning for solbeskyttelse.

Selvbruner kosttilskud er et godt alternativ til solens stråler

Vi ved alle, at solens UV stråler er skadelige. De kan føre til hudkræft, og så strålerne nedbryder også hudens kollagen, hvilket giver rynker og fine linjer. Det er næsten lige før, at det allerbedste tip, der findes inden for hudpleje, er at passe på med solen.

Men hvem vil ikke gerne stadig have en lækker tan? Det er her selvbruner kosttilskud (eller andre selvbruner produkter) kommer ind i billedet. Så kan du stadig være solbrun, men du behøver ikke at skulle opholde dig i solens skadelige stråler.

FAQ

Er selvbruner kosttilskud sikre at bruge?

Ja, det er de. Men du skal selvfølgelig holde dig til den anbefalede daglige dosis. Det kan være fristende at tænke, at du får en ekstra flot kulør, hvis du tager lidt ekstra af dit selvbruner kosttilskud, men det er ikke en god idé. Hold dig til den anbefalede dosis, og så skal du nok få en strålende glød.

Er selvbruner kosttilskud effektive?

Det afhænger selvfølgelig af, hvilket selvbruner kosttilskud du vælger, men ja, de fleste selvbruner kosttilskud er effektive – blot skal de som regel lige have lidt tid til at virke.

Jeg hedder Heidi og er uddannet journalist fra journalisthøjskolen i Aarhus og startede min egen virksomhed i 2021. Jeg har lidt af en forkærlighed for skønhed og er pjattet med makeup og hudpleje. Især har jeg en stor interesse for hudpleje. Som så mange andre kæmpede jeg i mange år med akne og uren hud, og jeg har prøvet samtlige produkter på markedet, læst utallige blogindlæg, lyttet til podcasts og gransket internettet for information omkring akne. Det gav mig en naturlig interesse for hudpleje, makeup og andre skønhedsprodukter.