Bedste Læbepomade

Bedste læbepomade test (2023)

En god læbepomade, der plejer, fugtgiver og efterlader læberne blødeer det, der skal til, hvis man vil undgå tørre og sprukne læber. Og netop den rette pleje er særligt afgørende for dig, der også kan lide at gå med læbestift – her er sunde læber afgørende for et perfekt look.

Men at finde den bedste læbepomade, der kan tilfører fugt og sikre dig sunde læber kan være svært. Derfor har vi lavet denne bedst i test, hvor vi har afprøvet de absolut bedste læbepomader på markedet, så du kan finde den læbepomade, der passer nøjagtig til dig.

Hvilke læbepomade er bedst i test

 1. Ecooking Lip Balm Granatæble
 2. Nilens Jord Lip Balm – No. 956
 3. Pudderdåserne Læbesalve SPF30
 4. Nilens Jord Lip Balm SPF 30
 5. Elizabeth Arden Eight Hour Nourishing Lip Balm SPF 20
 6. Smith’s Rosebud Salve
 7. Labello Lip Balm – Sun Protect SPF 30
 8. Burt´s Bees Tinted Lip Balm – Honeysuckle
 9. Dermalogica Age Smart Nightly Lip Treatment
 10. Vaseline Læbepomade

#1 Ecooking Lip Balm Granatæble

Ecooking Lip Balm Granatæble

👉 Køb for 55,- kr. hos Med24.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Indeholder økologisk arganolie
 2. Indeholder e-vitamin, sheasmør og bivoks
 3. Særligt egnet til tørre og sprukne læber

Egenskaber

Ecooking Lip Balm Granatæble er den bedste læbepomade, som vi nogensinde har prøvet! Denne fantastiske læbepomade efterlader læberne bløde og med et mildt hint af farve. Du kan med andre ord bruge denne læbepomade til både hverdag og fest.

Denne læbepomade er designet til at virke plejende, beskyttende og modvirke udtørrede læber og sprukne læber. Den har også en behagelig konsistens og giver intens pleje, som blandt andet gør, at dette er den bedste læbepomade i vores test.

Den er nemlig bygget på en formel, der er fyldt med økologiske ingredienser. Den indeholder blandt andet økologiske olier så som arganolie, olivenolie og mandelolie. Disse olier er alle kendt for at være særligt milde ved huden og meget fugtgivende.

På den måde er du sikret en naturlig læbepomade, der er rig på essentielle fedtsyrer og afgiver intens pleje og fugt. Den indeholder også bivoks, e-vitamin, som virker opstrammende, samt økologisk sheasmør, som beskytter huden.

Vores vurdering

Placeringen som bedste læbepomade er ikke ubegrundet. Denne læbepomade tager virkelig kampen op mod tørre sprukne læber, og giver ødelagte læber nyt liv. Den er med andre ord et must-have hvis du vil undgå tør hud på læberne og smertefulde rifter i læberne.

Den kommer i en fin lille krukke, der gør det nemt at påføre den efter behov. Dens konsistens tillader herudover også, at du kan mixe den med din favorit læbestift, så du kan pleje dine læber imens du har makeup på.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du ønsker den bedste læbepomade, der er lavet på 100% naturlige og fugtgivende ingredienser, så må du ikke gå glip af denne. Dine læber vil takke dig for det!

#2 Nilens Jord Lip Balm – No. 956

Nilens Jord Lip Balm - No. 956

👉 Køb for 145,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Den indeholder shea smør
 2. Holder læberne sunde og fyldige
 3. Allgerivenlig og uden parfume

Egenskaber

Nilens Jord Lip Balm er en af de bedste læbepomade i vores test. Denne læbepomade kommer i form af en stift, hvilket gør det nemt, at påføre den og smøre læberne efter behov. Denne læbepomade er lavet til dig, der gerne vil blødgør læberne.

Denne læbepomade er bygget på en næringsrig formel, der er fyldt med fugtgivende ingredienser. Den indeholder blandt andet shea butter, som er med til at modvirke udtørring. Dens formel er desuden allergivenlig og 100% fri for parfume.

Dens nærende egenskaber og fugtgivende formel har også den effekt, at den giver læberne fylde og fremhæver deres egen farve. På den måde holder du ikke bare dine læber sunde, men du får dem fremhævet på den mest naturlige og smukke måde.

Med denne plejende læbebalsam kan du undgå såkaldte dry spots på dine læber, og opleve effekten af en nærende formel fyldt med kvalitetsingredienser, der giver dig bløde læber dagen lang.

Vores vurdering

Hvis du vil undgå tørre læber eller hvis du døjer særligt med sprukne læber, så kunne denne læbepomade godt være et svarpå dine bønner. For dette er meget mere end bare en god læbepomade.

Dens evne til at binde fugten i læberne, samt evne til at blødgøre læberne hjælper med at fremhæve dine læber og forbedre dit look, når du har læbestift på.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du ikke vil nøjes, men gerne vil have fingrene i en af de bedste læbepomader, så er denne måske for dig.

#3 Pudderdåserne Læbesalve SPF30

Pudderdåserne Læbesalve SPF30

👉 Køb for 99.95,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Indeholder 5% panthenol
 2. Solfaktor 30
 3. Parfumefri

Egenskaber

Pudderdåserne Læbepomade SPF30 er en læbepomade, der er særligt egnet til lange dage i solen og til at modvirke tørre områder og sprukne læber. Den lægger et beskyttende lag, der binder fugten, modvirke irritationer og beskytte dine læber selv i koldt vejr.

Denne læbepomade indeholder sheasmør, e-vitamin, 5% panthenol lanolin, bivoks, titanium dioxid og zink oxid. Denne kombination af ingredienser opfylder de tørre læbers behov for fugt og pleje. De danner en beskyttende hinde, der også reparerer læberne, og giver dem fylde.

Formlen til Pudderdåsernes læbepomade er også lavet uden uden parfume. Det betyder, at den er mild mod huden, og derfor kan bruges af både mænd, kvinder og børn. På den måde kan du beskytte familiens tørre og sprukne læber, mod det varme og kolde vejr.

Pudderdåserne Læbepomade SPF30 er transparent i sin farve, og skal bare påføres på rene tørre læber. Og med sin rige og nærende formel, holder den dine læber bløde og glatte dagen lang.

Vores vurdering

Denne nærringsrige læbepomade er en sand soldat når det kommer til kampen mød den tørre hud på læberne. Den fugter læberne og beskytter dem selv i køligt vejr, og mod solens stråler. Den er med andre ord blevet fast inventar i vores håndtaske.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du døjer meget med tørre og sprukne læber året rundt, så er denne måske for dig.

#4 Nilens Jord Lip Balm SPF 30

Nilens Jord Lip Balm SPF 30

👉 Køb for 50,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Tilsat algeekstrakt kalpariane
 2. Øger kollagen i huden
 3. SPF 30

Egenskaber

Nilens Jord Lip Balm SPF 30 er en læbepomade, der er lavet til at fugte dine læber og beskytte dem fra udtørring. Denne læbepomade hjælper dig også med at hele huden, hvis du har den dårlig vane, at bide i dine læber.

Denne læbepomade er bygget på den formel, der er fri mineralske olier, parfume, og som beskytter mod UVA- og UVB- ståler i fomr af solbeskyttelse i form af SPF30. Derudover, så er den beriget med jojobaolie, som fugter læberne og holder dine læber beskyttet.

Læbepomaden er også allergicertificeret og uden parabener, så du kan trygt lade alle i familien bruge læbepomaden og få velplejede læber. Herudover, så er den også tilsat et algeekstrakt, kaldet kalpariane, der er i standt til at øger kollagen i huden.

Det betyder også, at denne lækre læbepomade har enopstrammende effekt på læberne. Alt du skal gøre er at påføre den på dine læber efter behov. Sørg for at de er rene og tørre.

Vores vurdering

Dette er en lækker læbepomade, der ubesværet hjælper dig med at modvirke såkaldte dry spots på dine læber. Derudover, så er vi ret vilde med, at den ikke indeholder mineralske olier, så vi kan holde vores læber fugtede på en god måde.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du vil bruge en god læbepomade og undgå mineralske olier imens, så er denne måske for dig.

#5 Elizabeth Arden Eight Hour Nourishing Lip Balm SPF 20

Elizabeth Arden Eight Hour Nourishing Lip Balm SPF 20

👉 Køb for 149,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Indeholder otte forskellige vitaminer
 2. SPF 20 og duftfri
 3. Indeholder mineraler

Egenskaber

Elizabeth Arden Eight Hour Nourishing Lip Balm SPF 20 er en lækker læbebalsam, der modsat andre forskellige læbepomader har en mere fed og tyk konsistens, giver en lukseriøs følelse.

Denne bløde og fede læbebalsam tilfører læberne intens fugt og holder dine læber glatte, fugtede og bløde dagligt.

Denne luksuriøse læbepomade har en meget nærringsrig formel, der blandt andet indholder mineraler, næringsstoffer, samt otte forskellige vitaminer. Denne kombination sikre, at din hud altid får det, den har brug for, så den ikke udtørre og sprækker.

Derudover, så indholder den solfaktor 20, hvilket betyder, at dine læber bliver beskyttet imod solens skadelige stråler. Den kommer også i en størrelse, der gør den genial at have med på farten, og med dens skrå applikator, så er den designet til dine læber.

Vores vurdering

Denne læbepodmade virker næsten som en medicinsk læbepomade når det kommer til at modvirke tørre og sprukne læber. Dens rige formel virker intenst fugtgivende, og dens lukseriøse konsistens gør den lækker at arbejde med. Den har desuden en neutral duft og farve.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du kan lide både en farveløs, duftfri og lukseriøs læbepomade, så er denne måske for dig.

#6 Smith’s Rosebud Salve

Smith's Rosebud Salve

👉 Køb for 75,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Med duft og smag af rose
 2. Kan bruges som lipgloss
 3. Fungere også til bleudslet og håndsalve

Egenskaber

Smith’s Rosebud salve er en læbesalve, der mildt sagt er multifunktionel. Denne læbesalve er lavet på en formel, der indholder rose, hvilket gør, at den både dufter og smager sødt og blomstret.

Dens multifunktionalitet betyder, at den udover at fungere som traditionelle læbepomader, så kan denne også bruges på lige for med andre kosmetiske produkter, så som lipgloss, neglebåndscreme, håndsalve, øjenbrynsshaper og bleudslet.

Vores vurdering

Denne læbepodmade eller læbesalve, dufter mildt og behageligt. Dens smag gør, at man ikke har så forfærdelig meget i mod, at komme i kontakt med den. Der udover, så er denne benne salve et godt alternativ til andre læbepomader.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du vil have mere for pengene eller gerne vil bruge et alternativ til læbepomader, så er denne måske for dig.

#7 Labello Lip Balm – Sun Protect SPF 30

Labello Lip Balm - Sun Protect SPF 30

👉 Køb for 20,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. SPF 30 og dermatologisk teste
 2. Indholder sheasmør og naturlige olier
 3. Holder læberne fugtet i 24 timer

Egenskaber

Labello Lip Balm – Sun Protect SPF 30 er en plejende læbepomade, der indholder både solbeskyttelse, sheasmør og naturlige olier, som i kombination er med til at pleje, beskytte og fugte læberne. Læbepomaden er uden mineralske olie.

Denne formel holder også læberne fugtet og plejet i op til 24 timer. Disse ingredienser sikre også en blød og lækker konsistens, der er lækker at arbejde med og nærmest som smelter på læberne ved påføring.

Vores vurdering

Lige som flere læbepomader i vores test, så indeholder denne ikke mineralsk olie – og netop dét er noget vi er særligt vilde med. Denne læbepomade er her udover god til at pleje dine læber, og føles behagelig mod huden

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil bruge læbepomade, men er ny på markedet, så er dette en sand klassisker, der måske er noget for dig.

#8 Burt´s Bees Tinted Lip Balm – Honeysuckle

Burt´s Bees Tinted Lip Balm - Honeysuckle

👉 Køb for 49,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Afgiver en naturlig farve
 2. Indeholder plejende olie
 3. 100% naturlige ingredienser

Egenskaber

Burt’s Bees er særligt kendt for deres læbepomader, og denne er ingen undtagelse. Denne læbepomade afgiver en let og naturlig farve, men sikre samtidig at dine læber bliver plejet og fugtet.

Denne læbepomade er særligt god til tørre læber, da den indeholder forskellige olier, der plejer, blødgøre og giver nærring til dine læber. Formel er bygget på 100% naturlige ingredienser, hvilket også er noget, der kendertegner alle produkter fra Burt’s Bees.

Vores vurdering

Denne læbepomade fra Burt’s Bees føles lidt mere stiv en de andre læbepomader, vi har prøvet i vores test. Den afgiver et tyndt lag produkt, hvilket kan være rart, hvis man ikke kan lide følelsen af ‘klistret’ læber eller at dine læber føles ‘cremet’.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du ikke kan lide, at dine læber føles smurte, så er denne måske for dig.

#9 Dermalogica Age Smart Nightly Lip Treatment

Dermalogica Age Smart Nightly Lip Treatment

👉 Køb for 489,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Udglatter fine linjer og smilerynker
 2. Uden parabener, vegansk og parfume
 3. Modvirker aldringstegn

Egenskaber

Dermalogica Age Smart Nightly Lip Treatment er en læbepomade eller en creme til læberne, der er særligt udviklet til at pleje tørre læber, udglatte fine linjer omkring læberne. Den har en næringsrig formel, der gør, at læbepomaden er en favoritterne blandt Dermalogicas kunder.

Den er intenst fugtgivende, hvilket gør, at elasticiteen i din hud forbedres, og ældningstegn bliver kontrolleret og modvirket ved kontinuerligt brug. Den er vegansk, uden parfume, farvestoffer og parabener.

Vores vurdering

Dette minder mest om en creme til læberne og mindre om en læbepomade i traditionel forstand. Den er derudover drøj i brug, hvilket betyder, at den lille tube holder længe. Den er herudover god til at pleje huden og give en mærkbar forskel

Derfor skal du købe produktet

Hvis du foretrækker en creme til dine læber frem for læbepomaden, så er denne måske for dig.

#10 Vaseline Læbepomade – Flere varianter

Vaseline Læbepomade - Flere varianter

👉 Køb for 23,- kr. hos Med24.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Fåes i flere varianter
 2. SPF15
 3. Indeholder aloe vera

Egenskaber

Vaseline er et kendt mærke blandt mange. Og den klassiske Vaseline læbepomade er ingen undtagelse. Denne læbepomader er nemlig et super produkt til at beskytte læberne i både varmt og koldt vejr.

Læbepomaden kommer i flere varianter, herunder med solbeskyttelse, aloe vera og sheasmør. Så afhængigt af dit behov, så er der en Vaseline læbepomade til dig.

Vores vurdering

Denne alsidige og velkendte læbepomade er én af dem, hvor huden vil takke dig efter brug. Brug læbepomade flere gange dagligt, hvis du ønske og har behov. Denne skal nok give dine læber, den fugt, de fortjener.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du er bekendt med mærket Vaseline og kan lide deres produkter, så er denne måske for dig.

Hvad skal man overveje inden man vælger?

Inden du vælger hvilken læbepomade, du har behov for så er det vigtigt, du har styr på hvad din hud kan tåle og hvad der er dine behov. Er det sommer, så er det vigtigt du finder en læbepomade, der har solbeskyttelse og fungere som en plejende læbebalsam.

Er det derimod vinter, så kan du finde en mere kraftig og ‘tung’ læbepomade, der indeholder federe ingredienser, der kan modstå det kolde vejr.

Forskellige typer læbepomade

Der findes forskellige læbepomader. Nogen fungere som salver, andre fungere som cremer og nogen som en traditionel læbepomade i stik form. Hvad du har brug for kommer an på dit temperament, samt hvad din hud har brug for og hvad du kan få.

En læbepomade i stik-form har den fordel, at den er nem at styre. Skal du have en creme, så sørg for, at den har en skrå applikator for at sikre nem påføring.

Læbepomade med solfaktor til sommer

Det er vigtigt at beskytte huden mod solens skadelige UVA og UVB-stråler, og dette gælder også dine læber. Solen kan nemlig brænde huden på dine læber, som den kan alle andre steder på kroppe og dette kan være smertefuldt.

Styrken på solbeskyttelsen i din læbepomade kommer an på, hvad du har behov for samt styrken af solen. Leder du i stedet efter en dagcreme med SPF til hele ansigtet, så har vi også lavet anbefalinger til disse.

Hvad skyldes tørre læber?

Tørre og sprukne læber kan skyldes mange ting. En af de mest normale tendenser er manglende væske indtag. Så hvis du døjer meget med tørre læber, så er det en god idé, at kombinere øget indtag af vand med en læbepomade.

Det kan også være vejret, der giver dig tørre læber eller de produker du bruger. Prøv dig frem, for på den måde får du bedst dækket dine læbers behov.

Hvad er bedst til tørre læber?

Hvad der er bedst til tørre læber kommer an på dit behov. Men gå efter fugtgivende pleje og rene ingredienser.

❓ Går læbepomade sammen med læbestift?

Ja. Nogen læbepomader kan du kombinere med læbestift, så du får en fin farve og pleje.

❓ Hvilken læbepomade er bedst til børn?

Det er den, der har de mest naturlige ingredienser. Her bør du gå efter et brand, der er kendt for familievenlige produkter.

Artiklen er opdateret d. januar 10, 2023 af Willow

Malene

Malene er en af vores talentfulde tekstforfattere og produkttestere. Hun har været en del af hjemmesidens siden 2021 og har bidraget med en stor mængde beautyguides og testet produkter fra shampoo til hårserum og vippeserum.

Hun er vores go-to når vores artikler skal opdateres med vores nyeste test, som hun også selv foretager.