Bedste Hårbørste Med Vildsvinehår

Bedste hårbørste med vildsvinehår (2023) – Bedst i test guide

Drømmer du også om et sundt og glansfuldt hår? Selvfølgelig gør du det! Men et sundt og glansfuldt hår kræver ikke blot gode hårplejeprodukter; det kræver også en god og effektiv børste, og her er en børste med vildsvinehår helt formidabel.

I denne bedste hårbørste med vildsvinehår guide har vi samlet ti gode hårbørster med vildsvinehår, så du kan finde den bedste hårbørste med vildsvinehår til dine lokker og få skinnende hår.

Hvilke produkter er med i bedste hårbørste med vildsvinehår bedst i test

 1. Curved Paddle Brush – hårbørste med vildsvinehår
 2. MASON PEARSON – Extra (b1) – Pink
 3. Fan Palm Boar & Nylon Brush Jungle Medium
 4. HH Simonsen Gloss Air Brush – Black
 5. Fan Palm Hair Brush Medium – Mink
 6. ELEVEN Australia Styling Brush Large – Black
 7. Kevin Murphy ROLL.BRUSH
 8. DENMAN Grooming Brush Bristle/nylon
 9. HH Simonsen Turn Brush Medium
 10. Zenz Bamboo Combi Brush

#1 Curved Paddle Brush – hårbørste med vildsvinehår

Curved Paddle Brush - hårbørste med vildsvinehår

Køb for 159,- kr. hos Yuaiahaircare.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Ideel til kraftigt hår
 2. Kan anvendes i vådt hår
 3. Kan bruges af alle hårtyper

Egenskaber

Curved Paddle Brush er en perfekt børste til dig med kraftigt hår. Denne hårbørste med vildsvinehår er formet efter hovedets form. Dette gør børsten meget behagelig at bruge, når du skal rede håret. Hvis du døjer med filtret hår, er denne børste også ideel takket være vildsvinehårene.

Denne hårbørste med vildsvinehår kan desuden anvendes i vådt hår, så du kan roligt rede håret efter badet. Børsten kan bruges af alle hårtyper, og den er utrolig skånsom ved håret, og gør håret nemmere at rede.

Børsten har både nylon pigge og vildsvinehår, hvilket giver et glansfuldt hår. Vildsvinehårene har en helt særlig effekt, hvor de kan fordele de naturlige olier i hovedbunden ud i håret. Dette er med til at give et glansfuldt hår og både et hår og en hovedbund, der er sund.

Vores vurdering

Du får her en super hårbørste med vildsvinehår. Børsten er med til at gøre håret blødt og glansfuldt. Vi kan desuden godt lide formen/designet på denne børste.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne hårbørste med vildsvinehår, hvis du har kraftigt hår eller har hår, der har en tendens til at filtre.

#2 MASON PEARSON – Extra (b1) – Pink

Mason Pearson - Extra (B1) - Pink

Køb for 1.197,00,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Til dig med fint-normalt hår
 2. Medfølgende rengøringsbørste
 3. Designet til at forbedre kvaliteten af hår og hovedbund

Egenskaber

Denne hårbørste er med ren vildsvinehår og er udviklet til dig med fint-normalt hår. Mason Pearson børsten er verdensberømt og anvendes af førende hårstylister verden over. Mange kendte sværger også til denne ikoniske hårbørste med vildsvinehår.

Børsten er udviklet som en pleje børste, der forbedrer kvaliteten af både hår og hovedbund. Børsten masserer hovedbunden, hvilket virker lidt som en peeling på huden. Dette sikrer, at der strømmer blod til hårsækken, der nærer hårroden, hvilket fremmer vækst, åbner hårsækken og frigiver sebum (hårets naturlige olier).

Vildsvinehårene suger olien, og når de reder håret vil olien blive fordelen i hele håret. Dette gør hovedbunden mindre fedtet og giver håret en naturlig glans. Det vil altså sige, at denne skønne hårbørste med vildsvine hår giver fylde og glans, en sundere hovedbund og øget hårvækst.

Der medfølger en rengøringsbørste.

Tip: Hvis du gerne vil have ekstra volumen i håret, så red håret med hovedet nedad.

Vores vurdering

Dette er toppen af poppen, når det kommer til hårbørster. Det bliver simpelthen ikke bedre end dette en denne hårbørste. Hvis du har budgettet til det, og du virkelig gerne vil forkæle dit hår, så er dette hårbørsten til dig.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du bare gerne vil have det bedste af det bedste til dine lokker, så er Mason Pearson børsten lige noget for dig. Tro os, du vil ikke fortryde at investere i denne hårbørste.

#3 Fan Palm Boar & Nylon Brush Jungle Medium

Fan Palm Boar & Nylon Brush Jungle Medium

Køb for 399,- kr. hos Cocopanda.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Giver et glansfuldt hår
 2. Stimulerer blodcirkulationen i hovedbunden
 3. Kommer i en lækker dustbag

Egenskaber

Hvis dine lokker skal forkæles lidt ekstra, så er denne hårbørste med vildsvinehår lige noget for dig. De naturlige vildsvinehår giver et glansfuldt hår og en sund hårbund. De lange afrundede nylonbørster stimulerer blodcirkulationen i hovedbunden.

Alt i alt en fantastisk hårbørste med vildsvinehår, som dine lokker med garanti vil elske. Hårbørsten kommer i en skøn dustbag og er pakket ind i en flot gaveæske.

Vores vurdering

Du får her en rigtig god hårbørste med vildsvinehår, der ikke sprænger budgettet. Børsten er med til at give en sund hårbund og et sundt og glansfuldt hår.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne hårbørste, hvis du gerne vil have en super hårbørste, der samtidig ikke sprænger budgettet fuldstændigt. Du kan roligt regne med, at håret bliver smukt og lækkert ved at bruge denne hårbørste.

#4 HH Simonsen Gloss Air Brush – Black

HH Simonsen Gloss Air Brush - Black

Køb for 199,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Giver et sundt og glansfuldt hår
 2. Fleksible og varmebestandige børstepigge op til 160 grader
 3. Ægte vildsvinehår

Egenskaber

Hvis du er ude efter en skøn hårbørste med vildsvinehår, så er HH Simonsens Gloss Air Brush et godt valg. Med denne hårbørste kan du rede dig til at sundere og mere glansfuldt hår, og den hjælper også med at reducere tørretiden. Hvorfor? Fordi børsten er designet i et ‘luftigt design’, der sikrer optimal luftgennemstrømning. Dette sikrer en hurtigere og mere effektiv føntørring, hvis du reder håret, samtidig med at du føntørrer det.

Denne hårbørste med vildsvinehår har super fleksible og eftergivende børstepigge, der giver en behagelig frisering uden at hive i håret. Derudover er piggenes spidser udstyret med runde knopper, der masserer hovedbunden, hvilket stimulerer blodcirkulationen omkring hårsækkene.

Børsten kommer selvfølgelig med ægte vildsvinehår. Disse tager de sunde og naturlige olier fra hovedbunden og fordeler dem ud i hårets længder og spidser.

Vores vurdering

Dette er en super hårbørste med ægte vildsvinehår, der giver et flot hår og samtidig er forholdsvis budgetvenlig.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne hårbørste, hvis du gerne vil have en god og effektiv børste med ægte vildsvinehår, der samtidig er til at komme i nærheden af rent prismæssigt.

#5 Fan Palm Hair Brush Medium – Mink

Fan Palm Hair Brush Medium - Mink

Køb for 399,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Stimulerer blodcirkulationen omkring hårsækkene
 2. Fordeler de nærende hårolier ud i længderne
 3. Reducerer flyvsk hår

Egenskaber

Dette er en perfekt hårbørste med ægte vildsvinehår, hvis håret skal forkæles lidt ekstra. Børsten har en fantastisk kombination af nylonpigge og ægte vildsvinehår, der virkelig forkæler håret. De langt, faste nylonpigge har afrundede spidser, der nemt klarer filtret hår. Piggene massere samtidig hovedbunden og stimulerer blodcirkulationen omkring hårsækkene, hvilket er med til at forbedre hårvæksten.

Vildsvinehårene hjælper med at fordele de nærende naturlige olie fra hovebbunden ud i hårets længder, hvilket giver en smukt og naturlig glans, og samtidig reducerer flyvsk hår. Denne hårbørste med vildsvinehår kan faktisk også gøre, at du kan trække hårvasken en dag eller to.

Denne lækre hårbørste med vildsvinehår kan bruges af alle hårtyper.

Vores vurdering

Dette er en super hårbørste med naturlige vildsvinehår, der ikke sprænger budgettet. Denne hårbørste gør håret smukt og børster blidt hovedbunden og håret.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne hårbørste med vildsvinehår, hvis du gerne vil give dit hår en god daglig pleje. Børsten vil blidt pleje dit hår og alt i alt gøre dit hår flottere.

#6 ELEVEN Australia Styling Brush Large – Black

Eleven Australia Styling Brush Large - Black

Køb for 150,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Fremstillet af vildsvinehår og kvalitets nylon
 2. Gør håret blødt og glansfuldt
 3. Stimulerer blodcirkulationen

Egenskaber

Med ELEVEN Australia Styling Brush Large – Black får du en lækker hårbørste med vildsvinehår, der kan bruges til enhver styling. Børsten er fremstillet af både vildsvinehår og kvalitets nylon for at stimulere blodcirkulationen i hovedbunde og fordele de naturlige olier i hele håret. Dette giver et smukt, sundt og glansfuldt hår.

Med denne børste kan du gøre stylingen af håret endnu nemmere, uanset hvilken hårtype du har.

Vores vurdering

Dette er en rigtig fin hårbørste med vildsvinehår, der børster håret blidt. Hårbørsten giver håret glans og er med til at gøre længderne sundere, fordi hårbørsten fordeler hårets naturlige olier i hele håret.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe hårbørsten, hvis du gerne vil forkæle hår og hovedbund. Dette er en superlækker hårbørste, der samtidig er forholdsvis budgetvenlig.

#7 Kevin Murphy ROLL.BRUSH

Kevin Murphy Roll.Brush

Køb for 398,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Ægte Mahognitræ og vildsvinehår
 2. Er skånsom, så håret ikke knækker
 3. Skaber volume og bevægelse i håret

Egenskaber

Kevin Murphy ROLL.BRUSH er håndlavet i Spanien i ægte mahognitræ og med børster af vildsvinehår. Med denne børste får du et strålende hår, uanset hvilken hårtype du har, og børsten hverken knækker eller beskadiger håret. Hvis du bruger børsten med din føntørrer, kan du skabe volumen, fylde og lækker bevægelse i din lokker.

Hårbørsten polerer og formet håret, så dine lokker bliver strålende blanke med bounce effekt.

Vores vurdering

Dette er en rigtig lækker børste, der skaber virkelig gode resultater.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne børste, hvis du gerne vil have en rundbørste med vildsvinehår, der giver gode resultater.

#8 DENMAN Grooming Brush Bristle/nylon

Denman Grooming Brush Bristle

Køb for 175,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Plejende børste
 2. God til dig med tungt, genstridigt eller tykt hår
 3. Børsten er egnet til både mænd, kvinder og børn.

Egenskaber

Med denne børste får du en lækker hårbørste med vildsvinehår og nylon. Børsten er særlig godt til dig med tungt, tykt eller genstridig hår. Dette er en plejende hårbørste, der er udviklet til at forbedre kvalitet af hovedbunden og håret.

Hårbørsten masserer hovedbunden og stimulerer de dovne hårsække. Dette gør, at blod strømmer til hårsækken, hvilket fremmer hårvæksten. Derudover frigører hårstråene sebum, som vildsvinehårene suger op og fordele i håret, når du reder det. Dette gør hovedbunden mindre fedtet og sundere. Samtidig giver hårbørsten glans og fylde til dit hår.

Denne børste bør kun bruges i tørt hår, da vildsvinehårene ellers ødelægges og mister deres effekt.

Vores vurdering

Dette er en rigtig fin hårbørste, der tilmed er budgetvenlig. Børsten er med til at gøre hovedbunden mindre fedtet og give en sund hårbund, der trives.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne hårbørste med vildsvinehår, hvis du gerne vil have en budgetvenlig hårbørste, der giver et flot hår.

#9 HH Simonsen Turn Brush Medium

HH Simonsen Turn Brush Medium

Køb for 279.95,- kr. hos Well.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Pigge af 100% naturlige vildsvinehår
 2. Kerne af hånddrejet træ
 3. Fønbørste

Egenskaber

Denne fønbørste fra HH Simonsen er fremstillet af naturlige vildsvinehår og har et håndgreb af bøgetræ. Denne hårbørste med vildsvinehår vil efterlade dit hår smukt, glansfuldt og blødt. Derudover skifter børstehovedet farve, når det opvarmes, så det er nemt at kontrollere varmefordelingen.

Vores vurdering

Dette er en super hårbørste med vildsvinehår. Vi er desuden ret vilde med, at børstehovedet skifter farve, når det opvarmes.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne børste, hvis du er på udkig efter en fønbørste, der er fremstillet af vildsvinehår.

#10 Zenz Bamboo Combi Brush

Zenz Bamboo Combi Brush

Køb for 259,- kr. hos Well.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Fremstillet i naturligt bambus
 2. Reducerer elektrisk hår
 3. Gør håret med glansfuldt

Egenskaber

Denne hårbørste med vildsvinehår er en antistatisk hårbørste. Hårene består af inladende pigge og vildsvinehår. De ionladede pigge reducerer elektrisk hår og reder samtidig effektivt håret. Vildsvinehårene er med til at give dit hår masser af smuk glans.

Børsten er fremstillet af miljøvenligt bambus, der er lettere og mere holdbart end andet træ. Derudover har hårbørsten et ergonomisk håndtag, så den ligger godt i hånde.

Børsten er særlig god til dig med elektrisk og kruset hår samt efter styling med varmeapparater.

Vores vurdering

Dette er en super din hårbørste, der gør et godt stykke arbejde.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne børste, hvis du gerne vil have et smukt hår, og en børste der børster håret blidt og hjælper med at gøre længderne sundere.

Fordele ved vildsvinehår

Der er mange gode grunde til at investere i en hårbørste med vildsvinehår. Det er ikke uden grund, at hårbørster med vildsvinehår er blevet meget populære i det senere år. De er nemlig ret fantastiske. Lad os tage et kig på nogle af de mange fordele ved hårbørster med vildsvinehår.

 • En af de mange fordele ved at børste håret med en hårbørste med vildsvinehår er, at håret redes på en mere blid og skånsom måde end med en normal hårbørste. Dette er blandt andet, fordi de fine vildsvinehår fordeler hårets naturlige olier i hele håret. Disse olier er med at beskytte dine lokker. Olien giver desuden naturlig glans til håret.
 • Vildsvinehår er også med til at reducere kruset og elektrisk hår, fordi de naturlige olier fordeles i håret.
 • Når du børster håret med vildsvinehår, vil dit hår syne mere sundt og glansfuldt.
 • Jævnligt børstning af håret med en hårbørste med vildsvinehår er med til at stimulere hovedbundens blodtilførsel. Dette kan hjælpe med at øge hårvæksten og styrke dit hår.
 • Hårbørster med vildsvinehår forstyrrer ikke hårets struktur.
 • Fordi hårets sebum fordeles i håret, er hårbørster med vildsvinehår med til at gøre hovedbunden mindre fedtet.
 • En hårbørste med vildsvinehår reducerer tørt hår, fordi de naturlige olier fordeles i dine lokker. Dette resulterer i blødere lokker fyldt med glans.
 • En hårbørste med vildsvinehår giver også kortere tørretid, uanset om du lader dine lokker lufttørre, eller ud bruger en føntørrer. Vildsvinehårene hjælper nemlig med at trække vandet ud af håret, mens du børster det.
 • Hårene fra vildsvinehår hjælper også med at give dine lokker mere volumen – og det er volumen, der ikke falder sammen i løbet af dagen.
 • Vildsvinehår hjælper også med at reparere dine lokker. Dette gælder også dine spidser! Dette er takket være olierne, der fordeles i håret og den øgede blodgennemstrømning.

Det må altså siges, at det godt kan betale sig at investere i en hårbørste med vildsvinehår.

Hvad skal man overveje, inden man køber en hårbørste med vildsvinehår?

Sådan bruger du en hårbørste med vildsvinehår

Du skal egentlig bare bruge din hårbørste med vildsvinehår på samme måde, som du ville bruge en almindelig hårbørste. Der er dog nogle forskelle, som det er godt at vide. Lad os tage et kig på dem her:

 • Det anbefales at bruge vildsvinehår i tørt hår. Det kan ødelægge hårene at bruge børsten i vådt hår, og det giver ikke lige så gode resultater. Dette er, fordi vildsvinehår er langt blidere end normale hårbørster.
 • Hvis du har filtret hår, anbefales det, at du først børster dine lokker igennem med en hårbørste, hvor der er forholdsvis stor afstand mellem tænderne. På børster med vildsvinehår sidder børsterne tæt, hvilket gør det sværere at rede filtret hår ud.
 • Sørg for, at du børster fra hovedbunden og helt ud i spidserne. Dette fordeler hårets sebum og lægger nærmest en beskyttende film over dine lokker.
 • Hvis du gerne vil have ekstra volumen i dine lokker, er et godt tip at børste dit hår med hovedet nedad.

Der er nogle børster med vildsvinehår, der godt kan bruges i vådt hår, men som tommelfingerregel kan du godt regne med, at du ikke skal børste våde lokker med dine nye børste med vildsvinehår.

Pleje af vildsvinehår

Du skal naturligvis tage dig af din nye hårbørste med vildsvinehår. Det er her vigtigt, at du kigger på, hvordan lige præcis din hårbørste med vildsvinehår skal rengøres og plejes, da nedenfor er en mere generel vejledning.

Du kan bruge en kam til at løsne hårene og skidt og snavs fra børsten. Her anbefales det at starte udefra og arbejde dig ind mod midten. Med nogle børster medfølger der en såkaldt rensebørste, du kan bruge, når du har fjernet alle de løse hår.

Nogle gange er det også en god idé at rense din børste med lidt vand – ikke for ofte, men i en gang imellem er det godt. Her skal du først rense børsten som beskrevet ovenfor. Herefter dyppe børsten i lunkent sæbevand (sæbespåner eller ren sæbe er bedst). Hvis du har en rensebørste, kan du bruge den til at rense børsten.

Det er en rigtig god idé at skaffe en rensebørste til din hårbørste med vildsvinehår, så du kan pleje børsten bedst muligt.

FAQ

Er hårbørster med vildsvinehår velegnede til alle hårtyper?

Ja, det er de som udgangpunkt. Der kan være nogle af børsterne, der egner sig bedre til tykt eller fint hår eller langt hår eller kort hår. Men som udgangspunkt er børster med vildsvinehår gode til alle typer hår.

Hvordan vedligeholder man en hårbørste med vildsvinehår?

Det er en god idé at fjerne løse hår fra børsten jævnligt (endda dagligt, hvis du vil passe ekstra på børsten). Skal børsten have en lidt grundigere rengøring, kan du følge ovenstående vejledning.

Kan hårbørster med vildsvinehår reducere krus og statisk elektricitet?

Ja, det kan den godt. Den fordeler nemlig sebum i håret, hvilket hjælper med at reducere kruset og elektrisk hår.

Artiklen er opdateret d. juni 23, 2023 af Liva

Liva Olsen er en passioneret skønhedsekspert og uddannet kosmetolog fra Kosmetologskolen, hvor hun dimitterede i 2019. Med en alder på 25 år har hun allerede dedikeret mange år til at udforske og forstå skønhedsverdenen.