Bedste Face Roller

Bedste faceroller test (2023) – Bedst i test guide af ansigtsruller til blødere hud

Artiklen er senest opdateret d. oktober 1, 2023 af Liva

Den bedste face roller styrker huden og virker samtidig foryngende på huden. I denne facerroller test guide har vi taget et kig på 10 af de bedste facerollers på markedet, så du kan finde den bedste faceroller til lige præcis din hud. Læs med i vores faceroller test, og find din favorit.

Hvilke produkter er med i bedste face roller bedst i test

 1. DRS DERMAROLLER Derma Roller System 180
 2. DRS Dermaroller Med Udskifteligt hoved (600 nåle)
 3. Ecooking Derma Ruller
 4. UNIQ Dermaroller
 5. âme pure® CIT Face Roller
 6. Serum 8 Dermaroller
 7. Elite Helse Intelligent Skin Health Tools
 8. Argador Dermaroller
 9. brushworks Micro Needle Derma Roller
 10. Den originale Dermaroller inkl. rollerrens

#1 DRS DERMAROLLER Derma Roller System 180

DRS Derma Roller System 180

Køb for 79,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Reducerer akne ar, rynker og hyperpigmentering
 2. Kickstarter hudens foryngelsesproces
 3. Stimulerer hudens produktion af kollagen og elastin

Egenskaber

Med denne fine faceroller fra DRS får du en budgetvenlig, men samtidig effektiv faceroller. En faceroller har en masse små nåle, der ganske forsigtigt ruller henover hudens overflade. Det er derfor også meget vigtigt, at du er forsigtig, når du bruger din faceroller, så du ikke overbelaster din hud.

Hver eneste dag udsættes vores hud for mange forskellige ting, der alle er med at at slide og ælde huden, og derfor er det vigtigt, at vi passer godt på den og giver den masser af pleje.

Med denne faceroller får du et produkt, der er god til at reducere ar, gammel akne, hyperpigmentering og rynker. Facerolleren er designet med micro-needling teknologi, hvilket sikrer et pænt og jævnt resultat.

Endvidere er denne faceroller perfekt til at sætte skub på hudens naturlige foryngelsesproces. Når mikronålene kommer i kontakt med hudens overflade, bliver hudens porer nemlig åbnet, og hudens naturlige produktion af kollagen og elastin bliver stimuleret. Kollagen er et protein, der hjælper med at holde huden elastisk, ungdommelig og smidig. Dermed er facerolleren altså med til at give en jævn hudtone, forbedret elasticitet og en naturlig struktur i huden.

Facerolleren er også med at at bevare hudens naturlige struktur og fjerne affaldsstoffer i huden. Derudover er den eminent til at aktivere cellerne og reparere beskadiget væv, hvilket giver en helt særlig anti-age effekt.

Ydermere er face rolleren med at mindske talgproduktionen, øge optagelsen af produkterne du anvender og give en mere ensartet overflade i huden.

Vores vurdering

Vi vurderer, at du her får en rigtig fin faceroller, der er særlig god til at reducere fine linjer, rynker, ar og lignende. Vi er også begejstrede for, at facerolleren er i en prisklasse, hvor alle kan være med. Dette produkt er perfekt, hvis du gerne vil i gang med mikro-needling, og du gerne vil have et simpelt, men effektiv værktøj.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne faceroller, hvis du gerne vil have en budgetvenlig, men samtidig effektiv faceroller. Den er perfekt til dig, der gerne recuducere akne ar, rynker og fine linjer.

#2 DRS Dermaroller Med Udskifteligt hoved (600 nåle)

Køb for 85,- kr. hos Perfect-body.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Udskifteligt hoved
 2. Kan bruges på mave, lår og balder
 3. Reparerer skader på huden på en naturlig måde

Egenskaber

Her får du en faceroller af høj kvalitet og med et udskifteligt hoved og 600 titanium nåle. Du får her en bred roller med mange nåle, hvilket gør rolleren ideel til områder med tykkere hud, såsom mave, lår og balder.

Denne faceroller er ideel til at reparere skader i huden på en naturlig måde. Dette er en effektiv hudbehandling, hvor du egentlig laver mange tusinde små huller i huden. Dette ser huden som værende én stor skade, og derfor danner huden ny hud på det behandlede område.

Ét hoved holder til cirka 100 behandling, hvilket svarer til cirka 3 måneder. Men husk, at du kun behøver at skifte hovedet og ikke hele rullen ud med denne faceroller. Du skal blot købe ekstra udskiftelige hoveder. Du kan vælge mellem flere forskellige størrelser, alt afhængigt af hvad dine behov er, og hvad du skal behandle.

Vores vurdering

Vi vurderer, at du her får en rigtig god dermaroller. Vi ser det som et plus, at hovedet kan skiftes ud, da det betyder, at du ikke behøver at skal købe en helt ny rulle, hver gang hovedet er slidt. Derudover kan vi godt lide, at du med denne faceroller har mulighed for at bruge et større hoved, så du kan behandle eksempelvis cellulite på balder, lår og mave.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have mulighed for at kunne behandle større områder på kroppen med tyk hud. Det kan eksempelvis værre mave, lår og balder. Derudover er denne dermaroller ideel til dig, der gerne kunne skifte hovedet på din rulle.

#3 Ecooking Derma Ruller

Ecooking Derma Ruller

Køb for 369,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskabe

 1. Velegnet til tør akne, grove porer, pigmentering, grov hud og rynker
 2. Giver en mere ensartet overflade
 3. Øger blodcirkulationen i huden

Egenskaber

Her får du en virkelig god faceroller til ansigtet. Dette produkt fra Ecooking stimulerer hudens produktion af kollagen og elastin, hvilket øger blodcirkulationen og producerer ny hud.

Denne faceroller består af hele 540 mirkonåle, der er fremstillet i kirurgisk stål. Disse helt små nåle laver små mikrokanaler i hudens øverste lag, hvilket sætter skub på hudens helingsproces samt produktionen og kollagen. Dette er med til at forny huden, hvilket kan hjælpe med at reducere ar, rynker og fine linjer – det er altså en perfekt anti-age behandling!

Når du bruger denne faceroller jævnligt, vil din hud få en mere ensartet overflade, og grove og synlige porer samt ujævnheder vil reduceres. En faceroller er også med at sikre, at dine hudplejeprodukter optages bedre efterfølgende.

Facerolleren er ideel til tør akne, men den må ikke anvendes ved akne udbrud. Den er også god til pigmentering, rynker, fine linjer, slap af og reducering af ar.

Vores vurdering

Dette må siges at være en af de bedste facerollers i vores roller test. Vi elsker denne roller fra Ecooking. Den er effektiv, og den giver synlige resultater.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have en virkelig god faceroller, der giver synlige resultater, er dette lige facerolleren for dig. Det er vigtigt at nævne, at denne faceroller er til brug i ansigtet. Den ligger i den lidt dyrere ende, men den er absolut alle pengene værd.

#4 UNIQ Dermaroller

Uniq Dermaroller

Køb for 194,- kr. hos Med24..dk

Fremhævede egenskaber

 1. Ergonomisk håndtag og et eksklusivt design
 2. Forbedrer din huds elasticitet
 3. Særlig velegnet til ar, strækmærker, cellulite og uren hud

Egenskaber

Her får du en faceroller, der er lavet med 540 ultratynde mikronåle med en længde på 0,5 mm. Rollerne har et behageligt, ergonomisk håndtag og et eksklusivt design. Dermarolleren stimulerer huden for at give en nyfunden elasticitet og spændstighed.

Denne faceroller er også med til at forbedre din huds fasthed, og den er særlig god til dig med ar, strækmærker, uren hud, rynker og appelsin/cellulite.

Det anbefales altid, at du kun bruger denne faceroller om aftenen, da din hud vil blive rød, og den vil have mulighed for at regenerere om natten. Derudover skal du undgå at bruge facerolleren på sart hud, såsom øjenlåg og læber. Brug altid en serum og en god creme efterfølgende, og husk altid at rengøre din roller efter brug.

Vores vurdering

Dette er en rigtig fin faceroller, der også klarer sig godt i vores test guide. Vi synes, at facerolleren gør et godt stykke arbejde, og den skaber gode resultater, når den bruges jævnligt, og som det anbefales.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have en effektiv faceroller til ansigtet. Hvis du gerne vil reducere akne, ar, strækmærker, appelsinhud eller lignende, så er dette lige et produkt for dig.

#5 âme pure® CIT Face Roller

âme pure® CIT Face Roller

Køb for 299,- kr. hos Well.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Perfekt til at mindske fine linjer og rynker
 2. Sikker at anvende
 3. Starter hudens naturlige helingsproces

Egenskaber

Hvis du gerne vil forbedre din huds struktur, så er denne faceroller lige noget for dig. Dette produkt mindsker rynker og fine linjer i ansigtet. Produktet er helt sikkert at anvende, og facerolleren er perfekt til at kickstarte hudens naturlige helingsproces.

Det anbefales at bruge dermarolleren 3-4 gange om ugen for optimale resultater.

Vores vurdering

Du får her en virkelig god faceroller, der har en opstrammende effekt på huden i ansigtet. Derudover kan vi personligt godt lide din fine lyserøde farve i kombination med det ellers minimalistiske design.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil minimere rynker og øge blodcirkulationen i ansigtet, og dermed få et flottere og mere ungdommelig hud.

#6 Serum 8 Faceroller

Serum 8 Dermaroller

Køb for 499,- kr. hos Well.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Fremstillet af japansk kvalitets rustfrit stål
 2. Kan bruges 50-60 gange
 3. Eksklusivt design

Egenskaber

Her får du en virkelig god faceroller, der bare gør et virkelig godt stykke arbejde. Det er toppen af poppen. Facerolleren har 540 mikroskopiske nåle på 0,5 mm, der er fremstillet af japansk kvalitets rustfrit stål.

I de første 2-3 uger anbefales det, at du kun bruger den 1-2 gange om ugen, så din hud kan opbygge tolerance. Herefter kan du langsomt øge hyppigheden til maksimalt 3 gange om ugen, afhængigt af hvordan din hud reagerer.

Facerolleren kan bruges 50-60 gange, da nålene vil blive sløve med tiden.

Vores vurdering

Dette er en faceroller i verdensklasse. Den koster også lidt mere, men den er bestemt pengene værd. Hvis du gerne vil have en faceroller, der skaber virkelig gode resultater, så er dette produktet.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have en af de bedste facerollere på markedet, så er dette lige noget for dig.

#7 Elite Helse Intelligent Skin Health Tools

Elite Helse Intelligent Skin Health Tools

Køb for 265,- kr. hos Lyko.com

Fremhævede egenskaber

 1. God til ar fra akne
 2. Reducerer alderstegn
 3. Sikrer bedre absorbering af din hudplejeprodukter

Egenskaber

Denne faceroller er perfekt til dig, der gerne vil forbedre din hud. Den er ideel til at reducere ar fra akne og reducere alderstegn, såsom fine linjer og rynker. Dermarolleren er med til at øge blodcirkulationen, hvilket netop i sidste ende er med til at virke foryngende på huden.

Dermarolleren har 540 mikronåle, der er fremstillet af kirurgisk stål. Ved at bruge dette produkt kan din hud faktisk også absorbere op til 300% mere af dine hudplejeprodukter. Dette betyder altid, at i kombination med de rette produkter, kan du virkelig skabe fantatiske resultater.

Vores vurdering

Dette er en rigtig god face roller. Den har et flot og eksklusivt design, og den er god til effektivt at reducere synligheden af ar.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have et virkelig godt produkt, der skaber effektive resultater.

#8 Argador Faceroller

Argador Dermaroller

Køb for 89,- kr. hos Med24.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Fremskynder cellefornyelsen i huden
 2. Reducerer akne
 3. Budgetvenlig

Egenskaber

Med denne faceroller får du et produkt, der effektivt kan reducere akne, fine linjer, rynker, strækmærker og porestørrelse. Derudover fjerner den de døde hudceller og fremskynder cellefornyelse. Dette giver alt sammen en flottere, strammere og mere ungdommelig hud.

Vores vurdering

Her får du en rigtig fin faceroller, der tilmed er budgetvenlig. Et godt produkt til dig, der gerne vil i gang med at bruge en faceroller, men som ikke har lyst til at bruge alt for mange penge på produktet.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have en budgetvenlig faceroller.

#9 brushworks Micro Needle Derma Roller

brushworks Micro Needle Derma Roller

Køb for 99,- kr. hos Luxplus.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Sætter gang i hudens produktion af kollagen og elastin
 2. Giver en strålende og ungdommelig hud
 3. Budgetvenlig

Egenskaber

Med denne faceroller kan du sætte gang i hudens produktion af elastin og kollagen, hvilket resulterer i en mere strålende og ungdommelig hud. Dette er en smertefri behandling, der trænger gennem hudens overglade og netop stimulerer hudens kollagenproduktion. Dette gør, at din hud langt nemmere og bedre kan absorbere dine hudplejeprodukter – faktisk helt op til 300%.

Derudover er behandlingen med til at forebygge hudorme og andre urenhuden i huden.

Vores vurdering

Dette er et rigtig godt produkt, der samtidig ikke sprænger budgettet. Facerolleren skaber effektive resultater og er nem at anvende.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have et effektivt værktøj til urenheder i huden og et godt produkt til anti-age, så er denne faceroller lige noget for dig.

#10 Den originale Dermaroller inkl. rollerrens

Den originale Dermaroller inkl. rollerrens

Køb for 575,- kr. hos Skinsense.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Medfølgende rens
 2. Kickstarter hudens naturlige produktion af kollagen
 3. Forbedrer optagelsen af dine produkter

Egenskaber

Med denne faceroller kan du mildt stimulere huden. Den milde stimulering kickstarter din huds naturlige produktion af kollagen, hvilket er med til at give en mere flot og spændstig hud. Derudover er dermarolleren med til at gøre, at du hudplejeprodukter bliver langt bedre optaget.

Ved at bruge produktet 2-3 gange om ugen vil din hud blive mere jævn og friskere at se på. Den er effektiv til arret, grovporet og rynket hud.

Vores vurdering

Vi vurderer, at du her får en virkelig god faceroller, der gør et supergodt arbejde. Det er klart en af de bedste i vores faceroller test.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have en af de bedste faceroller på markedet, så må dette siges at være en af dem.

Hvilke hudproblemer kan en face roller hjælpe med?

En face roller kan blandt andet hjælpe med at:

 • Reducere synligheden af ar (også fra akne)
 • Reducere strækmærker
 • Reducere rynker og fine linjer
 • Reducere appelsinhud/cellulite
 • Reducere alderstegn
 • Reducere store porer

Alt i alt er facerollere perfekte til at hjælpe med at give en mere ungdommelig hud, der har en smuk glød, og den er et hit til både den yngre hud og den mere modne hud.

Hvor ofte bør man bruge en face roller?

Når du går i gang med at bruge en face roller, skal din hud altid vænne sig til dig. Derfor bør du ikke bruge den mere end 1-2 uger de første 2-3 uger. Herefter kan du bygge op til omkring 3 gange om ugen. Det er meget vigtigt, at du holder pause med jævne mellemrum, så du kan regenerere huden. Dette er alfa og omega. Det er nemlig i pauseperioderne din hud regenereres, så du får mest muligt ud af din faceroller.

Hvis du på oplever, at din hud bliver irriteret, så rul lidt færre gange om ugen, så din hud får lidt længere tid mellem hver behandling.

Kan en faceroller skade huden?

Ja, men kun hvis den bruges forkert eller for ofte. Hvis den bruges for ofte, får huden ikke tid til at regenerere sig selv, hvilket ikke er godt. Derudover bør en faceroller ikke bruges, hvis du har eksem, rosacea eller udbrud af akne. Du bør heller ikke bruge den på solskoldet hud, åbne sår, hudafskrabninger og lignende. Her er det meget vigtigt, at din hud blot får lov til at hele i ro og fred.

FAQ

Gør det ondt at bruge en face roller?

Nej, det gør det ikke. Hvis du har en meget sensitiv hud, eller du har en solbrændt hud eller lignende, kan det måske gøre lidt ondt, og så er det ikke ideelt at bruge en derma roller. Men ellers er det smertefrit – dog kan det give en lidt prikkende fornemmelse i starten.

Er det nemt at rengøre en face roller?

Ja, det er det. Følg anvisningen på din dermaroller. Typisk skal de vaskes med varmt vand og sprayes med en desinficerende væske. Den skal altid lufttørre, da håndklæder og køkkenrulle kan beskadige nålene. Det er meget vigtigt, at du sørger for at rengøre din derma roller, hver gang du har brugt den.

Kan en face roller stimulere hudens kollagenproduktion?

Ja, den bedste faceroller vil stimulere hudens produktion af kollagen ved regelmæssig brug.

Jeg hedder Heidi og er uddannet journalist fra journalisthøjskolen i Aarhus og startede min egen virksomhed i 2021. Jeg har lidt af en forkærlighed for skønhed og er pjattet med makeup og hudpleje. Især har jeg en stor interesse for hudpleje.

Som så mange andre kæmpede jeg i mange år med akne og uren hud, og jeg har prøvet samtlige produkter på markedet, læst utallige blogindlæg, lyttet til podcasts og gransket internettet for information omkring akne. Det gav mig en naturlig interesse for hudpleje, makeup og andre skønhedsprodukter.