Bedste Eyeliner

Bedste eyeliner test (2023)

Er du på udkig efter den bedste eyeliner? Så er du havnet det helt rette sted. I denne bedste eyeliner test har vi testet 10 forskellige eyelinere fra gode mærker.

Med en eyeliner blyant har du mulighed for at fremhæve dine øjne med præcise og skarpe streger – det er både nemt og hurtigt.

En eyeliner kan skabe et intenst look, og du kan få både flydende eyeliner og en eyeliner blyant afhængigt af dine personlige præferencer. En god eyeliner er uundværlig i enhver makeuppung, så læs blot med her, og find dine favorit i udvalget.

Hvilke produkter er med i bedste eyeliner bedst i test

 1. Clinique Quickliner For Eyes 0,3 gr. – Smoky Brown
 2. THE BALM Schwing! Liquid Black Eyeliner
 3. JANE IREDALE – Liquid Eyeliner – Black 6 ml
 4. MAC Brushstroke 24hr Liner 0,67 gr. – Brushblack
 5. Nilens Jord Eyeliner Pen No. 164 Black
 6. YSL Shocking Eyeliner Pen 1 ml – 1 Black
 7. Clarins Waterproof Eyeliner Pencil 0,29 gr. – 05 Forest
 8. REVITALASH Defining Liner Eyeliner – Slate 0,3 g
 9. INGLOT Liquid Eyeliner
 10. MAX FACTOR Kohl Kajal Liner 001 Black 1,2 g

#1 Clinique Quickliner For Eyes 0,3 gr. – Smoky Brown

Clinique Quickliner For Eyes - Smoky Brown

Køb for 190,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Holder hele dagen
 2. 100 procent parfumefri
 3. Testet af øjenlæger

Egenskaber

Denne Quickliner For Eyes – Smoky Brown fra Clinique er en super fin og præcis eyeliner. Her får du en varm brun farve, der vil give dig et smukt look. Eyelineren skal skrues op, og den glider let henover huden. I den modsatte ende af denne blyant eyeliner finder du en applikator, så farven kan tones ud. Denne eyeliner blyant skal ikke spidses – denne silkebløde eyeliner er altid klar til brug.

Her får du desuden et produkt, der holder hele dagen, og produktet er testet af øjenlæger og er 100 procent parfumefri. Produktet er ligeledes allergitestet.

Vores vurdering

Dette produkt er i den dyere ende af spektret, men du får til gengæld et virkelig godt produkt. Med denne eyeliner blyant får du en eyeliner, der holder hele dagen, og den er nem at bruge som en del af din make up. Vi er også begejstret for, at denne blyant ikke skal spidses.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis dit budget er til at bruge lidt flere penge på din make up. Her får du et virkelig godt produkt, der holder hele dagen, så dine øjne er har et intens look fra morgen til aften.

#2 THE BALM Schwing! Liquid Black Eyeliner

The Balm Schwing! Liquid Black Eyeliner

Køb for 79.95,- kr. hos Luxplus.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Tynd applikationsbørste
 2. Mulighed for at skabe det perfekte look uden fejl
 3. Mat finish

Egenskaber

Hvis din makeup trænger til et nyt look, så er denne eyeliner fra The Balm lige noget for dig. Her får du en flydende eyeliner, der har en tynd applikationsbørste. Den tynde spids gør det muligt for dig at skabe et perfekt look gang efter gang uden en eneste fejl. Denne eyeliner har en mat finish.

Vores vurdering

Her får du et ganske fint produkt, der har en pris, hvor de fleste kan være med. Den tynde applikationsbørste giver mulighed for præcis påføring, og eyelineren har en intens farve, der giver et flot resultat.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du er på udkig efter en eyeliner, der ikke er alt for dyr. Med dette produkt har du mulighed for at skabe et flot look til forholdsvis billige penge.

#3 JANE IREDALE – Liquid Eyeliner – Black 6 ml

Jane Iredale - Liquid Eyeliner - Black

Køb for 164,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Pigmenttæt og holdbar eyeliner
 2. Slank påføringspensel
 3. Ideel til dig med sensitive og sarte øjne

Egenskaber

Hvis du har sarte øjne, er denne flydende eyeliner fra Jane Iredale lige noget for dig. Her får du en flydende eyeliner med en tynd spids i form af en slank påføringspensel. Dette gør det nemt at lægge din makeup i en slank linje.

Dette produkt indeholder ingen irritationsfremmende ingredienser, hvilket gør produktet ideelt til dig, der har sensitive og sarte øjne.

Vores vurdering

Vi kan rigtig godt lide dette produkt fra Jane Iredale. Du har med produktet mulighed for at lægge en præcis streg, og produktet får dine øjne til at fremstå ekstra intense og smukke. Derudover er dette produkt yderst holdbar. Sidst, men ikke mindst, kan vi godt lide, at produktet kan bruges af personer med sensitive øjenområder.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du har sensitive øjne, vil dette produkt være lige noget for dig. Mange andre eyelinere kan irritere dine øjne, hvis du er sensitiv. Her får du et super produkt, som giver dig mulighed for at lave en flot øjenmakeup hver eneste dag – uden at generere dine øjne.

#4 MAC Brushstroke 24hr Liner 0,67 gr. – Brushblack

MAC Brushstroke 24hr Liner - Brushblack

Køb for 144.30,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Langtidsholdbar flydende eyeliner – holder i op til 24 timer
 2. Skarp og præcis eyeliner
 3. Vandfast eyeliner samt hurtigtørrende

Egenskaber

MAC Brushstroke 24h Liner – Brushblack er en langtidsholdbar flydende eyeliner, der holder i helt op til 24 timer. Her får du en sort eyeliner med en farve, der er intens, hvilket giver dig mulighed for at skabe lige præcis det look, du drømmer om – uanset om det er et naturligt look eller et mere intenst look. Denne eyeliner består af en præcisionspensel, der gør den flydende linje skarp og præcis.

Dette produkt er både vandfast og hurtigtørrende, hvilket gør, at eyelineren ikke tværes ud i løbet af dagen. Denne eyeliner er også ideel til dig, der gerne vil lave et smokey eye look.

Produktet er testet af øjenlæger og kan anvendes af personer, der bruger kontaktlinser.

Vores vurdering

MAC laver altså bare virkelig godt makeup, og denne flydende eyeliner er naturligvis ingen undtagelse. Her får du en virkelig lækker eyeliner af høj kvalitet, der er ideel til både smokey eyes og alene. Vi er også vilde med, at du her får en vandfast eyeliner, der er hurtigtørrende.

Derfor skal du købe produktet

Hvis dit budget er til at bruge lidt flere penge på din eyeliner, vil du elske denne flydende eyeliner fra MAC. Her får du et godt produkt i en intens sort farve, der giver præcise linjer og et ensartet resultat.

#5 Nilens Jord Eyeliner Pen No. 164 Black

Nilens Jord Eyeliner Pen No. 164 Black

Køb for 99,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Blød og fleksibel applikator
 2. Perfekt til at lave en winged eyeliner
 3. Indeholder ingen parfume, æteriske olier eller parabener

Egenskaber

Denne eyeliner fra Nilens Jord er en flydende eyeliner, der har en blød og fleksibel applikator. Dette gør det muligt for dig at tegne præcise og tynde streger. Hvis du påfører stregen på vippekanten, vil det få øjet til at se mere åbnet ud samt vipperne til at fremstå tættere. Derudover er den tynde applikator let at styre, hvilket gør den til et perfekt redskab til at lave en winged eyeliner.

Dette produkt indeholder ikke parfume, æteriske olier og parabener.

Vores vurdering

Her får du et virkelig godt produkt, der tilmed er i en prisklasse, hvor de fleste kan være med. Du får en eyeliner med en tynd spids, der gør det nemt at tegne en tynd streg og nemmere at styre stregens tykkelse. Alt i alt et godt produkt vi varmt kan anbefale.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du er ude efter et produkt uden parfume, æteriske olier og parabener, er denne eyeliner lige noget for dig. Derudover er produktet heller ikke alt for dyrt.

#6 YSL Shocking Eyeliner Pen 1 ml – 1 Black

YSL Shocking Eyeliner Pen - 1 Black

Køb for 265,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Lavet på en filtpen, hvilket gør den nem at anvende
 2. Perfekt til at lave en winged-eyeliner
 3. Intens og smuk farve

Egenskaber

Denne YSL Shocking Eyeliner Pen – 1 Black er en helt fantastisk eyeliner, der har en intens og smuk farve grundet den pigmenteret formel. Eyelineren er lavet på en filtpen, hvilket gør den nemt at bruge. Du kan med denne eyeliner blyant skabe et glamourøst look, og hvis du tegner en fin streg over den øverste vippekant, vil dine øjne syne mere åbne og definerede.

Produktet er lavet på en vandbaseret formel, og eyelineren ligger godt i hånden.

Vores vurdering

Du får her er godt produkt, der dog også er i den noget dyrere ende. YSL har længe været kendt for at lave god makeup, og dette produkt er ingen undtagelse.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du har budgettet til det, og du går op i, at din makeup er fra et kendt brand, vil denne eyeliner fra YSL være lige noget for dig.

#7 Clarins Waterproof Eyeliner Pencil 0,29 gr. – 05 Forest

Clarins Waterproof Eyeliner Pencil - 05 Forest

Køb for 170,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Vandfast eyeliner
 2. Holder i mindst otte timer
 3. Du behøver ingen blyantspidser

Egenskaber

Med denne vandfaste eyeliner får du en sort eyeliner, der vil gøre dit look smukt. Dette er en helt fantastisk liner, der er super holdbar – den kan holde i mindst otte timer. Produktet er ultra let at påføre takket være en utroligt højt pigmentret gel formel. Derudover smitter produktet ikke af, selvom du glider hænderne over produktet.

Dette produkt er beriget med plejende og rene planteekstrakter, der giver eyelineren en blød spids, hvilket gør, at den føles nærmest flydende – selvom det er en blyant eyeliner. Endvidere kan du nemt skrue og ned, så du slipper for at finde en blyantspidser frem, når du skal bruge den. Der sidder også en smudge pensel i den anden ende, så du hurtigt og effektivt kan skabe det look, du ønsker. Dette produkt er et must have til dig, der elsker makeup og går op i kvalitet og det perfekte resultat.

Vores vurdering

Dette er en af de virkelig gode eyelinere på markedet. Du får en god holdbarhed og en pensel og blyant, der begge er nemme at bruge. Denne eyeliner er perfekt til dig, der gerne vil have en gel eyeliner. Med denne gel eyeliner kan du skabe smukke looks. Selvom det er en blyant eyeliner, føles den mere som en liquid eyeliner.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du er ude efter en blyant eyeliner, der føles som en gel eyeliner eller liquid eyeliner, og du går op i kvalitet. Her får du en eyeliner af høj kvalitet, og det er efter vores mening en af de bedste eyelinere.

#8 REVITALASH Defining Liner Eyeliner – Slate 0,3 g

Revitalash Defining Liner Eyeliner - Slate
Revitalash Defining Liner Eyeliner – Slate

Køb for 165,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Flot mørkebrun farve
 2. Utrolig nem at anvende
 3. Smudge-proof

Egenskaber

Denne eyeliner fra REVITALASH har en smuk mørkebrun farve, der giver et intens resultat. Eyelineren glider nemt hen over huden, og den er utrolig nem at anvende. Derudover er produktet smudge-proof, hvilket vil sige, at det er ekstra fast og holdbart, når du anvender det. Denne eyeliner er ideel at bruge i den våde kant, både for oven og for neden, da den er helt utrolig holdbar.

Vores vurdering

Du får her en eyeliner, der holder i lang tid, og som tilmed er smudge-proof, hvilket for os er en klar fordel. Eyelineren har en flot brun farve, der giver et flot resultat.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du er på udkig efter en eyeliner i en flot brun farve, der giver et flot resultat, er dette eyelineren for dig. Med denne liner får du en eyeliner, der er nem at anvende og smudge-proof.

#9 INGLOT Liquid Eyeliner 254 ml

INGLOT Liquid Eyeliner

Køb for 125,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Flydende eyeliner der giver perfekt resultat
 2. Ultra tynd spids/applikator
 3. Dermatologisk testet og fri for parabener

Egenskaber

Her får du en flydende eyeliner, der giver et perfekt resultat. Denne formel er rig på pigmenter, hvilket sikrer, at du eyelineren har den perfekte farve. Eyelineren har en ultra tynd spids/applikator, der giver et præcist resultat, der tørrer hurtigt.

Eyelineren er fri for parabener og er dermatologisk testet.

Vores vurdering

Her får du et godt produkt, der gør dit look smukt og intenst. Derudover er denne eyeliner i en prisklasse, hvor de fleste kan være med. Brug eyelineren i den våde kant for et flot resultat. Vi synes helt klart, at dette er en af de bedre flydende eyelinere på markedet.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du er på udkig efter en liquid eyeliner, der ikke er alt for dyr, men som stadig er god.

#10 MAX FACTOR Kohl Kajal Liner 001 Black 1,2 g

Max Factor Kohl Kajal Liner 001 Black

Køb for 39,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. En intens og højtpigmenteret eyeliner
 2. Blød og cremet konsistens
 3. Skruefunktion

Egenskaber

Her får du en intens og højtpigmenteret eyeliner, der kan bruges af alle. Eyelineren har en let og blød tekstur, der gør den nem at arbejde med. Eyelineren har en langtidsvarende effekt, så du ikke behøver at friske eyelineren op i løbet af dagen. Endvidere har produktet en skruefunktioner, så du ikke behøver en blyantspidser.

Denne eyeliner er ideel til en sensitiv hud, idet produktet er yderst skånsomt.

Vores vurdering

Her får du et godt produkt, der tilmed er billigt. Hvis du er på udkig efter en billig eyeliner, er dette en af de bedre eyelinere på markedet.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købbe denne eyeliner, hvis du gerne vil have en eyeliner til billige penge.

Hvad skal man overveje, når man køber eyeliner?

Der er flere ting, du bør overveje, når du skal ud at investere i dine nye eyeliner. En eyeliner er nemlig ikke bare en eyeliner. Som du sikkert allerede har erfaret, er der et overflødighedshorn af eyelinere på markedet, og det kan derfor være lidt af en jungle at finde den rette eyeliner. Men der er heldigvis tips at hente, så du får købt den retter liner. Lad os kigge på, hvad du bør overveje, når du køber din nye liner.

Du bør først og fremmest gøre op med dig selv, hvad dit budget er. Der findes eyelinere i alle prisklasser, så du skal vælge en liner, der passer til lige præcis dit budget.

Dernæst skal du gøre op med dig selv, hvilken farve din liner skal være. Der findes eyelinere i både lyse farver og mørke farver. Sorte eyelinere er klassiskere, men en hvid eyeliner kan skabe et lige så flot resultatet. Det afhænger alt sammen af, hvilket look du er ude efter. En hvid eyeliner vil give klarere øjne og en næsten usynlig streg, men en sort eyeliner er mere intens.

Du bør også tage stilling til, om din eyeliner må indeholde animalske ingredienser, eller om den skal være vegansk. Du kan også tage stilling til, om produktet skal indeholde eksempelvis vitaminer, såsom E-vitamin og andre gode vitaminer.

Du skal også tage stilling til, om det skal være en lille pensel eller en større pensel.

Du bør naturligvis også overveje, hvilken type eyeliner du gerne vil have. Du kan blandt andet få en gel eyeliner, en blyant eller en flydende eyeliner. Flydende eyeliners giver et mere vådt resultat.

Hvad er eyeliner?

En eyeliner er et blyantlignende produkt, der bruges i den våde kant, den ydre øjenkrog eller lige over vipperne. En eyeliner fås i mange forskellige farver, der alle giver forskellige looks. Det gør, at du kan skabe lige præcis det look, du ønsker den pågældende dag. En eyeliner er for mange en uundværlig del af makeuppungen og den daglige makeuprutine.

Er eyeliner skadeligt for øjnene?

Eyeliner er som udgangspunkt ikke skadeligt for dine øjne. Men hvis du har sensitive øjne, eller du har allergi, skal du naturligvis vælge et produkt, der er udviklet til allergi og sensitive øjne. Her kan det eksempelvis være en fordel at undgå parfume, parabener og andre ingredienser, der kan udløse din allergi eller sensitivitet. Du kan heldigvis finde mange eyelinere, der er allergitestet og udviklet til dig med sensitive øjne.

Hvordan bruger man eyeliner?

Du bruger eyeliner omkring dine øjne. Du kan bruge eyeliner over dine vipper for en winged look, eller i kanten lige under og over dine vipper. Du kan også bruge eyeliner i øjenkrogene. Derudover er produktet vigtigt, hvis du gerne vil lave smokey eyes.

FAQ

❓ Hvilke typer eyeliners findes der?

Der findes gel eyelinere, flydende eyelinere og blyanter.

❓ Kan man bruge kontaktlinser og eyeliner?

Ja, det kan du som udgangspunkt godt.

❓ Hvilken eyeliner er bedst?

Det afhænger helt af dit budget og dine behov, men vi er især begejstret for Clinique Quickliner For Eyes 0,3 gr. – Smoky Brown.

Artiklen er opdateret d. januar 10, 2023 af Willow

Liva Olsen er en passioneret skønhedsekspert og uddannet kosmetolog fra Kosmetologskolen, hvor hun dimitterede i 2019. Med en alder på 25 år har hun allerede dedikeret mange år til at udforske og forstå skønhedsverdenen.