bedste concealer test

Bedste concealer test guide (2024) – Concealer til mørke rander og ujævnheder

Artiklen er senest opdateret d. januar 7, 2024 af Liva

Fejlfri og smuk hud er alles drøm, og det vi ikke kan klare med hudpleje og kost, det kan vi fikse med en god concealer.

Men hvad der præcis udgøre en god concealer, hvilken farve den bør have med mere – det får du svar på i vores seneste ‘bedste i test’. Her har vi undersøgt de 10 bedste concealer på markedet og sat dem på alverdens prøver, for at give dig, den bedste og mest præcise anmeldelse.

Så er du i tvivl om hvilken en du skal vælge og hvilken en, der passer til dig og din hud – så læs med her og lad dig blive inspireret til at dykke ned i en verden af concealer og fejlfri hud!

Produkter i vores concealer bedst i test guide

 1. BAREMINERALS Correcting Concealer SPF 20 (Testvinder)
 2. Nilens Jord Duo Concealer
 3. YOUNGBLOOD – Ultimate Concealer
 4. Clarins Instant Concealer
 5. Maybelline Instant Anti-Age The Eraser Eye Concealer
 6. Clinique Anti-Blemish Clearing Concealer
 7. INGLOTAll Covered Under Eye Concealer 
 8. elf Cosmetics 16HR Camo Concealer
 9. YSL Touche Éclat Radiant Touch
 10. Dr. Hauschka – Concealer

#1 BAREMINERALS Correcting Concealer SPF 20

BAREMINERALS Correcting Concealer SPF 20

Køb for 229,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Medium til fuld dækning
 2. Solbeskyttelse
 3. Skjuler urenheder og mørke pletter

Egenskaber

Denne lysebrune cremede concealer fra BareMinerals er et pletskud af en concealer. Dens cremede konsistens og lette formular glider henover din hud og udvisker alt på dens vej.

Med sin fulde til medium dækkeevne skjuler mørke rander under øjnene, uren hud og misfarvninger i huden så let som ingen ting, når den smelter ind i din hud og efterlader den fejlfri.

Concealeren føles silkeblød på huden og tilstopper ikke din porer i huden. Den sætter sig heller ikke i de fine linjer, efter du har haft den på i noget tid. Du kan enten kombinere den med foundation eller bare bruge den i sig selv.

Noget af det bedste ved denne concealer er, at den indeholder solbeskyttelse, hvilket gør, at den bidrager til beskyttelse af din hud og bidrage til at modvirke pigmentering. Den kan dog ikke erstatte brugen af solcreme.

Vores vurdering

Vi forstår godt, at denne concealer er en af de mest populære concealere, da denn concealer uden tvivl er den bedste concealer, vi nogensinde har har prøvet. Dens cremet konsistens giver en fantastisk dækning og det er lige før, man ikke behøver mere end den, hvis man skal ud.

Den efterlader din hud helt glat og perfekt efter hver gang, met et naturligt look, der ikke får dig til at se kaget ud.

Derfor skal du købe produktet

Denne concealer er det tætteste vi kommer på photoshop i make-up form. Der er ingen grund til ikke at købe vinderen af concealer test 2022.

#2 Nilens Jord Duo Concealer

Nilens Jord Duo Concealer

Køb for 199,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Uden parfume, æteriske olier og parabener
 2. Fåes både i fast og flydende form 
 3. Rig på E-vitamin og havsalt

Egenskaber

Nilens Jord Duo Concealer er et af de mere smarte produkter, da den indeholder 2 concealere i 1. Den ene concealer er en flydende concealer. Den anden concealer er en fast, cremet concealer.

Dette gør den til genial concealer, da den både er i stand til at skjule mørke rander, fine linjer og ujævnheder i huden, give et fejlfrit resultat. Derudover, kan du vælge den concealer, der passer til dig og din hud, uden at gå på kompromis med resultatet.

Den flydende concealer, er med sin silkebløde formel er let at arbejde med og god til at dække mørke rander og give en ensartet hudtone. Den anden og mere cremet concealer stift, dækker effektivt dækker mindre ujævnheder og urenheder.

Nilens Jord Duo Concealer rig på E-vitamin og havsalt, hvilket giver den en blød konsistens, der bidrager til din huds tilstand og sundhed. Derudover indeholder den ikke parfume, æteriske olier og parabener.

Vores vurdering

Denne concealer er en af de bedste concealer vi har prøvet.

Dens dobbelt løsning kan fungere til de fleste hudtyper. Dens lette konsistens sikre dig en ensartet og fejlfri hud hele dagen, og får dig til at stråle uanset om du bruger den flydende variant eller stiften.

Derfor skal du købe produktet

Denne concealer kan imødekomme et behov og enhver udfordring med sin dobbelt løsning. Derudover har den en høj dækkeevne og er generelt en concealer alle fortjener at have i deres makeup-taske.

#3 YOUNGBLOOD – Ultimate Concealer

YOUNGBLOOD - Ultimate Concealer

Køb for 188,- kr. hos Coolshop.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Giver en let til fulddækning
 2. Dækker effektivt mørke render, misfarvninger og urenheder
 3. Indeholder vitaminer, allantoin og jojoba-olie

Egenskaber

YOUNGBLOODs Ultimate Concealer er en alsidig mineral-holdig concealer, der har en let dækkende, men som kan bygges op til fuld dækkeevne.

Den har en cremet konsistens, der sikre et perfekt og naturligt look hver gang, men som effektivt skjuler mørke rander og udjævner misfarvninger og urenheder i ansigtet.

Formularen indeholder jojoba olie og allantoin, som tilsammen styrker hudens celler og tilfører fugt til huden. Derudover indeholder denne concealer også A- og E- vitaminer, som bekendt har en beroligende effekt på sart hud, som f.eks ved øjnene.

Samtidig hjælper disse ingredienser også med at udglatte fine linjer og beskytte mod skadelige miljømæssige faktorer. 

Vores vurdering

Denne concealer er en af de bedste concealers vi har prøvet. Dens evne til at både dække mørke rande og dække urenheder fra det sekund, du påføre concealeren er fantastisk.

Derudover er dens mineralholdige formel også særdeles velegnet til sart hud, hvilket er et stort plus, da man ofte bruger en concealer rundt om øjnene – et sted, som bekendt er sart grundt den tynde hud.

Derfor skal du købe produktet

Vil du gerne have en concealer, der er lækker og blød i sin konsistens, kan opbygge sin dækkeevne og som indeholder gode mineraler og vitaminer? Så anbefaler vi, du prøver denne.

#4 Clarins Instant Concealer

Clarins Instant Concealer 15 ml

Køb for 220,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Medium til høj dækning
 2. flydende konsistens
 3. Skjuler træthedstegn 

Egenskaber

This Clarins Instant Concealer er en fantastisk concealer, hvis du har mørke rander under øjnene eller har mørke områder grundet akne. Dens medium til høje dækkeevne skjuler skygger og tegn på træthed med lethed, alt imens den genskaber en naturlig hudfarve i øjenområdet.

På den måde undgår du, at se misfarvet ud under øjnene, men bevarer et naturligt look og en sund glød.

Clarins Instant Concealer er en flydende concealer, som smelter fejlfrit ind i huden, og efterlader huden udglattet – særligt området omkring øjnene.

Vores vurdering

Denne concealer fortjener klart en plads på listen over gode concealere. Den har en højere dækkeevne end mange andre flydende concealer, hvilket gør den helt genial til at dække alle former for udfordringer.

Derfor skal du købe produktet

Søger du en concealer til primært at dække mørke rande? Så skal du prøve denne. Den vil ikke skuffe.

#5 Maybelline Instant Anti-Age The Eraser Eye Concealer

Maybelline Instant Anti-Age The Eraser Eye Concealer

Køb for 77,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Leverer en fejlfri finish
 2. Beriget med gojibær
 3. Leverer en fejlfri finish

Egenskaber

Maybelline Instant Anti-Age The Eraser Eye Concealer er en god concealer, der er formuleret med pigmenter, for at lysne området omkring øjnene og synligt at reducere forekomsten af fine linjer og mørke rander og pletter.

Dens enestående formel er beriget med gojibær, der skal fugte huden. Derudover er dens formel også udviklet til at være blid mod den sarte, tynde hud ved øjenområdet. Det gør også, at den ikke føles tung eller indtørrende at have på.

Maybelline’s concealer hedder også “The Eraser Eye Concealer” af en grund, da denne concealer efter din hud under øjnene forfrisket og lysere.

Concealerens formel og indbygget svampeapplikator sikre også, at du får et fejlfri finish og nem applikation, hver gang du skal bruge den.

Vores vurdering

Denne concealer er en lur i form af et makeup-produkt. Den lysner dit øjenområde og opfrisker det til en grad, at man ville tro, du havde fået en god lang lur.

På den måde får concealeren dig også til at se yngre ud med sin medium dækkeevne, samtidig med at den nemt dækker uren hud, fungerer for sart hud og modvirker den der mørke rande, der er på vej.

Derfor skal du købe produktet

Med sin anti-age formel og evne til at forfriske og oplyse området under dine øjne, så er denne concealer en du skal prøve. Særlig hvis du ikke fået den lur du drømte om.

#6 Clinique Anti-Blemish Clearing Concealer

Clinique Anti-Blemish Clearing Concealer

Køb for 149,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Antibakteriel concealer
 2. Oliefri
 3. Allergitestet

Egenskaber

Denne Clinique Anti-Blemish Clearing Concealer er en fantastisk antibakteriel concealer, som både behandler og dækker uren hud, mørke rander under øjnene.

Consealeren er en mild og beroligende concealer, som giver en naturlig, let og lækker dækning. Samtidig har den en behandlende virkning på huden med sine allergitestet og antibakterielle egenskaber og fungerer derfor fint til sart hud.

Modsat andre concealers, så er denne concealer lavet med en oliefri formel, hvilket gør, at den ikke fedter din hud, glider rundt eller ødelægger resten af din makeup i løbet af dagen.

Grundet dens lette dækkeevne kan concealeren både bruges alene, under makeup eller ovenpå din makeup for at lysne eller forbedre bestemte områder.

Vores vurdering

Dens antibakterielle egenskaber er fantastiske, og det gør at den fungere godt til mere sarte hud også. Derudover er den lette formel en fornøjelse at få på huden, og den tilstopper ikke porerne. Det betyder bl.a. også at den er genial til sommeren og til touch-up i løbet af dagen.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du har sart hud eller uren hud og ønsker en concealer, du kan bruge igen og igen uden at der bygger sig et tungt lag, så er denne lige noget for dig.

#7 INGLOTAll Covered Under Eye Concealer 

INGLOT All Covered Under Eye Concealer 101

Køb for 175,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Medium til høj dækkeevne
 2. Dækker mørke rander
 3. Vandresistent formel

Egenskaber

INGLOTAll Covered Under Eye Concealer er en concealer, der effektivt dækker mørke rander og mørke ar og pletter.

Oplever du misfarvninger og mørke rander under øjnene, så sikre denne dækkende concealer, at du får et friskt og velplejet look, som om, du havde fået alle 8 timers søvn.

Concealeren er baseret på en vandresistent formel, der sikrer, at din makeup holder i al slags vind og vejr, til sport og lignende, og giver dig et langvarigt resultat med optimal dækning.

Formelen indeholder safron, E-vitaminer og unikke pigmenter, der alle bidrager til, at denne concealer efterlader din hud et velplejet og hydreret, hver gang du bruger den. Derudover er concealeren dermatologisk testet, hypoallergent samt fri for parabener.

Vores vurdering

Denne concealer passer til både tør hud, sart hud, sensitiv hud og alt derimellem. Den er blandt de beste concealer til at dække den mørke rande under øjnene, der bare ikke vil forsvinde.

den klumper ikke, føles ikke tung eller kaget at have på huden, hvilket er en befrielse hvis man har den på om sommeren eller til sport.

Derfor skal du købe produktet

Ønsker du at finde en af de bedste concealer til prisen, som du kan bruge i al slags vejr og til al slags sport, så er denne et køb værd.

#8 elf Cosmetics 16HR Camo Concealer

elf Cosmetics 16HR Camo Concealer

Køb for 69,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Alle hudtyper
 2. Giver et mat finish 
 3. Holder op til 16 timer

Egenskaber

elf Cosmetics 16HR Camo Concealer er en vegansk concealer, der dækker alle skønhedsfejl i op til 16 timer. Denne concealer er også genial at bruge, hvis du ønsker at fremhæve dine ansigts træk med contour.

Concealeren er udstyret med en utroligt blød applikator, der gør, at concealeren nemmere at påføre på huden, og du slipper for ujævnheder. Selve concealeren føles meget behagelig og let på huden, grundet dens letvægtsformel.

Hvis du leder efter en concealer, der kan dække en mørk rande under øjnene eller to, så er denne concealer et godt bud! Den er høj pigmenteret og har derfor en solid dække evne uden at føles tung eller lægge sig i de fine linjer.

Vores vurdering

Denne concealer har en højpigmenteret formel, der er god til at håndtere de fleste skønhedsfejl. Den gør præcis det, den lover og er generelt en god begynder- concealer, der passer til alle hudtyper.

Derfor skal du købe produktet

Denne concealer er et musthave for alle nybegyndere, der ønsker at opnå et næsten fejlfrit look.

#9 YSL Touche Éclat Radiant Touch

YSL Touche Éclat Radiant Touch concealer

Køb for 218,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Concealer og highlighter
 2. lysreflekterende concealer
 3. Opbyggelig dækkeevne

Egenskaber

YSL Touche Éclat Radiant Touch er en særlig type concealer, der med lysreflekterende concealer fungerer som både concealer og highlighter.

Det betyder, at du kan anvende denne concealer til at highlighte de områder, som du ønsker, som f.eks. kindben, øjenkroge eller under brynene.

Denne concealer visker de mørke rander, fine linjer og træthedstegn væk, så du får et helt friskt udtryk, som havde du haft en uges ferie.

Concealeren indeholder ruscus og vitamin E, der behjælper at concealeren er super nem at glatte ud og blende ind med øvrige produkter, og efterlader dig med en ensartet, sund og naturlig glød.

Vores vurdering

Denne concealer har en god størrelse, der gør det nemt at have den med i tasken så du kan lave touch-up i løbet af dagen. Derudover, så kan bruges alene eller ovenpå foundation og blender sømløst ind i huden.

Dens opbyggelig dækkeevne er virkelig god, og det er skønt at man ikke er løst på ét niveau af dække evne. Dog kan det kræve mere tid og produkt før man rammer den dækning, man ønsker.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du ønsker et alsidigt produkt og god kan lide den eksklusivtet som YSL bringer, så anbefaler vi helt klart, at du kaster dig over denne concealer.

#10 Dr. Hauschka – Concealer

Dr. Hauschka - Concealer - 01 Macadamia

Køb for 125,- kr. hos Coolshop.dk

Egenskaber

Concealeren fra dr. Hauschka har en medium til høj dækkeevne, der passer til alle hudtyper og effektivt dækker både mørke rander under øjnene, rødmen og urenheder. 

Dens formel er baseret på mineralske farvepigmenter blandt andet fra morgenfruer og shea. Disse ingredienser gør, at concealeren har en silkeblød konsistens, der er nem at arbejde med.

Når du påføre concealeren vil du opleve, at din hud ikke føles tung eller stoppet til, men den derimod har en behagelig, let fornemmelse.

Denne concealer er både vegansk og dermatologisk testet.  

Vores vurdering

Denne Dr. Hauschka concealer er naturligvis lækker og rar, at arbejde med og have på. Dens høje dække evne fjerne selv den største mørke plet, hvilket godt kan være lidt intenst for nogen.

Dog er vi store fans af dens indhold af lægeplanter (morgenfrue), shea, mineralske pigmenter – foruden at den er dermatologisk testet og vegansk.

Derfor skal du købe produktet

Denne concealer har potentialet til at blive din bedste veninde, når det kommer til at skjule urenheder i ansigtet. Prøv den og se om den er noget for dig!

Hvad er den bedste concealer?

Hvad der udgøre den bedste concealer, kommer i høj grad an på ens behov og hud. Er du i tvivl, så prøv vores bedst i test!

Vi har testet de 10 bedste på market, og virkelig sat dem på prøve for at hjælpe dig med at finde lige den, der passer til dine behov.

Concealer til sart hud

Har du sart hud, så anbefaler vi at du går efter en concealer, der indeholder økologiske produkter, er allergitestet og uden for mange kemikalier.

Derudover, så kan du også tage en gratis og uforpligtende snak en dermatolog om, hvad der vil være den rette løsning for netop din hud. Kompetent professional rådgivning er altid godt, hvis man er i tvivl!

Bedste concealer til moden hud

Når man har en ældre og mere moden hud, så er kravene til ens produkter tilsvarende højere. De skal beskytte mere og bidrage til din daglige pleje routine.

Derfor bør du gå efter en concealer med solbeskyttelse i, er fugtgivende og fyldt med vitaminer.

Concealer til fedtet hud

Har du fedtet hud, så bør du gå efter en concealer uden olie i. Olien kan bevirke, at din hud bliver mere fedte, at din makeup kommer til at sejle rundt og sidde alle andre steder end der, hvor den skal.

Hvordan bruger jeg en concealer?

Du kan bruge en concealer hvor som helst i ansigtet, på halsen, brystet. Uanset om det handler om mørke rander, en bums, akne ar, mørke pletter eller andet, så kan du sagtens bruge en concealer.

Skulle du opleve at få en bums på halsen, et sugemærke eller andet på halsen, så kan du også bruge din concealer der. Dog anbefaler vi, at du udelukkende bruger en concealer fra brystet og op.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Er der forskel på concealer og pudder?

En concealer kommer typisk en en flydende from eller som en stick-form, hvorimod pudder er et tørt produkt, der kan komme i løs eller kompakt form. En concealer bliver typisk påført med svamp eller pensel, hvor en pudder bliver påført med børste. En pudder giver et mat finish, hvor en concealer giver et mere fugtet look.

Hvilken concealer farve er in?

Den farve du skal gå efter, må gerne matche din egen hudfarve eller være en tone lysere. En lysere tone kan oplyse området under dine øjne, og få dig til at syne mere frisk og vågn. Derudover undgår du, at blive for mørk under øjnene.

Hvordan finder man sin concealer farve?

Et godt råd er, at gå efter en der ligner din foundation farve og så tag den, der er en tone lysere.

Liva Olsen er en passioneret skønhedsekspert og uddannet kosmetolog fra Kosmetologskolen, hvor hun dimitterede i 2019. Med en alder på 25 år har hun allerede dedikeret mange år til at udforske og forstå skønhedsverdenen.