Bedste Body Serum

Bedste body serum (2023) – Guide til bedste serum til kroppen

Vi har i denne bedste body serums test fundet ti af de bedste body serummer på markedet. Hvis du har tør hud, der sprækker og virker ru, så vil din hud elske en bodyserum eller en body butter. Det kan også være, at du oplever, at din hud er kløende, eller du ser begyndende tegn på aldring. Uanset hvad vil en body serum være en rigtig godt supplement til din skønhedsrutine.

Din krop vil elske at blive smurt ind i fugtgivende og næringsfyldte lotions, og vi mener hos Hair-beauty, at alle kroppe bør forkæles med en lækker bodylotion af høj kvalitet. Du finder i denne guide ti forskellige body serum, der alle er af høj kvalitet, som giver god mening at gøre til en del af din skønhedsrutine.

Hvilke produkter er med i bedste body serum bedst i test guiden

 1. KARMAMEJU INFINITY face & body serum-lotion
 2. Relevant Spot Recovering Body Serum – Kendt fra Løvens Hule
 3. REN Skincare AHA Smart Renewal Body Serum
 4. Clarins Renew-Plus Body Serum
 5. BIOEFFECT EGF Body Serum
 6. Aurelia Firm Replenish Body Serum
 7. Rodial Bee Venom Body Serum
 8. Swiss Clinic Cryogel Body Serum
 9. TAN-LUXE Super Glow Body Serum
 10. Dr. Irena Eris Body Art Rich Anti-Aging Body Serum

#1 KARMAMEJU INFINITY face & body serum-lotion

Karmameju Infinity face & body serum-lotion

Køb for 299,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Dermatologisk testet til sensitiv hud
 2. Duft af oliven, aloe vera og figenkaktus
 3. Virker beroligende

Egenskaber

Dette skønne produkt fra KARMAMEJU er nemt absorberende og dybt fugtgivende til både ansigt og krop. Produktet er dermatologisk testet til sensitiv hud og kan bruges af hele familien. Perfekt til dig der ønsker hudpleje uden potentielle duft-allergener.

Produktet har en skøn duft af oliven, aloe vera og figkaktus fra italienske marker fra bæredygtigt certificerede leverandører.

Produktet er formuleret med styrkende antioxidanter, hyaloronsyre, økologisk aloe vera samt lindrende kamille- og calendulaekstrakt, der virker beroligende.

Produktet indeholder også KARMEJU’s bioaktive Skin-Relief-Complex af kapers-, figenkaktus- og olivenekstrakt, som er klinisk dokumenteret for at have en lindrende og antioxidant-effekt, der virker beroligende og aktiverer hudens naturlige immunforsvar.

Indeholder ingen parfume.

Vores vurdering

Her får du et virkelig skønt produkt, der bare virker helt fantastisk.

Derfor skal du købe produktet

Dette er produktet til dig, der gerne vil have et produkt udover det sædvandlige fra et virkelig godt dansk mærke.

#2 Relevant Spot Recovering Body Serum – Kendt fra Løvens Hule

Relevant Spot Recovering Body Serum

Køb for 245,- kr. hos Relevantcos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. God til sart hud og udsatte områder
 2. Indeholder hyaluronsyre og Seboclear
 3. Renser tilstoppede porer og holder hudens mikrobiom i balance

Egenskaber

Denne serum fra Relevant er særlig velegnet til dig med uren hud eller tør hud. Dette produkt er en effektiv problemløser til sart hud og udsatte områder på kroppen. Du får her et produkt med en innovativ formel, der indeholder hyaluronsyre og seboclear, der begge giver fugt til huden indefra, renser tilstoppede porer og holder hudens mikrobiom i balance.

Derudover indeholder serummet vitamin C, der hjælper med at udglatte huden og bekæmpe pigmentforandringer. Produktet indeholder også rødbedeekstrakt, der opkoncenterer hudens naturlige fugtfaktor på lang sigt.

Det anbefales, at du bruger dette serum sammen med en body lotion.

Vores vurdering

Du får her et serum, der er særlig godt til urenheder. Den samlede oplevelse af dette produkt er super positivt. Serummet holder din hud blød. Husk dog at bruge bodylotion sammen med dette produkt.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du har tendens til uren hud, og du gerne vil have et effektivt produkt.

#3 REN Skincare AHA Smart Renewal Body Serum

Ren Skincare AHA Smart Renewal Body Serum

Køb for 390,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Fugtgivende og eksfolierende serum til kroppen
 2. Beriget med mælkesyre
 3. Stimulerer hudens cellefornyelse

Egenskaber

REN skincare AHA Smart Renewalk Body Serum er en utroligt fugtgivende og eksfolierende kropsserum, der hjælper huden med at genvinde sin naturlige udstråling. Serummet er beriget med mælkesyre, der giver huden en mild eksfoliering, der fjerner døde hudceller, og som samtidig stimulerer hudens cellefornyelse. Derudover er mælkesyeren medvirkende til at give din hud en mere ensartet hudtone og pigmentering.

Derudover indeholder dette sprodukt effektive ingredienser, såsom natriumlaktat, xylitol og probiotiske ekstrakter, der alle giver masser af fugt, styrker hudens naturlige barriere samt beskytter huden mod fugttab. Dette resulterer i, at huden får et mere glat og fyldigt udtryk.

Med dette produkt fra REN vil huden fremstå mere hydreret og glat med en silkeblød overglade, og din hud vil stråle af velvære og sundhed.

Produktet er velegnet til alle hudtyper, og det indeholder ingen parabener, sulfater, silikone, PEG og syntetisk duft og farve.

Vores vurdering

Vi synes, at du her får et formidabelt produkt. Serummet er uden tvivl i den dyre ende, men vi mener, at det er alle pengene værd. Cremen er enormt lækker, og uanset din hudtype vil du få god gavn af lotionen.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du har budgettet til at bruge flere penge på din creme. Her får du en af de bedste bodylotion, der indeholder et væld af gode ingredienser, og som virkelig vil tilføre noget godt til din hudplejerutine.

#4 Clarins Renew-Plus Body Serum

Clarins Renew-Plus Body Serum

Køb for 470,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Bekæmper tegn på aldring
 2. Udviklet til kvinder på 30+
 3. Giver et silkeblødt og strålende resultat

Egenskaber

Med denne bodyserum fra Clarins får du et super effektiv produkt, der giver masser af fugt. Det helt særlige ved dette serum er, at produktet effektivt bekæmper tegn på aldring i huden. Cremen har en super anti-age effekt, og produktet giver et silkeblødt og strålende resultat.

Dette cremede serum absorberes hurtigt, og det efterlader dig med en mere ungdommelig og hydreret hud, der udstråler masser af sundhed og pleje. Dette produkt er især ideelt til kvinder over 30 år, da produktet indeholder en formel, der giver en mere fast hud, fjerner døde hudceller, udglatter ru områder og har en formidabel anti-age effekt.

Vores vurdering

Du får her et super produkt, der især er ideelt til dig, der er ude efter en lotion med anti-age effekt. Produktet vil hurtigt absorberes af huden, og du får masser af god næring.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have hudplejeprodukter med anti-age effekter. Lotionen er perfekt til dig, der har rundet de 30, og som gerne vil give din hud den rette pleje.

#5 BIOEFFECT EGF Body Serum

Bioeffect EGF Body Serum

Køb for 689,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Reducerer forekomsten af fine linjer
 2. Forbedrer kroppens struktur
 3. Indeholder ingen parfume

Egenskaber

Her får du et serum, der vil give fugt til huden og forbedre kroppens struktur. Dette anti-age serum reducerer forekomsten af fine linjer og giver samtidig fugt til din krop. Resultatet med dette serum er et glat og silkeblød overflade.

Derudover genopretter produktet hudens naturlige og ungdommelige glød. Serummet indeholder skønne ingredienser, såsom EGF protein, der virker celleaktiverende, hvilket resultere i, at huden bliver stimuleret til at forny sig selv.

Produktet kan bruges af alle hudtyper og indeholder ingen parfume, konserveringsmidler eller farvestoffer.

Vores vurdering

Du får her et virkelig effektivt produkt, der dog også ligger i den meget dyre ende af spektret. Du får en blød hud ved at bruge produktet. Derudover er vi begejstret for, at produktet ikke indeholder parfume.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du har budgettet til at bruge en del penge på en body serum.

#6 Aurelia Firm Replenish Body Serum

Aurelia Firm Replenish Body Serum

Køb for 332,- kr. hos Med24.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Blødgører huden i dybden
 2. Opstrammer og fornyer huden
 3. Absorberes hurtigt

Egenskaber

Dette serum vil effektivt transformere huden og give masser af fugt til huden og efterlade dig med den mest silkebløde hud. Produktet kan bruges af alle hudtyper. Det anbefales, at du bruget serummet dagligt for at opstramme, forny og blødgøre din hud. Dette serum vil give din hud intensiv pleje, og produktet absorberes hurtigt i huden.

Produktet er desuden også godt til gravide til pleje af deres voksende mave. Produktet er desuden spækket med essentielle olier, der giver en forfriskende duft.

Vores vurdering

Vi synes, at du her får et skønt produkt til rimelige penge med en forfriskende duft, der er dejlig dagen lang.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have et velduftende produkt med en mild duft, der samtidig giver en silkeblød hud.

#7 Rodial Bee Venom Body Serum

Rodial Bee Venom Body Serum

Køb for 479,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Beriget med retinol og bee venom
 2. Giver en ensartet og glat tekstur
 3. Skøn duft af rose og honning

Egenskaber

Her får du et formidabelt serum, der virker som en opstrammende creme. Lotionen er beriget med retinol serum og bee venom, der begge virker foryngende på huden og er med til at give en mere glat og ensartet tekstur af huden. Derudover giver lotionen masser af fugt til din hud. Det anbefales, at du bruger lotionen to gange dagligt for at opretholde fugtniveauet i huden.

Denne lette creme har en vidunderlig duft af rose og honning. Denne creme har en let konsistens, der hurtigt absorberes af huden, og din hud vil efterlades silkeblød.

Vores vurdering

Du får her et superlækkert produkt med en let konsistens. Produktet er i en rimelig prisklasse, og du får en masse for pengene. Hvis du gerne vil have en blød og smidig hud, er dette et godt produkt. Denne body serum har tilmed en vidunderlig duft.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du er på udkig efter et velduftende serum, der vil give dig en blød hud, er dette lige produktet for dig.

#8 Swiss Clinic Cryogel Body Serum

Swiss Clinic Cryogel Body Serum

Køb for 470,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Bekæmper kropsfedt
 2. Forbedrer blodcirkulationen
 3. God til strækmærker og cellulite (appelsinhud)

Egenskaber

Her får du et koncentreret produkt, der bekæmper kropsfedt, forbedrer blodcirkulationen samt mindsker fedtcellernes størrelse, hvilket resulterer i en mere fast hud. Dette serum er desuden velegnet mod strækmærker og cellulite, idet det bidrager til mindsket fedtdannelse om, natten og øget fedtforbrænding om dagen, når du er aktiv.

Dette produkt har en let konsistens, der ikke klister. Serummet indeholder desuden mentol, der menes at være antiseptisk, kølende, stimulerende på cirkulationen, opfriskende og kølende.

Vores vurdering

Dette er et effektivt produkt, uanset hvilken hudtype du har. Her får du et godt produkt, der er i en fornuftig prisklasse. Produktet er også god til tør hud, idet du får tilført fugt.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du specifikt er ude efter at bekæmpe kropsfedt. Så er dette serum lige noget for dig.

#9 TAN-LUXE Super Glow Body Serum

Tan-Luxe Super Glow Body Serum

Køb for 290,- kr. hos Med24.dk

Fremhævede egenskaber

 1. God til sensitiv hud
 2. Vil berolige huden
 3. Indeholder selvbruner-aktiver

Egenskaber

Dette produkt indeholder fugtgivende ingredienser samt selvbruner-aktiver. Derudover indeholder produktet 4% DHA, der er udledt fra økologisk rapsolie, hvilket giver din hud en let farve, som du kan opbygge efter ønske. Produktet giver en naturlig og eksklusiv glød, der hverken giver pletter, streger eller lugt. Produktet er også beriget med hyualoronsyre og sodium hyaloronate, der tilfører masser af fugt til huden og giver en længevarende tan.

Produktet indeholder også kokosolie, der modvirker rødme og irritation, hvilket er godt til sensitiv hud.

Vores vurdering

Du får her et rigtig godt produkt, hvis du gerne vil have glød til huden. Derudover er produktet godt, hvis du har tør hud, idet du får masser af blødhed til huden.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have et serum, der kan give dig en let tan. Dette body serum giver en flot glød, og du kan selv “styre” farven på din hud.

#10 Dr. Irena Eris Body Art Rich Anti-Aging Body Serum

Dr. Irena Eris Body Art Rich Anti-Aging Body Serum

Køb for 294,- kr. hos Med24.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Anti-age egenskaber
 2. Fremmer regenerering
 3. Giver en fast og velnæret hud

Egenskaber

Her får du en anti-aging body serum fra Dr. Irena Eris, der forbedrer hudens elasticitet og giver en glat hud. Derudover styrker produktet proteinfraktionen, der beskytter kollagen samt elastinfibre og fremmer deres regenerering. Dette serum har en fin struktur, der ganske nænsomt fjerner ru hud.

Resultatet med dette serum er en fast og velnæret hud.

Vores vurdering

Du får her et lækker serum, du kan bruge uanset hudtype. Produktet er også god til tør hud, serummet efterlader dig med en blød hud, der er velnæret.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette serum, hvis du gerne vil have et produkt, der ikke er alt for dyrt, men som samtidig er effektivt.

Hvor ofte burde man bruge body serum?

Du bør bruge bodylotions dagligt. Som minimum anbefaler vi, at du bruger bodylotions én gang om dagen, men det er helt klar godt, hvis du kan bruge bodylotions to gange dagligt. Du kan eksempelvis bruge din bodylotion både morgen og aften. På den måde får du det bedste resultat.

Hvad gør en bodylotion?

En bodylotion giver masser af fugt til huden. Hvis du har tør hud eller sensitiv hud, vil du elske bodylotions. Tør hud har nemlig enormt godt af masser af lotion. Det er faktisk alfa og omega, at du bruger creme mindst én gang dagligt, hvis du har meget tør hud.

En bodylotion kan derudover have mange andre egenskaber. Det kan være, at den skal berolige huden eller modvirke irritation. Det kan også være, at den skal have anti-age effekt eller den skal bekæmpe cellulite. Det kan også være, at det skal give en lækker tan til din hud. Bodylotions kan altså have rigtig mange formål og egenskaber, alt efter hvad du er ude efter.

Der findes en bodylotion til alle behov og hudtyper, så det gælder bare om at finde en, der passer bedst til dig.

Hvad er forskellen på bodylotion og body serum?

Et serum er langt mere koncentreret end en bodylotion, en body butter eller en creme. Det er faktisk samme princip, som når du bruger serum og creme til ansigtet. Du kan se serum som et produkt, der virkelig giver et godt boost og er enormt koncentret.

Du bør altså bruge det, inden du benytter din body butter, bodylotion eller creme. Du skal bruge det, hvis du eksempelvis gerne vil have koncentrerede egenskaber, der virkelig booster eksempelvis dit fugtniveau, har anti-age egenskaber eller lignende.

Hvad skal man overveje inden man vælger body serum?

Du bør overveje, hvilken hudtype du har. Dette er altid det første, du bør overveje. Der er nemlig forskel på, hvilket produkt du skal vælge alt afhængig af din hudtype. Har du tør hud skal du måske have et andet produkt, end hvis du har sensitiv hud.

Du bør også overveje, hvad formålet med produktet er. Hvad vil du gerne opnå? Vil du gerne have en krop, der er mere blød? Vil du gerne reducere fine linker? Vil du gerne komme cellulite til livs? Vil du gerne have et produkt, der virker opstrammende? Vil du gerne have et produkt, der virke beroligende?

Du bør også overveje ingredienser. Vil du gerne have et produkt, der indeholder naturlige ingredienser? Skal produktet indeholde vitamin C? Skal dit produkt være uden parabener? Skal dit produkt indeholde niacinamid? Niacinamid er blandt andet godt, hvis du har tendens til akne. Må dit produkt indehold glycerin? Glycerin virker fugtgivende. Eller skal dit produkt være helt naturligt? Der er altså mange ting at overveje.

Virker body serum til al hud?

Ja, men du skal naturligvis vælge et produkt, der passer til lige præcis dig. Produktet vil ikke have den ønskede effekt, hvis du vælger et produkt, der ikke passer til dig og dine behov. Det er altså vigtigt, at du kigger på, hvad dine behov er, så du vælger det rette produkt.

Hvad indeholder body serum?

De indeholder mange forskellige ingredienser. Dette afhænger helt af, hvad formålet med produktet er. Nogle indeholder blot få ingredienser, der er naturlige, mens andre indeholder et væld af ingredienser. Nogle indeholder vitaminer, mens andre mere indeholder olier.

Det er altså ikke sådan, at alle produkterne bare indeholde de samme ingredienser. Det er meget forskellige alt afhængigt af formålet med produktet.

FAQ

Hvilken body serum er bedst?

Det afhænger helt af din hudtype, dine behov og dit budget. Men REN Skincare AHA Smart Renewal Body Serum og KARMAMEJU INFINITY face & body serum-lotion er virkelig lækre produkter. Vi synes dog selv, at alle ti produktet vi har på denne liste er fantastiske, og vi kan varmt anbefale hvert af disse produkter.

Hvor ofte skal man bruge body serum?

Vi anbefaler, at du bruger produktet hver dag. Hvis du kan bruge det to gange dagligt (eksempelvis morgen og aften), vil det være endnu bedre.

Artiklen er opdateret d. september 4, 2023 af Liva

Malene

Malene er en af vores talentfulde tekstforfattere og produkttestere. Hun har været en del af hjemmesidens siden 2021 og har bidraget med en stor mængde beautyguides og testet produkter fra shampoo til hårserum og vippeserum.

Hun er vores go-to når vores artikler skal opdateres med vores nyeste test, som hun også selv foretager.