Bedste barbermaskine test

Bedste Barbermaskine Test 2022 – Top 10 barbermaskiner bedst i test

Vores team har gjort det igen. Vi har lavet den bedste barbermaskine test i 2022 og fundet den ultimative maskine på markedet blandt alle de maskiner. Du finder ikke bare en samling dyre produkter, men et stærkt udvalg fra et bredt sortiment i forskellige pris- og kvalitetsklasser.

Prisen hænger ikke altid sammen med kvalitet og derfor måtte vi teste en del forskellige produkter i vores barbermaskine test.

Testen startede med en grundig research af de mest populære barbermaskiner blandt danske mænd. Vi samlede de 10 mest købte og populære på de store webshops, fik dem tilsendt og har gennemgået en grundig omgang test på både os selv og vores testpanel.

Vi fokuserer denne barbermaskine test på 4 overordnede områder:

✅ Barbering tæthed og effektivitet
✅ Driftstid og ladetid
✅ Indstillingsmuligheder og egenskaber
✅ Look and feel

Så hvis du også synes, at det at vælge maskine blandt tusindvis af barbermaskiner kan være lidt af en jungle, så læs mere af vores test, så du kan finde frem til det rette valg for dig og dit skæg.

Hvilke barbermaskiner er bedst i test?

 1. Braun Serie 9 Barbermaskine 9380cc (Vinder af barbermaskine test)
 2. Braun Serie 9 Barbermaskine 9345S
 3. Philips SP9860/13 Prestige
 4. Philips Serie 9000 Barbermaskine S9031/12
 5. Braun Shaver Series 3 Limited Edition 3020s (Bedst til prisen)
 6. Braun Serie 9 Gold Edition Barbermaskine 9299s
 7. Panasonic Barbermaskine Wet & Dry
 8. Braun Serie 7 Barbermaskine 7865cc
 9. Philips Series 5000 AquaTouch S5400/06
 10. Braun Serie 7 Barbermaskine 7790cc

#1 Braun Serie 9 9380cc Barbermaskine – bedst i test

Braun Serie 9 9380cc Barbermaskine

👉 Køb til 2.257,- kr. hos Proshop.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Medfølgende hygienisk lade- og rensestation
 2. 100% Vandtæt
 3. Hele fire skæreelementer

Egenskaber

Brauns 9380cc barbermaskine er designet med hele fire skæreelementer inklusiv to midtertrimmere, som sørger for at alle hårstrå fjernes samtidig med, at huden efterlades blød.

Denne barbermaskine er altså en barbermaskine der kan give dig både en effektiv, tæt og nænsom barbering.

Det skyldes det fleksible 10D-hoved, soniske mikrovibrationer samt et hudbeskyttende element skånsom mod huden, som sammen skaber et perfekt resultat. Derfor er den særligt egnet til tør hud eller irriteret hud.

Maskinen tilpasser sig ansigtets konturer samt din skægtæthed, hvilket efterlader et præcist og ensartet resultat i hele ansigtet.

Der medfølger desuden en rense- og opladningsstation, som sørger for, at din barbermaskine altid er rengjort, opladt og klar til brug hver eneste dag.

Batteritiden er ca. en 1 time hvilket betyder, at du kan pakke den medfølgende rense- og opladningsstation væk sommetider, hvis ønsket.

Vores vurdering

Denne Braun barbermaskine er uden tvivl en af de bedste barbermaskiner på markedet.

Helt generelt mener vi ikke, at man går galt i byen med en Barbermaskine fra Braun, men denne barbermaskine bare en kategori for sig, og den absolut bedste blandt de testede barbermaskiner.

Maskinen giver blandt andet en yderst tæt barbering, og kan bruges igen og igen uden at skulle rengøres og lades manuelt grundet den medfølgende rense- og ladningsstation.

Derfor skal du købe Braun Serie 9 9380cc barbermaskinen

Du skal købe denne Braun barbermaskine Series 9, hvis du ønsker en af de absolut bedste barbermaskiner på markedet, som både giver et perfekt resultat samtidig med at være yderst skånsom barbering for huden.

#2 Braun Series 9 9345S Barbermaskine

Braun Series 9 9345S Barbermaskine

👉 Køb til 2.859,95 kr. hos Gucca.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Vandafvisende
 2. Trådløs – Medfølgende opladningsstation
 3. Fem skærelementer for en perfekt barbering

Egenskaber

Denne barbermaskine er en del af Brauns effektive serie 9. Braun Series 9 9345S barbermaskinen har hele fem skæreelementer, som gør at den kan fjerne flere hårstrå på en gang for en hurtigere og mere effektiv barbering.

Maskinen giver altså en god og tæt barbering, og er desuden særligt skånsom mod huden grundet de soniske vibrationer, hvorfor denne barbermaskine også er velegnet til irriteret hud.

Denne maskine er trådløs, lades op på ca. 45 minutter, og battertitiden er ca. 60 minutter. Barbermaskinen kan bruges til både tør og våd hud.

Vores vurdering

Vi er meget begejstrede for denne barbermaskine. Den sikrer en tættere barbering end mange andre barbermaskine på markedet, men uden at gå på kompromis med skånsomhed. Det er en rigtig god maskine, der kan det kan skal – og mere til selv hvis du lider af tør hud.

Derfor skal du købe Braun Series 9 9345S barbermaskinen

Hvis du er på udkig efter en af de bedste barbermaskiner på markedet, men ønsker en lidt billigere priskategori end bedst i test maskinen, så skal denne Braun barbermaskine Series 9 være din nye maskine.

#3 Philips Barbermaskine Shaver S9000 Prestige

Philips Barbermaskine Shaver S9000 Prestige

👉 Køb til 3073,- kr. hos Proshop.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Barberer lige så tæt som en skraber
 2. Nem at rengøre
 3. Ledningsfri brug op til 60 minutter (45 minutter ladetid)

Egenskaber

Philips Shaver S9000 Prestige barbermaskinen er en af de bedste barbermaskiner af dem fra Philips. barbermaskinen glider nemt over huden og med de fleksible 360-D+-hoveder, sikres en lige så tæt barbering som var det med skraber. Dette er altså en barbermaskine der kan fjerne selv de mindste skæghår.

Det er desuden muligt at tilpasse barbermaskinen mellem tre hastigheder således, at barberingen bliver præcis som du ønsker.

Rengøring af maskinen bliver heller ikke nemmere grundet den specialdesignede indvendige beholder som kan åbnes og blot skylles under rindende vand.

Denne barbermaskine er rigtig god til både våd og tør brug, hvilket betyder at du kan barbere dig med skum eller bruge den under bruseren.

Vores vurdering

Denne barbermaskine er en god all-around barbermaskine grundet dens mange muligheder for forskellige indstillinger. Den kan blandt andet bruges både på tør og våd hud samt justeres i hastighed.

Barbermaskinen fra Philips giver desuden et rigtig godt resultat hver gang hvad end du har korte eller længere skæghår, som skal barberes.

Vi er desuden vilde med, at maskinen blot rengøres under rindende vand så der ikke skal bruges en masse tid på rengøring, men så kan man fokusere på barbering.

Derfor skal du købe Philips Barbermaskine Shaver S9000 Prestige

Denne barbermaskine skal være den nye barbermaskine, hvis du er på udkig efter en en af de bedste Philips maskine, som kan give et helt tæt resultat hver gang.

#4 Philips Serie 9000 Barbermaskine S9031/12

Philips Serie 9000 Barbermaskine S9031/12

👉 Køb for 1.499,- kr. hos Coop.dk

Fremhævede egenskaber

 • V-formede præcisionsblade der bevæger sig i 8 forskellige retninger
 • Fungerer perfekt til både våd og tør barbering
 • Har Philips patenterede barberblads system V-Track til hårstrå i alle retninger

Egenskaber

Denne barbermaskine har noget af Philips mest avancerede udstyr til barbermaskiner grundet de V-formede præcisionsblade der kan bevæge sig i otte forskellige retninger og V track.

Displayet er blandt andet lækkert og intuitivt, som giver mulighed for en del forskellige indstillings funktioner, som gør at du nemt kan skræddersy barbering efter intensitet og følsomhed.

Oplade Systemet kommer med to forskellige indstillinger. Fuld opladning i en time og få brugstid på 50 minutter, eller vælg en speed-opladningen, som giver brugstid til en enkelt barbering i sidste øjeblik. Kan f.eks. anvendes, hvis maskinen har været glemt at blive sat til opladning.

Vores vurdering

Philips Serie 9000 Barbermaskine er en stærk runner op til vores store barbermaskine test som er lavet på de bedste barbermaskiner på markedet. Denne funktionsdygtige og cool barbermaskine med patenterede teknologi som gør det muligt at fange de mindste hårstrå, gør maskinen utrolig lækker og nem at anvende.

Kæmpe anbefaling fra redaktionen og os der testede den. En favorit i vores testede barbermaskiner. Selve maskinen giver en glat og tæt barbering uden det mindste hudirritation.

Den er vandtæt, så du kan anvende den både i badet, under bruseren eller til tør barbering. Det er altså en god ide at købe denne, hvis dine behov til barbering ændrer sig sommetider.

#5 Braun Series 3 Shaver Limited Edition 3020s – Bedst til prisen!

Braun Shaver Series 3 Limited Edition 3020s

👉 Køb til 499,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Hurtig og komfortabel barbering
 2. Medfølgende rejsetaske
 3. Vandtæt barbermaskine

Egenskaber

Denne model fra Braun er en del af Braun Series 3. Den er designet med MicroComb teknologi, som sikrer en tættere barbering, og giver et rigtig godt resultat.

Desuden sikrer teknologien en meget komfortabel barbering, hvilket giver blød hud trods jævnlig brug.

Braun Series 3 barbermaskinen har desuden en god ydeevne, der med sine tre skæreelementer, glider nemt hen over ansigtet grundet, da hovedet former sig efter konturerne i dit ansigt.

Braun Series 3 barbermaskinen tager ikke lang tid at tage op, da den medfølgende oplader lader maskinen op på kun 1 time.

Der følger desuden en rejsetaske med ved køb af denne maskine, så du nemt kan transportere den med til hver dags brug.

Vores vurdering

Denne Braun Series 3 barbermaskine er en af de mere budgetvenlige barbermaskiner i vores test, men det gør den bestemt ikke dårlig trods den bedste pris. Barbermaskinen har tre fine skæreelementer, som giver en rigtig god og jævn barbering.

Den kan dog ikke hamle op med de barbermaskiner med hhv. fire og fem skæreelementer, men til prisen, så er denne Braun Series 3 en god barbermaskine, der kan opfylde et hverdagsbehov for barbering.

Derfor skal du købe Braun Series 3 Shaver Limited Edition 3020S

Braun Series 3 barbermaskine er et budgetvenligt valg, som ikke går på kompromis med kvalitet. Du skal derfor vælge denne Braun Series 3, hvis du vil have en god maskine til den bedste pris (budgetvenlig)

#6 Braun Serie 9 Gold Edition Barbermaskine 9299s

Braun Serie 9 Gold Edition Barbermaskine 9299s

👉 Køb for 1.945,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 • Maskinen har vundet utallige test og anses som Brauns bedste (af Braun selv)
 • AutoSense teknologi til at barbere flere skæg med et stryg
 • Vandtæt og designet til at holde mindst 7 års hårdt brug

Egenskaber

En 100% vandtæt barbermaskine designet til at holde i op til 7 år og en trimmer forstærket med titaniumbelægning. SyncroSonic teknologi med 40.000 tværgående beskæringer pr. minut. Beskyttende SkinGuard funktion som glatter huden ud for en enestående barberingoplevelse.

MicroMotion kombineret med MacroMotion for maksimal tilpasningsevne i ansigtet, hvilket blandt andet giver meget mere hudkontakt for en mere grundig barbering end almindelige barbermaskiner.

Vores vurdering

Okay, maskinen er godt nok smedet ind i guld (belægning), men denne version er et must-have for den kræsne forbruger. Deres bedste barbermaskine i et cool design, som gør den umådelig fed at se på og giver den bedste barbering du kan ønske dig.

Vi synes dog ikke, at prisen nødvendigvis retfærdiggøres, men det er da en af de bedste maskiner man kan få på markedet. Maskinen passer bedst til den yderst kræsne og bevidste forbruger.

De forskellige funktioner som verdens stærkeste Sonic-teknologi og en intelligent AutoSensing-motor til at barbere mere skæg i et enkelt tag end nogen anden barbermaskine.

Derfor skal du købe Gold Edition Braun maskinen

Alt sammen egenskaber som gør den til vores bedste valg på listen. En dyr maskine, men helt klart pengene værd – hvis du går efter det bedste på markedet. Så kan du ikke få nok blær, skal du gå efter denne maskine.

#7 Panasonic Barbermaskine Wet & Dry

Panasonic Barbermaskine Wet & Dry ES-RT87-S503

👉 Køb for 1.299,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 • En skægtrimmer, der giver en tæt og skånsom barbering
 • Fuld funktionsdygtig lade og rensestation for daglig optimering af maskinen
 • Dobbeltfunktion der sørger for at hårene bliver afskåret helt inde ved hårrødderne

Egenskaber

Det 3-bladede folieskær med nanobelagte overflade og justerbart bevægelige hoved, gør blandt andet maskinen let at anvende til enhver kontur i ansigtet. Oplades til fuld opladning på bare 1 time og holder i hele 54 minutter på fuld opladning.

Wet & Dry maskinen har et lækkert LED display der viser hvor meget batteritid der er tilbage. Kan anvendes både til våd og tår hud, så den kan tages med under bruseren. Automatisk rengørring og opladestation medfølger, så maskinen altid er klar og lækker til anvendelse.

Vores vurdering

En elektrisk barbermaskine der viste sig fra sin bedste side da vi testede den. Klar favorit grundet vandtætheden, så du kan bruge den i badet, men stadig ikke helt skarp nok til at slå de andre i topklassen – generelt.

En anbefalelsesværdig maskine, der er lækker at bruge og kan især anbefales til manden der foretrækker at barbere sig under bruseren, da du kan bruge den alle vegne.

#8 Braun Series 7 7865cc Barbermaskine

Braun Serie 7 Barbermaskine 7865cc

👉 Køb for 1.799,- kr. hos Coop.dk

Fremhævede egenskaber

 • 5 fede funktioner, som gør maskinen nem at bruge selv på vanskelige områder
 • Kommer med top hygiejnisk rensestation til nem rengøring
 • Variable indstillinger fra følsom til intens barbering

Egenskaber

De fire specialiserede skæreelementer i hovedet af denne barbermaskine, er designet til at nå besværlige områder for normale barbermaskiner som f.eks. under næsen og sikrer en tæt barbering. Den kommer med en top lækker rensestation, som automatisk renser og smører maskinen efter hvert brug. Maskinen holder i 50 minutter og er også vaskbar under vand.

Hurtig opladningstid på bare 1 time og holder i 50 minutter, perfekt til en weekend tur eller en uge på forretningensrejsen. Med det smalle hoved, er den super manøvredygtig og let at håndtere.

Vores vurdering

Den nemme rensestation gør at det føles som en ny barbermaskine hver eneste dag. Det specielle design giver en tæt og lækker barbering og går barbermaskinen til noget unikt. En top klasse contender i vores barbermaskine test og er helt klart pengene værd.

Braun Series 7 maskinen føles meget rar i hånden og dens lydsvage brummen går den dejligt behagelig at anvende – både tidligt om morgenen eller sent om aftenen.

Du skal købe denne nye barbermaskine fra Braun, så du kan få en god barbering hver dag, og med de 50 minutter brugstid, kræves sjælden opladning.

#9 Philips Series 5000 AquaTouch S5400/06

Philips Series 5000 AquaTouch S5400/06

👉 Køb til 704,- kr. hos Proshop.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Oplader på 60 minutter
 2. Kan bruges til enhver spænding i verden
 3. To års garanti

Egenskaber

Dette er en elektrisk barbermaskine fra Philips, som med AquaTouch teknologi beskytter huden samtidig med at give en god og tæt barbering.

Barbermaskinen fra Philips lader op på kun 60 minutter, hvilket giver en brugstid på hele 45 minutter svarende til ca. 15 barberinger.

Philips maskinen er desuden vandtæt, hvilket gør at den kan bruges både foran spejlet, men kan også bruges i badet.

Vores vurdering

Af alle de forskellige barbermaskiner vi har testet, så lander denne bmaskine fra Philips desværre i bunden. Det betyder dog ikke, at det er en dårlig maskine, men vi synes bare ikke, at den hamler op med de øvrige barbermaskiner.

Denne barbermaskine gør det muligt at få et fint resultat ved din barbering hver dag, da den kan anvendes både foran spejlet og i badet. Det er dog ikke den bedste på markedet.

Derfor skal du købe Philips Series 5000 AquaTouch S5400/06

Du skal købe denne Philips maskine, hvis du er på udkig efter en god barbermaskine, som kan få et fint resultat hver gang, og samtidig er på udkig efter en billig barbermaskine.

#10 Braun Serie 7 Barbermaskine 7790cc

Braun Serie 7 Barbermaskine 7790cc

👉 Køb til 1.037,- kr. hos Proshop.dk

Fremhævede egenskaber

 • Tilpasser sig efter skægget når du bruger barbermaskinen
 • Speciel Sonic teknologi og kommer med Brauns smarte Clean & Charge station
 • Integreret præcisionstrimmer giver rigtig god og præcis barbering

Egenskaber

Patenteret Sonic teknologi som aflæser og tilpasser skægget. Teknologien aflæser skæggets tæthed og skruer op for maskinkraft hvis det er nødvendigt. Den alkoholbaserede Clean & Charge station rengør maskinen på en hygiejnisk og nem måde. Den smører ligeledes og oplader maskinen og gør den konstant klar til brug.

Kan anvendes både til våd og tør brug, uden at tabe kraft med det vandtætte barberkniv. Skæret er designet til at holde i op til 7 år. Opladetid er cirka 1 time og giver 45 minutter aktiv brugstid.

Vores vurdering

Maskinen er en fantastisk all-round barbermaskine, men rammer ikke toplisten som bedst i test barbermaskine. Dog er den kommet ind på en flot femteplads, da det er en stabil barbermaskine som yder godt både til våd og tør barbering, og især Clean & Charge stationen trækker op.

Vi har testet maskinen grundigt og finder den utroligt behagelig at barbere med. Med nænsomme strøg er barbermaskinen fantastisk til mænd mere mere følsom hud. Samtidig er dens sonic teknologi velegnet til mænd, der har ulige skægvækst på tværs af ansigtet.

Hvad udgør en god barbermaskine?

Den bedste barbermaskine skal selvfølgelig være ledningsløs og genopladelig med et skarpt batteri, der ikke mister power under barbering. Så skal den have skarpe skær, så den klipper alle skægstubbe uden at hverken irritere eller rive i huden og håret.

Derudover er der en lang række features, som vi har kigget på i vores udvalgte barbermaskiner. Men hvilke er egentlig vigtigst og hvilke features foretrækker vores forbrugere? Husk at du er altid velkommen til at kommentere og stille spørgsmål i artiklen og vi skal besvare det hurtigst muligt.

De bedste barbermaskiner klarer alle vores krav og mere til. I selve testen af de forskellige shavere, kan du læse hvilket barbermaskiner der gør det godt og hvilke der gør det knap så godt. Der er selvfølgelig forskel på hvilke barbermaskiner der er gode til forskellige mænd, som hvilke der er gode til sart hud, ansigtets konturer, giver en tæt barbering og mere mere.

Læs alle vores anmeldelser her i testen og find din nye barbermaskine.

Hvor ofte skal man vedligeholde sin barbermaskine

En barbermaskine skal vedligeholdes ofte, men ikke så ofte som de fleste tror. Det er ikke nødvendigvis en daglig ting rengøring, men ugentligt er nødvendigt. Der er forskel på de fleste barbermaskiner og mange af dem er efterhånden selvrensende og selvslibende.

Ikke desto mindre er en velholdt barbermaskine en fornøjelse at anvende og alene af den grund er det en god ide at svinge rensebørsten som følger med.

Der findes barbermaskiner med en rensestation som samtidig oplader. Leder du efter den ultimative komfort i forhold til vedligeholdelse af din barbermaskine, så skal du vælge en af den type. De er oftere lidt dyrere, men vi tror på at pengene er godt ud i den sidste ende – såfremt man har råd til den ekstra luksus.

Leder du i stedet efter den bedste hårtrimmer, så har vi også lavet en test der afprøver og tester disse.

Barbermaskine test – Hvordan har vores eksperter grebet det an?

Da vi startede på vores research om de bedste barbermaskiner på det danske marked, kiggede vi først og fremmest på de mange forbrugeranmeldelser der findes på internettet. Der ligger allerede en stor del research og mandetimer lagt i at finde de forskellige barbermaskiner der klarer testen om at klippe dit skæg og give dig en tæt barbering uden at genere sart hud, etc.

Der findes så mange krav til den perfekte barbermaskine og alle mænd har selvfølgelig deres egne præferencer. Nogle vil have en barbermaskine der følger ansigtets konturer, andre vil have en knivskarp og tæt barbering, mens nogle helst vil have en billig barbermaskine som kan klare jobbet næsten lige så godt som de dyreste på markedet.

Derfor valgte vi vores præferencer ud fra en række undersøgelser blandt danske mænd i redaktionens omgangskreds i alderen 20-35, som vi anser som værende kerneforbrugere og dermed også kernemålgruppen til den perfekte barbermaskine.

Barbermaskine bedst i test kan findes i vores test på følgende egenskaber:

 • Typen af skær (Titanium, stål, etc)
 • Brugstid i antal minutter
 • Tæthed i barbering
 • Ladetid i stikkontakt eller på ladestation
 • Indstillingsmuligheder
 • Selvrensende funktion
 • Selvslibende funktion
 • Medfølgende udstyr
 • Look and feel af barbermaskinen

FAQ

🏆Se vinderen af vores bedst i test af barbermaskiner

Vi har gennemgået 5 af markedets bedste barbermaskiner , så du kan finde din nye barbermaskine lige her. Vælg vores vinder, eller find din favorit blandt de bedste maskiner på markedet.

📊 Hvordan har vi vurderet vinderen?

Vi har testet alle maskiner og sammenlignet deres forskelle og specielle egenskaber. I sammenligningen finder du de features vi bedst kunne lide og vores egen vurdering af maskinen.

✅ Få den billigste pris i Danmark

Samtidig med at vi har vurderet og sammenlignet de bedste barbermaskiner, har vi også fundet den bedste pris til dig. Derfor er det enkelt og nemt at finde din spritnye, topmoderne og højest vurderet maskine.

Artiklen blev publiceret d. juni 10, 2020 af Liva og senest opdateret d. februar 10, 2022 af Liva

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *