bedste barbermaskine test

Bedste barbermaskine 2020 – Se vores store barbermaskine test

Vores team har gjort det igen.. Vi har lavet en bedst i test og fundet den bedste barbermaskine på markedet. Du finder ikke bare en samling dyre barbermaskiner, men et stærkt udvalg fra et bredt sortiment i forskellige klasser. Prisen hænger ikke altid sammen med kvalitet og derfor måtte vi teste en del forskellige maskiner.

Vores barbermaskine test startede med en grundig research af de mest populære maskiner blandt danske mænd. Vi samlede de 5 mest købte og populære på de store webshops, fik dem tilsendt og har gennemgået en grundig omgang test på både os selv og vores test panel.

Vi fokuserer vores test af barbermaskiner på 4 overordnede områder:

✅ Barbering tæthed og effektivitet
✅ Driftstid og ladetid
✅ Indstillingsmuligheder og egenskaber
✅ Look and feel

Resultat i vores barbermaskine test 2020

#1 Braun Serie 9 Gold Edition Barbermaskine 9299s
#2 Braun Serie 7 Barbermaskine 7865cc
# 3 Philips Serie 9000 Barbermaskine S9031/12
# 4 Panasonic Barbermaskine Wet & Dry
# 5 Braun Serie 7 Barbermaskine 7790cc

#1 Braun Serie 9 Gold Edition Barbermaskine 9299s

Braun Serie 9 Gold Edition Barbermaskine 9299s

👉 Køb for 1.945,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 • Maskinen har vundet utallige test og anses som Brauns bedste (af Braun selv)
 • AutoSense teknologi til at barbere flere skæg med et stryg
 • Vandtæt og designet til at holde mindst 7 års hårdt brug

Egenskaber

En 100% vandtæt barbermaskine designet til at holde i op til 7 år og en trimmer forstærket med titaniumbelægning. SyncroSonic teknologi med 40.000 tværgående beskæringer pr. minut. Beskyttende SkinGuard funktion som glatter huden ud for en enestående barberingoplevelse.

MicroMotion kombineret med MacroMotion for maksimal tilpasningsevne i ansigtet, hvilket giver meget mere hudkontakt for en mere grundig barbering end almindelige barbermaskiner.

Vores vurdering

Okay, maskinen er godt nok smedet ind i guld (belægning), men denne version er et must-have for den kræsne forbruger. Deres bedste barbermaskine i et cool design, som gør den umådelig fed at se på og giver den bedste barbering du kan ønske dig.

De forskellige funktioner som verdens stærkeste Sonic-teknologi og en intelligent AutoSensing-motor til at barbere mere skæg i et enkelt tag end nogen anden barbermaskine. Alt sammen egenskaber som gør den til vores bedste valg på listen. En dyr maskine, men helt klart pengene værd – hvis du går efter det bedste på markedet.

#2 Braun Serie 7 Barbermaskine 7865cc

Braun Serie 7 Barbermaskine 7865cc

👉 Køb for 1.799,- kr. hos Coop.dk

Fremhævede egenskaber

 • 5 fede funktioner, som gør maskinen nem at bruge selv på vanskelige områder
 • Kommer med top hygiejnisk rensestation til nem rengøring
 • Variable indstillinger fra følsom til intens barbering

Egenskaber

De fire specialiserede skæreelementer i hovedet af denne barbermaskine, er designet til at nå besværlige områder for normale barbermaskiner som f.eks. under næsen. Den kommer med en top lækker rensestation, som automatisk renser og smører maskinen efter hvert brug. Maskinen holder i 50 minutter og er også vaskbar under vand.

Hurtig opladningstid på bare 1 time og holder i 50 minutter, perfekt til en weekend tur eller en uge på forretningensrejsen. Med det smalle hoved, er den super manøvredygtig og let at håndtere.

Vores vurdering

Den nemme rensestation gør at det føles som en ny barbermaskine hver eneste dag. Det specielle design giver en tæt og lækker barbering og går barbermaskinen til noget unikt. En top klasse contender i vores barbermaskine test og er helt klart pengene værd.

En af de bedste barbermaskiner i klassen, men overhales lige præcis af vores nummer 1. Maskinen føles meget rar i hånden og dens lydsvage brummen går den dejligt behagelig at anvende – både tidligt om morgenen eller sent om aftenen.

# 3 Philips Serie 9000 Barbermaskine S9031/12

Philips Serie 9000 Barbermaskine S9031/12

👉 Køb for 1.499,- kr. hos Coop.dk

Fremhævede egenskaber

 • V-formede præcisionsblade der bevæger sig i 8 forskellige retninger
 • Fungerer perfekt til både våd og tør barbering
 • Har Philips patenterede barberblads system V-Track til hårstrå i alle retninger

Egenskaber

Denne barbermaskine har noget af Phillips mest avancerede udstyr til barbermaskiner. Displayet er lækkert og intuitivt, som giver mulighed for en del forskellige indstillingsfunktioner, som gør det nemt at skræddersy barbering efter intensitet og følsomhed.

Opladesystemet kommer med to forskellige indstillinger. Fuld opladning i en time og få brugstid på 50 min, eller vælg en speed-opladningen, som giver brugstid til en enkelt barbering i sidste øjeblik. Kan f.eks. anvendes, hvis maskinen har været glemt at blive sat til ladning.

Vores vurdering

Philips Serie 9000 Barbermaskine er en stærk runner op til væres store barbermaskine test. Denne funktionsdygtige og cool barbermaskine med patenterede teknologi til at fange de mindste hårstrå, gør maskinen utrolig lækker og nem at anvende.

Kæmpe anbefaling fra redaktionen og os der testede den. En absolut favorit i top 3 af vores testede barbermaskiner. Selve maskinen giver en glat og tæt barbering uden det mindste hudirritation. Kan anvendes bøde i badet, under bruseren eller til tør barbering.

# 4 Panasonic Barbermaskine Wet & Dry

Panasonic Barbermaskine Wet & Dry ES-RT87-S503

👉 Køb for 1.299,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 • En skægtrimmer, der giver en tæt og skånsom barbering
 • Fuld funktionsdygtig lade og rensestation for daglig optimering af maskinen
 • Dobbeltfunktion der sørger for at hårene bliver afskåret helt inde ved hårrødderne

Egenskaber

Det 3-bladede folieskær med nanobelagte overflade og justerbart bevægelige hoved, gør maskinen let at anvende til enhver kontur i ansigtet. Oplades til fuld opladning på bare 1 time og holder i hele 54 minutter på fuld opladning.

Maskinen har et lækkert LED display der viser hvor meget batteritid der er tilbage. Kan anvendes både til våd og tår hud, så den kan tages med under bruseren. Automatisk rengørring og opladestation medfølger, så maskinen altid er klar og lækker til anvendelse.

Vores vurdering

Denne maskine viste sig fra sin bedste side da vi testede den. Klar favorit til anvendelse i badet, men stadig ikke helt skarp nok til at slå de andre i topklassen – generelt. En anbefalelsesværdig maskine, der er lækker at bruge og kan især anbefales til manden der foretrækker at barbere sig under bruseren.

# 5 Braun Serie 7 Barbermaskine 7790cc

Braun Serie 7 Barbermaskine 7790cc

👉 Køb til 1.037,- kr. hos Proshop.dk

Fremhævede egenskaber

 • Tilpasser sig efter skægget når du bruger barbermaskinen
 • Speciel Sonic teknologi og kommer med Brauns smarte Clean & Charge station
 • Intregreret præcisionstrimmer giver rigtig god og præcis barbering

Egenskaber

Patenteret Sonic teknologi som aflæser og tilpasser skægget. Teknologien aflæser skæggets tæthed og skruer op for maskinkraft hvis det er nødvendigt. Den alkoholbaserede Clean & Charge station rengør maskinen på en hygiejnisk og nem måde. Den smører ligeledes og oplader maskinen og gør den konstant klar til brug.

Kan anvendes både til våd og tør brug, uden at tabe kraft med det vandtætte barberkniv. Skæret er designet til at holde i op til 7 år. Opladetid er cirka 1 time og giver 50 minutters aktiv brugstid.

Vores vurdering

Maskinen er en fantastisk all-round barbermaskine, men rammer ikke toplisten som bedst i test barbermaskine. Dog er den kommet ind på en flot femteplads, da det er en stabil maskine som yder godt både til våd og tør barbering.

Vi har testet maskinen grundigt og finder den utroligt behagelig at barbere med. Med nænsomme strøg er barbermaskinen fantastisk til mænd mere mere følsom hud. Samtidig er dens sonic teknologi velegnet til mænd, der har ulige skægvækst på tværs af ansigtet.

Hvad udgør en god barbermaskine?

Den bedste barbermaskine skal selvfølgelig være ledningsløs og genopladelig med et skarpt batteri, der ikke mister power under barbering. Så skal den have skarpe skær, så den klipper alle skægstubbe uden at hverken irritere eller rive i huden og håret.

Derudover er der en lang række features, som vi har kigget på i vores udvalgte barbermaskiner. Men hvilke er egentlig vigtigst og hvilke features foretrækker vores forbrugere? Husk at du er altid velkommen til at kommentere og stille spørgsmål i artiklen og vi skal besvare det hurtigst muligt.

De bedste barbermaskiner klarer alle vores krav og mere til. I selve testen af de forskellige shavere, kan du læse hvilket maskiner der gør det godt og hvilke der gør det knap så godt. Der er selvfølgelig forskel på hvilke maskiner der er gode til forskellige mænd, som hvilke der er gode til sart hud, ansigtets konturer, giver en tæt barbering og mere mere.

Læs alle vores anmeldelser her i testen og find din nye barbermaskine.

Hvor ofte skal man vedligeholde sin barbermaskine

En barbermaskine skal vedligeholdes ofte, men ikke så ofte som de fleste tror. Det er ikke nødvendigvis en daglig ting rengøring, men ugentligt er nødvendigt. Der er forskel på de fleste barbermaskiner og mange af dem er efterhånden selvrensende og selvslibende. Ikke desto mindre er en velholdt barbermaskine en fornøjelse at anvende og alene af den grund er det en god ide at svinge rensebørsten som følger med.

Der findes barbermaskiner med en rensestation som samtidig oplader. Leder du efter den ultimative komfort i forhold til vedligeholdelse af din barbermaskine, så skal du vælge en af den type. De er oftere lidt dyrere, men vi tror på at pengene er godt ud i den sidste ende – såfremt man har råd til den ekstra luksus.

Barbermaskine test – Hvordan har vores eksperter grebet det an?

Da vi startede på vores research om de bedste barbermaskiner på det danske marked, kiggede vi først og fremmest på de mange forbrugeranmeldelser der findes på internettet. Der ligger allerede en stor del research og mandetimer lagt i at finde de forskellige barbermaskiner der klarer testen om at klippe dit skæg og give dig en tæt barbering uden at genere sart hud, etc.

Der findes så mange krav til den perfekte barbermaskine og alle mænd har selvfølgelig deres egne præferencer. Nogle vil have en barbermaskine der følger ansigtets konturer, andre vil have en knivskarp og tæt barbering, mens nogle helst vil have en billig barbermaskine som kan klare jobbet næsten lige så godt som de dyreste på markedet.

Derfor valgte vi vores præferencer ud fra en række undersøgelser bland danske mænd i redaktionens omgangskreds i alderen 20-35, som vi anser som værende kerneforbrugere og dermed også kernemålgruppen til den perfekte barbermaskine.

Barbermaskine bedst i test kan findes i vores test på følgende egenskaber:

 • Typen af skær (Titanium, stål, etc)
 • Brugstid i antal minutter
 • Tæthed i barbering
 • Ladetid i stikkontakt eller på ladestation
 • Indstillingsmuligheder
 • Selvrensende funktion
 • Selvslibende funktion
 • Medfølgende udstyr
 • Look and feel af barbermaskinen

FAQ

🏆 Se vinderen af vores bedst i test af barbermaskiner

Vi har gennemgået 5 af markedets bedste barbermaskiner , så du kan finde din nye barbermaskine lige her. Vælg vores vinder, eller find din favorit blandt de bedste maskiner på markedet.

📊 Hvordan har vi vurderet vinderen?

Vi har testet alle maskiner og sammenlignet deres forskelle og specielle egenskaber. I sammenligningen finder du de features vi bedst kunne lide og vores egen vurdering af maskinen.

✅ Få den billigste pris i Danmark

Samtidig med at vi har vurderet og sammenlignet de bedste barbermaskiner, har vi også fundet den bedste pris til dig. Derfor er det enkelt og nemt at finde din spritnye, topmoderne og højest vurderet maskine.

2 kommentarer til “Bedste barbermaskine 2020 – Se vores store barbermaskine test”

 1. Hej Hair Beauty.

  Jeg er en mand på 40 år og jeg er på jagt efter en rigtig god skægtrimmer/barbermaskine.
  Men jeg må sgu indrømme at denne barbermaskine-junglen med test – best i test – Serie 3 4 5 6 7 8 og 9, samt en masse talt og ss cc ovs. pricerunner – priser – Sonic teknologi – egenskaber – holdbarhed mv. DER må jeg fandmer sige, jeg er gået i en blindgyde !

  Så måske kan I hjælpe mig !
  Jeg har behov for en maskine der kan klippe tæt og tager “hensyn” til måske en lidt sart hud !
  Maskinen behøver ikke at være vandtæt, jeg barber mig som regel ved håndvasken, foran spejlet 🙂
  Men jeg vil gerne betale for et produkt der virker og ikke skal skiftes ud foreløbig !
  Dvs.
  * Det skal IKKE være noget billigt lort, DET skal være kvalitet.
  * Rengøring og vedligeholdelse skal være let. (måske med en rensestation som VIRKER & HOLDER)
  * Måske selvslibende funktion ? Dog ved ikke om det virker !
  * Skal ikke bruges til rejsen.
  * Barber mig ikke i badet.
  * Skal kunne ta´ “hensyn” til sart hud.

  Håber at hører fra jer.
  Mvh Marc Skovgaard

  1. Hej Marc,

   Tak for din kommentar. Som jeg også skrev i mailen, har vi en ny favorit på vej ind i vores test af de bedste barbermaskiner.

   Jeg ved godt hvad du mener. Det kan være en kæmpe jungle at finde den helt rette barbermaskine. Heldigvis kan jeg hjælpe dig.

   Vi har testet 5 barbermaskiner på nuværende tidspunkt, men den 6. er faktisk gået hen og blevet vores nye vinder. Den har alt hvad du søger i en barbermaskine og lidt til. Selvom maskinerne holder til både tør-barbering og våd-barbering, så er de altid bedst med tør. Der gives klart den bedste barbering.

   Vores nye vinder af testen er en Braun Barbermaskine Series 9 – 9380cc. Den er sindssygt lækker og stryger ind på toppen. Man kan kalde den “Rolls Royce” af barbermaskiner da kvaliteten er i top, men prisen også minder lidt derom. Det er i øvrigt blevet min egen personlige maskine, da jeg selv fik lov at teste denne.

   De forhandler den hos Proshop og du finder snart den fulde anmeldelse af maskinen her på siden.

   De bedste hilsner
   Martin

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *