Bedste Ansigtsbørste

Bedste ansigtsbørste test guide (2024) – Find din nye børste til ansigtet her

Artiklen er senest opdateret d. januar 7, 2024 af Liva

I denne bedste ansigtsbørste test kan du finde 10 af de bedste ansigtsbørster på markedet, så du kan få den bedste ansigtsbørste til dig. Med den bedste ansigtsbørste kan du rense huden effektivt. En ansigtsbørste eksfolierer huden, hvilket er med til at give dig en renere hud med en fantastisk glød. I denne artikel kan du blive klogere på de forskellige ansigtsbørster på markedet, hvad du kan bruge børsten til samt fordelene ved at benytte en ansigtsbørste.

Vidste du eksempelvis, at en ansigtsbørste kan rense huden op til seks gange bedre, end du kan med en normal hud- og ansigtsrens med hænderne? En ansigtsbørste er et effektivt og hygiejnisk valg, som du helt sikkert vil elske at gøre til en del af din hudplejerutine. Læs med her, og bliv klogere på ansigtsbørster.

Hvilke produkter er med i bedste ansigtsbørste bedst i test

 1. COMFORTH ULTRASONISK ANSIGTSBØRSTE
 2. SHISEIDO Cleansing Massage Brush
 3. Badeanstalten Face Brush Lux
 4. Beurer FC 45 Rensende ansigtsbørste
 5. TWEEZERMAN Complexion Cleansing Brush
 6. ELF Cleansing Duo Face Brush (B57018-2)
 7. Beurer Silikone ansigtsbørste FC49
 8. Silk´n – Fresh 2 in 1 Facial Cleansing Brush
 9. Australian Bodycare Ansigtsbørste
 10. Brush Works Facial Cleansing Brush

#1 COMFORTH ULTRASONISK ANSIGTSBØRSTE

Comforth Ultrasonisk Ansigtsbørste

Køb for 325,- kr. hos Comforth.dk

Fremhævede egenskaber

 1. 10.000 ultrasoniske vibrationer i minuttet
 2. Ultraeffektiv, dybdegående rens af huden
 3. Opnå ren, frisk og skinnende hud

Egenskaber

Med denne ansigtsbørste får du toppen af poppen, og du kan virkelig transformere måden, du renser din hud på. Med denne ansigtsbørste får du over 10.000 ultrasoniske vibrationer i minuttet og roterende magnetiske perler, hvilket resulterer i en ultra effektiv, dybdegående rensning og blid massage af huden, så du får en frisk, ren og skinnende hud.

Du har intet mindre end fire indstillinger at vælge imellem, og du får antibakteriel klinisk silikone. Produktet er desuden 100% vandtæt, så du kan nemt tage ansigtsbørsten med i badet, og den er nem at oplade.

Denne ansigtsbørste giver dig mulighed for at give din hud en skånsom dybderens derhjemme. Ansigtsbørstens ultrasoniske teknologi gør, at du kan fjerne døde hudceller, make up rester og bakterier fra huden lettere, mere effektivt og mere behageligt. Det betyder, at du får en renere og flottere hud, der tager bedre imod dine hudplejeprodukter.

De ultrasoniske bølger aktiverer essentielle enzymer, der øger blodcirkulationen, afslapper porerne og promoverer kollagenproduktionen. Denne geniale ansigtsbørste kan bruges af alle, og den kommer i et kompakt design, der gør, at du nemt kan tage den med på farten eller på rejsen.

Vores vurdering

Vi er vilde med dette produkt hos Hair-beauty. Du får her en virkelig god ansigtsbørste, der kan bruges af alle hudtyper. Du kan skånsomt rense ansigtet med denne smarte ansigtsbørste – selv hvis du har sensitiv hud, vil du få stor glæde af dette produkt, og du vil opleve, at din hud får fornyet glød.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have en af de absolut bedste ansigtsbørster på markeder, så er denne elektriske ansigtsbørste lige sagen for dig. Du kan skånsomt fjerne døde hudceller, make up og eksfoliere huden med dette geniale produkt. Ansigtsbørsten ligger i den dyre ende, når det kommer til ansigtsbørster, men den er absolut hver en krone værd, og vi ved, at du vil elske at gøre ansigtsbørsten til en del af din daglige hudplejerutine.

#2 SHISEIDO Cleansing Massage Brush

Shiseido Cleansing Massage Brush

Køb for 195,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Tager din daglige ansigtsrens til et helt nyt niveau
 2. Reducerer urenheder i huden
 3. Eksfolierer huden blidt

Egenskaber

Med denne ansigtsbørste fra Shiseido kan du tage din renserutine til helt nye højder. Ved hjælp af denne massagebørste kan du massere huden blid, når du renser din hud. Når du bruger denne ansigtsbørste vil dit renseprodukt og din anden hudpleje trænge bedre og længere ned i huden – helt uden hverken at irritere eller forårsage rødme i huden.

Når du anvender denne massagebørste vil du reducere urenheder i huden, og du vil give din hud en blid eksfoliering, så den efterlades med en fløjsblød fornemmelse. Ansigtsbørsten er nem at bruge. Du påfører blot dit renseprodukt på børsten og masserer huden med cirkulære bevægelser for den optimale effekt.

Vores vurdering

Du får her en rigtig god ansigtsbørste, du vil elske at gøre til en del af din daglige hudplejerutine. Den er nem at rense dit ansigt med, og den hjælper dig med at give dig en smuk hud.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil forkæle dit ansigt lidt ekstra, så er denne børste lige noget for dig. Du får her en virkelig god børste, der kan bruges af alle hudtyper. Denne ansigtsbørste er ikke helt billig, men du får til gengæld en virkelig fin børste, som du vil blive rigtig glad for, når du skal rense huden.

#3 Badeanstalten Face Brush Lux

Badeanstalten Face Brush Lux

Køb for 99,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Budgetvenlig ansigtsbørste
 2. Fjerner døde hudceller og løsner urenheder
 3. Kan bruges af alle hudtyper

Egenskaber

Med denne ansigtsbørste får du en ansigtsbørste, der er effektiv og god, og som samtidig ikke sprænger budgettet. Badeanstalten Face Brush Lux er en børste med silkebløde hår, der virker både eksfolierende og stimulerende på huden. Denne børste fjerne døde hudceller og løsner urenheder. Ved at bruge denne rensebørste optimerer du optagelsen af de efterfølgende hudplejeprodukter.

Denne børste bruges våd sammen med et renseprodukt, og børsten er helt perfekt at bruge i badet. Det anbefales, at børsten renses efter brug, og at den opbevares tørt, så børsten har mulighed for at tørre mellem brug. Børsten kan bruges til alle hudtyper.

Vores vurdering

Vi er personligt ret begejstrede for denne børste, fordi den både er effektiv, og den er budgetvenlig. Hvis du overvejer at bruge en ansigtsbørste, er denne børste et godt sted at starte, idet den ikke sprænger budgettet, men du får samtidig en børste, der er god, og som kan bruges af alle hudtyper.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne børste, hvis du gerne vil have en god ansigtsbørste, der ikke sprænger dit budget.

#4 Beurer FC 45 Rensende ansigtsbørste

Beurer FC 45 Rensende ansigtsbørste

Køb for 212,- kr. hos Med24.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Renser 4 gange grundigere end ved almindelig rensning med hænderne
 2. Opnår synlige resultater
 3. Få en blødere og smukkere hud

Egenskaber

Med denne Beurer ansigtsbørste får du en elektrisk ansigtsbørste, du dagligt kan bruge, når du skal rense huden. Faktisk renser denne børste huden hele fire gange grundigere end ved almindelig rensning med hænderne. Du vil med denne effektive børste opnå synlige resultater, og få en blødere og smukkere hud. Børsten er desuden vandafvisende, så du kan nemt tage den med i badet.

Denne elektriske ansigtsbørste kører på batterier, der indikerer, hvornår batteriniveauet er lavt, så du altid er sikker på, at du får skiftet batterierne i tide. 

Vores vurdering

Denne rensende ansigtsbørste er en elektrisk ansigtsbørste, der effektivt vil hjælpe med at rense huden endnu bedre. Vi er personligt vilde med denne Beurer ansigtsbørste og synes, at den er pengene værd.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have en elektrisk ansigtsbørste, er denne Beurer ansigtsbørste ideel. Du får her en god ansigtsbørste i mellemprisklassen.

#5 TWEEZERMAN Complexion Cleansing Brush

Tweezerman Complexion Cleansing Brush

Køb for 129,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Giver lækker og frisk hud
 2. Hjælper med at rense huden i dybden
 3. Fjerner makeup, snavs og skidt

Egenskaber

Med denne manuelle ansigtsbørste får du en budgetvenlig børste, der vil rense huden i dybden. Den vil fjerne make up, skidt og snavs, der har samlet sig på huden i løbet af dagen eller natten. Derudover giver børsten en blød eksfoliering af din hud. Dette resulterer alt sammen i en lækker blød og frisk hud.

Du bruger blot børsten ved at putte lidt af dit renseprodukt på børsten sammen med lidt vand. Kør derefter børsten i cirkulære bevægelser rundt i hele ansigtet. Skyl både dit ansigt og din børste med vand efterfølgende, og stil din børste, så vandet kan sive ud.

Vores vurdering

Vi synes, at denne manuelle ansigtsbørste gør et godt stykke arbejde, og at den er nem at bruge.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne børste, hvis du gerne vil forkæle dig selv lidt ekstra, men du ikke helt har budgettet til en elektrisk ansigtsbørste. Med denne manuelle ansigtsbørste får du et godt produkt, der er med til at give din hud en fornyet glød.

#6 ELF Cleansing Duo Face Brush (B57018-2)

Elf Cleansing Duo Face Brush (B57018-2)

Køb for 194,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Dobbeltsidet rensende ansigtsbørste
 2. Masserer blidt huden
 3. Blid eksfoliering af huden

Egenskaber

Med denne ansigtsbørste får du en effektiv rensebørste, der er dobbeltsidet. Denne rensende ansigtsbørste er med til at gøre dine renserutiner både sjovere og mere effektive. Den ene side af børsten har børstehår, der er enormt bløde, hvilket gør siden ideel at bruge under afrens. Den anden side er en flad silikone pude, der kan bruges til at eksfoliere og massere huden med. Du kan også bruge denne side til at sluse eventuelle fugtighedsmasker ind i huden.

Vores vurdering

Vi kan rigtig godt lide, at denne børste har to sider. Det gør børsten ekstra alsidig, hvilket vi sætter stor pris på.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du godt kan lide idéen om, at børsten har to sider i stedet for én.

#7 Beurer Silikone ansigtsbørste FC49

Beurer Silikone ansigtsbørste FC49

Køb for 294,- kr. hos Med24.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Fremstillet af hudvenlig silikone
 2. Oplagt til dig, der har problemer med uren hud
 3. Elektrisk ansigtsbørste

Egenskaber

Med denne Beurer ansigtsbørste får du en elektrisk ansigtsbørste, der især er oplagt til dig, der har problemer med uren hud, og som samtidig ønsker en hud, der ser yngre og mere jævn ud. Ansigtsbørsten har et silikone hoved, og børsten bruger vibrationer og cirkulære bevægelser til at trænge ned i dybden af huden for at rense selv de mindske urenheder.

Denne ansigtbørste er fremstillet af hudvenlig silikone og er vandtæt, hvilket gør børsten oplagt at bruge i badet. Du skal blot indstille rensebørsten til den ønskede intensitet og køre børsten rundt i roterende bevægelser i cirka ét minut. Når du bruger børsten på den rigtige måde vil blodcirkulationen i kapillærerene øges, hvilket resulterer i en strammere og mere jævn hud.

Vores vurdering

Vi elsker denne børste. Den er både supergod, og så er vi pjattede med designet af denne ansigtsbørste. Når du bruger denne børste vil de efterfølgende hudplejeprodukter bedre kunne trænge ind i huden, og du vil dermed få mest muligt ud af din hudpleje.

Derfor skal du købe produktet

Med denne ansigtsbørste vil du få et virkelig godt produkt, der vil hjælpe dig med at give din hud en fantastisk glød. Børstehovedet er lavet af silikone, der er hudvenligt, og børsten er især ideel til dig, der har problemer med uren hud.

#8 Silk´n – Fresh 2 in 1 Facial Cleansing Brush

Silk´n - Fresh 2 in 1 Facial Cleansing Brush

Køb for 325,- kr. hos Coolshop.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Ansigtsbørste med ansigtsvask dispenser
 2. Dyb ansigtsrens og hudmassage
 3. Fjerner seks gange mere make up end ved manuel rensning

Egenskaber

Med denne smarte børste får du en ansigtsbørste med ansigtsvask dispenser. Det gør det ekstra nemt at bruge en ansigtsbørste og ikke mindst at rense huden. Denne ansigtsbørste fjerner seks gange mere makeup end ved manuel rensning, og du får en dyb ansigtsrens og hudmassage. Derudover er denne ansigtsbørste med til at minimere store porer, og den stimulerer mikrocirkulationen.

Vores vurdering

Du får her et virkelig smart produkt, der har en genial ansigtsvask dispenser. Produktet ligger dog også i den dyre ende, når det kommer til børster, men den er absolut pengene værd.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du er ude efter en ansigtsbørste, der også har en ansigtsvask dispenser, så er denne børste et rigtig godt bud.

#9 Australian Bodycare Ansigtsbørste

Australian Bodycare Ansigtsbørste

Køb for 94.85,- kr. hos Australian-bodycare.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Ideel til bumser, hudorme og uren hud
 2. Bløde pigge af silikone
 3. Renser hudens porer i dybden

Egenskaber

Denne ansigtsbørste er ideel til daglig rens og eksfoliering ved bumser, hudorme og uren hud. Denne ansigtsbørste har bløde pigge af silikone, der sikrer en nænsom peeling af huden i ansigtet. Ansigtsbørsten renser hudens porer helt i dybden og fri for bakterier, snavs og makeuprester.

Vores vurdering

Dette er en god ansigtsbørste til dig med uren hud. Børstehovedet består af bløde pigge af silikone, der nænsomt vil rense ansigtet.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne ansigtsbørste, hvis du døjer med uren hud, og du gerne vil gøre din daglige ansigtsrens og hudplejerutiner endnu mere effektiv.

#10 Brush Works Facial Cleansing Brush

Brush Works Facial Cleansing Brush

Køb for 45.95,- kr. hos Luxplus.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Renser dit ansigt og opfrisker huden
 2. Dobbeltsidet rensebørste til ansigtet
 3. Eksfolierer og masserer huden

Egenskaber

Denne ansigtsbørste vil hjælpe dig med at optimere din hudplejerutine, idet børstehovedet hjælper dig med at rense dit ansigt i dybden og befri dig for alle slags urenheder, rester fra makeup, skidt og snavs. Ansigtsbørsten stimulerer din hud på en helt anden måde, end du nogensinde ville kunne, når du blot bruger hænderne og fingrene.

Denne ansigtsbørste er dobbeltsidet. På den ene side er den udstyret med ultra bløde børste hår, der rengører dine porer i dybden. Den anden side af børstehovedet har børstehår af silikone, der eksfolierer og masserer huden.

Vores vurdering

Du får med denne ansigtsbørste et godt produkt, der tilmed er i en prisklasse, hvor de fleste kan være med.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have et produkt, der er budgetvenligt men effektivt.

Hvad skal man overveje, når man vælger ansigtsbørste?

Du bør først og fremmest overveje, om du foretrækker elektriske ansigtsbørster eller en manuel børste. Du bør også overveje, om du eksempelvis har beskadiget hud, sensitiv hud eller tør hud. Tør hud skal eksempelvis have mere fugt, og ved tør hud skal du være lidt mere forsigtig med eksfoliering og peeling – det samme gælder sensitiv hud.

Du bør også overveje, hvad dit budget er, da der findes ansigtsbørster i flere forskellige prisklasser.

Forskel på manuel og elektronisk ansigtsbørste?

En elektrisk ansigtsbørste er som navnet antyder elektrisk, mens en manuel ansigtsbørste er manuel. Med manuelle ansigtsbørster skal du selv “roterere” børstehovedet, mens en elektrisk ansigtsbørste gør arbejdet for dig så at sige. Manuelle ansigtsbørster er som regel lidt billigere end elektriske ansigtsbørster.

Med en elektriske ansigtsbørste får du nogle gange flere forskellige børstehoveder, og du kan som regel også få forskellige indstillinger.

Hvilken passer til min hud?

Langt de fleste ansigtsbørster kan bruges af alle hudtyper. Nogle enkelte vil være særligt gode til uren hud, hvilket vil fremgå af rensebørsten, men som udgangspunkt kan de fleste rensebørster bruges af alle.

Hvor ofte skal man behandle sin hud?

Du kan bruge en ansigtsbørste hver dag, når du renser din hud. Brug den blot med roterende bevægelser i ansigtet for det bedste resultat.

Hvad bruger man en ansigtsbørste til?

En ansigtsbørste har mange fordele. Den stimulerer blodcirkulationen, den kan hjælpe med tilstoppede porer, fjerne døde hudceller, effektivt fjerne makeup (uden brug af makeup fjerner), hjælpe med at reducere fine linjer, reducere hævelser og give en mere smidig hud og have en opstrammende effekt på huden. Når du stimulerer blodcirkulationen i huden er du også med til at give din hud en mere naturlig glød.

Du kan få ansigtsbørster med mange forskellige børstehoveder og med regelmæssig brug og den rigtige ansigtsbørste vil du virkelig kunne se resultater med alt fra fine linjer til at få en opstrammende effekt på huden.

Hvordan børster man ansigtet?

Du bruger blot din rensebørste, når du bruger dit renseprodukt. Put produktet på børstehovedet, hvorefter du masserer ansigtet med rensebørsten. Gør det med bevægelser, der er cirkulære for det bedste resultat. Det er super nemt at børste ansigtet, og enhver kan vitterligt bruge en ansigtsbørste.

FAQ

Hvordan bruger man en rensebørste?

Du bruger den ganske enkelt, når du renser din hud. I stedet for at bruge dine hænder bruger du rensebørsten i bevægelser, der er cirkulære.

Hvad koster en ansigtsbørste?

Ansigtsbørster fås i flere prisklasser, men de fleste ligger mellem cirka 100 kroner og 300 kroner.

Hvordan rengøres en ansigtsbørste?

De fleste skal blot rengøres med vand, men vi anbefaler altid, at du læser vejledningen på dit produkt.

Liva Olsen er en passioneret skønhedsekspert og uddannet kosmetolog fra Kosmetologskolen, hvor hun dimitterede i 2019. Med en alder på 25 år har hun allerede dedikeret mange år til at udforske og forstå skønhedsverdenen.